IL: Gunnareitten perustajajäsen ylistää suomalaista yhtyettä esikuvakseen!

80-luvun puolivälissä Hanoi Rocksilla meni lujaa. Hanoi Rocks oli myös Guns N´Rosesin tärkeimmistä esikuvista. Asia käy ilmi Gunnareitten basistin Duff McKaganin elämäkertakirjasta, joka on hiljattain ilmestynyt. Kirja on nimeltään It´s so easy.

Mies muistelee Axl Rosen pyytäneen Mike Monroeta soittamaan saksofonia ja huuliharppua Use Your Illusion I -levylle ja laulamaan kanssaan duettona The Spaghetti Incident? -lp:n kappaleen Ain´t it Fun. Kyse oli suuresta kunnianosoituksesta.

Mies kertoo että jokainen bändin jäsenistä diggasi Hanoi Rocksista kympillä, vaikka muutoin musamaut saattoivatkin poiketa. Asiasta uutisoi tänään Iltalehti.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mike Monroe, Hanoi Rocks, Guns N´Roses, Axl Rose, Duff McKagan

Kommentit

Hanoit onkin aivan liian alaarvostettu suomessa!! meillä kun on perikateus luonteessa!!

Slash on todennut olleensa enemmänkin Smack-miehiä – suomalainen orkesteri toki sekin.

axl ei laulanut michael monroen soololevyllä, mutta oli mukana dead jail rocknroll videolla. faktat kuntoon facepalm tai oot ite facepalm.
mut joo kyl tää on niin vanha juttu et taivas..

Newsflash Hymyn toimittajille:
Hanoi Rocks on ollut tärkeä esikuva koko 80-luvulla alkunsa saaneelle Hollywoodin tukkaheviskenelle, johon myös Gunnarit alun perin kuuluivat. Gunnareitten jäsenet ovat kertoneet Hanoi-vaikutteistaan varmaan kaikissa Suomeen antamissaan haastatteluissa 80-luvun lopulta asti. Axl kävi aikanaan laulamassa Michael Monroen soololevylläkin. On ihan ok tuoda asiaa esille, että nuorempi polvikin sen oppii tietämään. Mutta ei sitä nyt kannata ihan uutena tietona mainostaa.

Mitä sitten. Kaikki ei ole satavuotiaita dinoja kuten sinä homo!

tuo tieto on julkastu musiikki lehdissä jo 90- luvun alussa….

Salkkarien juonipaljastus: ISMON TYTÄR MIIA KUOLEE SYÖPÄÄN!

KEIJO ROSBERG ON VOITTANUT F1 MM KULTAA..formulat ovat autoja jotka ajavat rataa ympäri.se kuka on maalissa ensin on voittaja

Viimeisten tietojen mukaan Suomi on juuri julistautunut itsenäiseksi. Venäjän bolsevikkien vallankumouskomitea ei ole tietojen mukaan vielä kommentoinut itsenäisyysjulistusta.

Juuri saamamme tiedon mukaan, presidentti Urho Kaleva Kekkonen on kuollut.

Voi apua mutta iltalehti sen tänään julkaisi ja hymy siteerasi joten vetäkää käteen runkkarit

Tää tieto on melkein yhtä vanha kuin että maapallo kiertää aurinkoa…

Oma kommentti