Iida, 18, nousi julkisuuteen salaman lailla ja julkaisee nyt eroottisia kuvia: ”En piittaa enää mitä muut ajattelevat”

18-vuotiaan Iida Vainion somesuosio räjähti, kun hän oli lentokentällä ottamassa vastaan kulta-Leijonia kultaisessa minimekossa. Iidan niskaan on tämän jälkeen satanut myös ilkeitä kommentteja.

Nyt Iida kertoo elämästään ja taustoistaan Hymyn painetussa lehdessä toimittajallemme Reija Kokkolalle.

Iida tilittää Hymylle pyrkineensä lapsena ja nuorena miellyttämään toisia. Koulukiusattukin hän oli, koska yrittämisestään huolimatta hän ei sulautunut massaan. Kun Iida täytti 16 vuotta, hän päätti lopettaa muiden miellyttämisen.

– Siihen asti pyrin tekemään niin kuin muut halusivat. Kun täysi-ikäisyys lähestyi, aloin toimia juuri niin kuin halusin. Olin ollut hyvin epävarma itsestäni teini-iässä, mutta pari vuotta sitten aloin saada tervettä itsetuntoa ja -luottamusta. Erotun joukosta, Iida kuvailee itsenäistymistään.

Hän on julkaissut hyvin sensuelleja kuvia itsestään Instagramissa. Se ei ole aina miellyttänyt kaikkia, ei edes lähipiiriä. On tullut kommentteja, että pitäisi esiintyä siveellisemmin.

– Teen mitä itse tykkään. En enää piittaa siitä, mitä muut minusta ajattelevat, Iida hymyilee.

Ilkeät kommentit eivät siis satuta?

– En välitä niistä. Heitän vain lisää vettä myllyyn, Iida naurahtaa.

Moni miettii, että noin uhkea ulkonäkö on varmasti saatu aikaan kauneusleikkauksilla. Iida kuitenkin sanoo olevansa luomu.

– Olen vielä niin nuori, että en halua mennä kauneusleikkauksiin. Myöhemmin voisin katua. Muuten kauneusleikkaukset ovat mielestäni ihan ok, hän pohtii.

 

 

 

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Iida Vainio

Kommentit

Oma kommentti