IL: Jenni Vartiainen raskaana?

Taitaa olla joku maailman laatuinen vauvakuume noilla julkkisnaisilla tai sitten lapsen saaminen on joku uusi trendi, sillä tuntuu kuin ei mistään muusta puhuttaisikaan. Iltalehti uutisoi suomalaisen huippuartistin Jenni Vartiaisen mahdollisesta perheenlisäyksestä, levy-yhtiö ja mimmin manageri eivät kuitenkaan myönnä mitään.

Huhut ovat saaneet alkunsa laulajattaren käyttämistä väljistä vaatteista sekä ilmoituksesta Jennin jäämisestä elokuun lopulla ennalta määrittelemättömäksi ajaksi keikkatauolle.

Maaliskuussa 28 vuotta täyttänyt Jenni asuu avoliitossa säveltäjä 33-vuotiaan Jukka Immosen kanssa. Pariskunta on deittaillut jo parin vuoden ajan. Rakkauselämän lisäksi pariskuntaa yhdistää työ: Jukka kuuluu Jennin musiikin taustavaikuttajiin, hän on muun muassa säveltänyt useita Jennin hittibiisejä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jenni Vartiainen, Jukka Immonen

Kommentit

Trendi lisääntymisessä? Vai olisiko vain niin, että julkkiksetkin tahtovat perheenlisäystä siinä missä tavan tallaajatkin..

Kuka naita oikein kirjoittaa? Ei edes toimittajan nimea voi laittaa esille.

”Jenni asuu avoliitossa säveltäjä 33-vuotiaan Jukka Immosen kanssa. Pariskunta on deittaillut jo parin vuoden ajan”

–> Asuu avoliitossa ja ovat deittailleet parin vuoden ajan? Ai avoliittokin luetaan edelleen ihan vaatimattomasti VAIN deittailuksi?

Mutta tärkeintä on se, että Hymy julkaisi taas vanhan uutisen.

Aivan. Kattokaa sen alleja. Läskit roikkuu olkavarsissakin. Perse levee ku uuni.

Raskaana tai Ei… niin lihonu on niin peekeleesti!!

Oma kommentti