Kuva: Kari Pekonen

IL: Andy McCoy paljasti syyn 30 vuoden avioliittonsa päättymiseen

Andy McCoy ja Sofia Zida ovat antaneet Iltalehdelle yhteishaastattelun, joka on julkaistu maksumuurin takana olevassa Plus-palvelussa. Taiteellisen yhteistyön lisäksi rokkikukko kertoo toimittajalle myös yksityiselämänsä käänteistä.

McCoyn Angela-vaimo haki maaliskuussa yllättäen avioeroa. Liitto kesti kunnioitettavat 30 vuotta. Mikä yhteen nivoutuneen pariskunnan välit sitten katkaisi?

– Mun piti lähteä maailmalle kiertämään, mutta viisi päivää ennen kuin rundin piti alkaa, rajat suljettiin. Se oli vaikeaa. Olin psyykannut itseäni, että teen duunia, ja Angela oli tottunut, että hänellä on breikit, kun olen rundilla. Sitten oltiin lärvi toisiamme vasten, ei se toimi. En usko, että se toimii kellään, McCoy pohtii Iltalehdelle.

Mies kertoo, että Karkkilaan muutto lisäsi koronatuskaa, koska hän on tottunut asumaan kaupungissa. Angela puolestaan viihtyy luonnon rauhassa.

– Ei se ole mun elämää. Jos rakastat ihmistä, annat sille vapauden elää niin kuin se haluaa. Mä Karkkilassa – come on! Tuli kokeiltua!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Andy McCoy, Angela, avioero, ero, vaimo

Kommentit

Oma kommentti