IL: Esko Eerikäisen sokeeraava muodonmuutos – mitä kasvoillesi tapahtui, Esko?

Iltalehti kertoo Esko Eerikäisen pudottaneen painoa huikaisevat 18 kiloa. Sanotaan myös, että rakkaus laihduttaa, ja Esko tapaileekin fitness-kisoista tuttua kaunotarta.

Joka tapauksessa nopea painonpudotus ja ikä eivät yleensäkään ole hyvä yhdistelmä. Ja sen on Eskokin kaikesta päätellen saanut kokea.

Iltalehden ottamassa valokuvassa poseeraa laihtunut ja ikäistään paljon vanhemmalta näyttävä mies. Charmia juonteet eivät kuitenkaan Eskolta ole vieneet, päinvastoin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen

Kommentit

Esko on äijä, puoljulkkis joka on kätkeny kaman vedon aika hyvin. Käytkenyt sillä, että on niin turha äijä. 90% suomalaisista naisista ei oo tehny yhtä paljon kauneushoitoja, kuin tää metroboy

Todellakin mietin jo eilen ihan samaa,erittäin vanhan näköinen tossa iltalehden kuvassa…Laihdutus ei tosiaan sovi kaikille!

Sekakäyttö ja botox tekee tehtävänsä. Oliks tässä jotain uutisoitavaa???? Kun joku käy paskalla, niin hymy siitäkin kirjoittaa.

Noin käy kaikille rankkaa elämää, viinaa ja mömmöjä vetäneille kapakissa asuneille juopoille. Oksettavaa.

Ei kuule ikäiseltään näytä. Mieheni on 40v ja ei tosiaan ole tuollaiset kamalat vanhan miehen kasvot.

Mutta eikös se ole niin että alhaalta päin otettu kuva korostaa uurteita….

Vanha ja ryppyinen strippari, pysyis vaan poissa julkisuudesta kun ei mitaan annettavaa tunnu loytyvan.

ei minusta yhtään ikäistään vanhemmalta näytä. Ihan ikäiseltään; vanhalta mieheltä..niinkuin jo onkin ihan miehen ikään ehtinyt..

Nolompaa on se hiusten värjääminen överimustaksi. Paistaa sisäkumi sieltä alta vaan komeammin…

Oma kommentti