IL: Taikuri Jori A. Kopposta epäillään törkeästä huumerikoksesta!

Jori KopponenIltalehden tietojen mukaan taikuri Jori A. Kopponen on ollut pidätettynä törkeästä huumerikoksesta epäiltynä. Mies vapautettiin eilen aamulla.

Lehden mukaan poliisi on myös takavarikoinut 34-vuotiaan taikurin hallusta merkittävän määrän ekstaasi-huumetta.

Miehen epäillään välittäneen ekstaasia.

Kopponen on tullut tunnetuksi myös koomikko Krisse Salmisen ex-puolisona. Hymy paljasti aiemmin tänä vuonna Kopposen avopuolison työskentelevän stripparina.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Krisse Salminen, Jori. A. Kopponen

Kommentit

ohho, mitenkäs nyt noin , jorihan on kiltti ku pulmusen pallit paitsi onhan se tiedossa että poika sekoilee teinityttöjen kanssa ja en usko että niitä jaksaa kuunnella selvinpäin joten mikä muukaan on parempaa ku essupäissään kuunnella niitä :)))))

Jori on sama ihana oma itsensä vaikka tekikin typerän teon.Anteeksi antamattomuus on paljon typerämpää kun tuomitseminen.Suurin osa nyky bilettäjistä käyttää essoa,koksua,piriä…ja nyt kun kyseessä on julkisuuden henkilö hänestä leimataan pahamaineinen konna. Huumeet ovat ehdottomasti väärin. Kevennys; Vielä 70 luvulla myytiin ekstaasia laihdutuslääkkeenä. LOPETTAKAA IHMISET TUO IVAAMINEN,JOKAISELLA ON OMA LEHMÄ OJASSA JOSSAIN ASIOISSA.
Jori on hyväsydäminen ja hyvä ihminen joka hoitaa työnsä ja lapsensa hoidon täydellisesti. Ehkä eksyi väärälle tielle mutta tästä ei voi kun nousta ylös päin.
<3 Rakastan sinua Jori.

No olis taikonu ne mömmöt pois poliisien tullessa, kun kerran taikuri on. Kytät oli tehny kotietsinnän, eikä ollu löytäny mitään kotona, mut tää oli sit menny sanoo, et hei mulla kyl tuolta autosta löytyy. Vittu mikä idiootti. No tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Ja nyt sitten itketään ja kadutaan. Ainoostaan sitä, et kiinni jäi. Käyttö jatkuu kuitenkin edelleen, pitää vaan ens kerralla huolta siitä, ettei jää kiinni.

kaikkihan sen miehen käytöksestä saattoi yöelämässä päätellä ettei kaikki palikat oo kohdallaan.

Sillä lailla! Taitaa jäädä maailmanvalloitus siihen Kopposen pojalla. Rikosnimike on pudonnut kuulemma Törkeästi ”pelkkään” huumausainerikokseen koska määrä oli ”VAIN” yli 100, eikä 400, joka katsotaan törkeäksi. Lisäksi Poliisilla ei taida olla mitenkään todisteita, että mies on huumeita levittänyt ja itse tuskin asiaa myöntää. Täysin ilmiselväähän on, että kukaan ei säilytä autossaan tai missään muuallakaan yli 100 pilleriä, jotka olisivat vain omaan käyttöön.

Ei muutako tukat katki, linnaan ja pakkotyöhön kaikki Huumenarkkarit!!!!
Siellä ne temput tekeekin sitten joku muu, suoraan Jorin kakkoseen!!

Oma kommentti