IL: Yllätys: Suomalainen julkkispari yhdessä avioerohakemuksesta huolimatta!

Tauski Peltonen, Henna TuominenIltalehti bongasi laulaja Tauski Peltosen ja hänen aviovaimonsa Henna Peltosen yhdessä Tangomarkkinoilta. Pari suostui poseeraamaan yhdessä myös valokuvissa.

Ilmeisesti parin kemiat ovat maaliskuussa jätetystä avioerohakemuksesta huolimatta jälleen kerran kohdanneet. Vilkkaasti toisiaan julkisuudessa syytelleen kaksikon yhteinen ensimmäinen lapsi syntyy syyskuussa.

-Henna ja Tauski näyttivät onnellisilta yhdessä, joten ainakin salamavalojen ajan se oli rakkautta jälleen kerran, Hymy-bongarit visertävät Seinäjoelta.

-Toinen on onnistunut saamaan palasen arvostettua julkisuutta, niin toinen on katsonut parhaakseen liimautua siihen kylkeen saadakseen sitä itsekin, tangokansa irvailee.

Tauski Peltosella on kuin onkin kunnia esiintyä Tangomarkkinoilla kutsuttuna artistina. Hän esittää tangosävellyskilpailun voittokappaleen. Esittäjän haluttiin olevan tangoimagosta poikkeava. Valinnassa päädyttiin tunnistettavan pop-äänen omaavaan pitkän linjan artistiin, Tauskiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Oma kommentti