Kaunis Iida Ketola selfiessä sosiaalisessa mediassa.

Iida Ketola ambulanssilla sairaalaan kesken työpäivän – poseeraa nyt vaipoissa!

Tv- ja radiopersoonana sekä julkkiskampaajana tunnettu Iida Ketola joutui ambulanssilla kesken työpäivän sairaalaan.

Nyt hän poseeraa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa vaipoissa. Syynä on alapäästä tuleva äärimmäisen runsas vuoto.

Ketola katsoo velvollisuudekseen muistuttaa naisia tärkeästä asiasta: naisten pitäisi käydä papa-kokeessa.

Hän kirjoittaa, että pari vuotta sitten häneltä löytyi rutiinitarkastuksen lomassa solumuutoksia.

-Ensin käskettiin tulla vuoden päästä uudelleen, sit puolen vuoden, sit kiristettiin vielä tahtia ja viikko sitten menetin kohdunkaulani, nainen avautuu lähes 10 000:lle someseuraajalleen.

Hän kertoo luulleensa, että ”gyneshow” loppuu toimenpiteeseen, mutta tänään hänet kuskattiin Naistenklinikalle Helsingissä.

Hän on vaipoissa, sillä mikään muu ei pidä vuotoa aisoissa.

-Käykää papa-kokeessa ja pitäkää muutenkin elämänne tärkeimmästä ihmisestä, eli itsestänne, hyvä huoli, hän edelleen korostaa.

Meinasin tehdä reilu viikko sitten päivityksen, että inhoon neuvoa ihmisiä, mut jos jonkun neuvon voisin antaa naisille, niin se ois et käy säännöllisesti papa-kokeessa! Pari vuotta sitten rutiinitarkastuksen lomassa multa löyty solumuutoksia. Ensin käskettiin tulla vuoden päästä uudelleen, sit puolen vuoden, sit kiristettiin vielä tahtia ja viikko sitten menetin kohdunkaulani. Sillon luulin et nyt tää gyneshow loppuu, mut tänään mut tuotiin kesken työpäivän ambulanssilla sairaalaan vaippoihin, koska mikään muu ei pidä tätä vuotoa aisoissa. Tässä ku oottelen labratuloksia, ni tuli vaan mieleen et vois vähän neuvoa ihmisiä: eli käykää papa-kokeessa (ja pitäkää muutenkin elämänne tärkeimmästä ihmisestä, eli itsestänne, hyvä huoli)! 😘❤️ (PS. Näin yks päivä ku Maria Veitola oli päivytykseensä laittanut lopputekstin että tämä postaus kuuluu vain hänen instaan, luultavasti sillä ajatuksella ettei siitä voisi tehdä klikkipaskaotsikkoa, niin jos tämän päivityksen joku viihdetoimittaja bongaa, niin toivon että jatkat instan selailua ja etsit otsikkosi muista päivityksistä.)

Henkilön 🌿 Iida Ketola-Korppila 🌿 (@ipenaattori) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Iida Ketola

Kommentit

Minkähänlaisen äänen viihdetoimittaja päästäisi jos jättäisit levittelemästä sairaskertomuksiasi ja kuviasi?

Oma kommentti