Iina Kuustosen ”itsemurhauhkailut” häkellyttävät!

MTV3:n supersuosittu Putous-ohjelma on kerännyt tällä tuotantokaudella kiukkuista palautetta kaksimielisestä ja roisista huumoristaan. Ohjelmassa on homoteltu ja näytetty paljaita pakaroita. Eilinenkään jakso ei tainnut mennä ihan putkeen.

Hymyyn sateli kiukkuista lukijapalautetta ohjelman sisällöstä koskien nimenomaan sketsihahmokilpailun ensimmäistä pudotusta. Katsojat ihmettelivät, miten lasten suosimassa ohjelmassa voidaan puhua noin ala-arvoisia.

Ensimmäisenä sketsihahmokilpailusta tippunut Iina Kuustosen esittämä Sisko Sikiö totesi juontajan kysymykseen, miltä hänestä nyt tuntui:

-Tää oli miun elämäni hienoin kokemus. Mie lähen nyt tästä tappamaan itteni…

Kuustonen tajusi kaiketi itsekin nopeasti, että nyt kommentti meni yli.

-Huumoria, hän tokaisi.

Tilanteeseen tarttui nopeasti myös juontaja Jaakko Saariluoma:

-Huumoria, simpeleläistä kansanperinnettä, mies tyynnytteli.

Hymyyn tulleissa palautteissa ihmeteltiin paitsi lasten suosikkiohjelman kielenkäyttöä myös aralla asialla pilailemista.

-Itsemurha ei ole koskaan naurun asia, sillä uhkaileminen edes leikkispäitään on hyvin mautonta, perheetön tamperelaismies kirjoittaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Iina Kuustonen, Jaska Saariluoma, Putous, Sisko Sikiö

Kommentit

Eikö nämä tekopyhät hiiltyneet vanhemmat huomaa, että monen jälkikasvu on aivan huormiossa yhden tällaisen Suomem ykkösnaiseksi kutsutun itsemurhaelämästä. Se on huolestuttanut ainakin minua, kuinka monta lasta hänen peukuttajiinsa kuuluu ja hän saa mellastaa kukkona tunkiolla valeraskauksineen, itsemurha- ja masennusuhkauksineen, eikä kukaan vanhempi paheksu. Tämäkin uusi nuori tyttötanssija hänen suojeluksessaan on ollut vähän päälle kymmenvuotias kun hänen idolinsa ykkösnainen nousi lööppeihin. Mihin tällainen sekoilu johtaa.

Oma kommentti