Iina Kuustonen tekee moottorisahalla polttopuita – ”Viiltosuojahousut ja metsurinkengät, pliis” – Mikko-isäkin kommentoi!

Iina Kuustosella on metsurin taitoja.

Iina Kuustonen käynnistää moottorisahan, kuten ammattimetsurit konsanaan. Vieressä on iso kasa jo pätkittyjä koivuhalkoja, valmiina kuivumaan halkovajaan.

Kuustosen näyte miten moottorisahaa käsitellään saa paljon kommentteja sosiaalisessa mediassa. Myös isä Mikko Kuustonen toivottaa tyttärensä tervetulleeksi puuhommmiin:

”Tervetuloa myös Mäntyharjulle Iina Kuustonen. Saha on vajassa ja naapureiden metsää voi aina harventaa”, Mikko Kuustonen toteaa.

Myös huomauttamista on monilla. Iinalta puuttuu metsureiden turvavarusteet.

”Viiltosuojahousut ja metsurinkengät, pliis!!!”

”Turvakengät ja metsurin housut ko vielä olis niin hyvä homma.”

”Laitahan viiltosuojat ja turvakengät vielä vaikka niitä soimataan. Halpa vahinkovakuutus..tv.Ammattimetsuri pohjoosesta.”

Myös moottorisahan käynnistämisestä Iina saa huomautuksen.

”Muuten näyttää todella mahtavalliselta mutta älä tee tuota ”pudotuskäynnistystä” Sen vuoksi huoltoon tulee useita sahoja vuodessa. Jos laitteen kyljessä lukee easy start, soft start tai muuta vastaavaa niin ehdottomasti kielletty! Saha maahan, jalkaterä takakahvan läpi ja veto narusta. Et saa tehtyä liian pitkää / räväkkää vetoa; käynnistinlaite kestää vuosikymmeniä. Mukavia puuhasteluja toivotan!”

Alla Iinan Instagramista julkaisu.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Iina, Kuustonen, metsuri, moottorisaha, polttopuita

Kommentit

Oma kommentti