Iida Ketolan rintoja tutkittiin, sitten tuli lääkäriltä huonoja uutisia – leikkauksessa!

Somepersoona ja tv-julkkis Iida Ketola on tehnyt postauksen sairaalavuoteelta. Hän on ollut leikkauksessa.

-Terkkuja heräämöstä! nainen kirjoittaa ja jatkaa:

-Oon varmaan aika lääkepöllyssä vielä, mut mulla on tässä aikaa kirjoitella tätä ennen kotiuttamista, joten jos teksti on vielä sekavampaa kuin normaalisti, niin se on vaan nää olosuhteet.

-Kuten joku saattaa muistaa, kävin keväällä ihan muista syystä lääkärillä, ja pyysin siinä sivussa et jos hän vois tsekata onko mun 12 vuotta vanhoissa rintaimplanteissa havaittavissa selkeää kapselointia tai muuta normista poikkeavaa. Ymmärrettävästi tollasia on vaikeaa paljaalla silmällä nähdä, joten hän kirjoitti mulle lähetteen rintojen ultraäänitutkimukseen, jossa päästään sitten tirkistelemään pintaa syvemmälle.

Nainen sanoo saaneensa hieman yllättäen huonoja uutisia.

-Selvisi että mun vasen implantti on hajonnut, ja suositeltiin mahdollisimman ripeää vaihtoa. Kuulemma aika yleistä, voi johtua miljoonasta jutusta, eikä sinänsä megavaarallista, mutta kuitenkin piti toimia asap.

Aika venui kuitenkin Iidasta johtuneista syistä. Hän halusi huippukirurgin ja hän kertoo olevansa vastuussa 19:sta lemmikistä. Hän myös asuu 1800-luvulla rakennetussa hirsitalossa.

-Mun on aika vaikee järjestää sellasta lepoaikaa, jossa suurin fyysinen aktiviteetti saa olla maidon kaataminen aamukahviin. Mut järjestelykysymyksiä, järjestelykysymyksiä, ja täällä mä nyt oon opettelemassa elämään levossa.

Iida toteaa loppuun myös uutisen. Hän elää nyt pienempien rintojen kanssa.

-Eniten haluun tällä postauksella sanoa, että tutkikaa rintojanne. Itse ja lääkärien avustuksella. Ja tää postaus on myös muistutus, et kauneusleikkauksiin liittyy aina riskejä ja usein niiden hoitaminen vaatii kipukynnystä ja rahaa. Paljon kipukynnystä ja paljon rahaa. Mut se on sellasta se elämä!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Iida Ketola, rinnat, silikonit

Kommentit

Oma kommentti