Ilkan enkelit riidanhaluisina

Marika FingerroosUlkoministeri Kanervan tekstiviestien uhreiksi joutuneet Marika Fingerroos, Anne-Mari Berg ja Johanna Tukiainen nähtiin vauhdissa risteilyllä.
– Marika ja Anne-Mari hieman haastoivat riitaa Johannan kanssa. Muidenkin asiakkaiden kanssa heillä tuli sanaharkkaa. Mikä näitä mimmejä riivaa, kun pitää tehdä itsestään tuollainen numero, lukuisat soittajat viestittävät Hymylle.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anne-Mari Berg, Ilkka Kanerva, Johanna Tukiainen, Marika Fingerroos

Kommentit

Em. bimboporukasta unohtui yksi bimbo ja se on martina aitolehti alias aitolehmä. Marika ja Anne-mari ovat – bimbomaineestaan huolimatta – livenä todella kuumia ilmestyksiä mutta toi aitolehmä on todella RUMA !

Kuka tahansa pääsee strippariksi, kyllä, mutta siihen tarvitaan pokkaa ja
myös aivoja että pärjää alalla, en ole nähnyt Tukiaisen stripparina pärjäävän
eiköhän ne luxus-elämä rahat tule jostain muualta. Ei stripparina tienaa
niin paljon että olisi varaa laukata jenkeissä ja dubaissa yhtenään.
Eri asia on sitten ne stripparit jotka tekevät kopeissa muutakin kuin tanssivat,
ehkä silloin on varaa luksuselämään.
Berg ja Fingerroos ovat puhtaasti kateellisia, kun Tukiainen on enemmän lööpeissä, mistä seuraa enemmän rahaa lehdistöltä.
En ole kuuna kullanvalkeana koskaan kuullut Fingerroosin tai Bergin tekevän
rehellistä palkallista työtä, vai eikö lehdistö siitä mainitse mitään, koska ei ole mikään uutinen. Ja tiedoksi vaan että Fingerroos ei ole vaasasta, vaan peräisin seinäjoen maakunnasta ja asuu mustasaaressa, mikä ei ole vaasa.
Kyseistä rouvaa ja hänen miestään pidetään aikamoisina naurunaamareina
Vaasassa. Ja näköjään muuallakin.

Kuka tahansa pääsee salarakkaaksi ja srippariksi, vähä silikoonia,rakennekynttä,hiuspidennystä ja arvelluttava käytös. Kuka pääsee ministerisksi näillä avuilla?

Ei tekstiviestien lähettelyssä mitään ihmeellistä ole varsinkaan kun mitään ei ole tapahtunut.

Lähetetään kaikille ministereille viestejä ja kysellään treffeille ja muuta mukavaa: onko kevät muuttanut kulmaa vai vieläkö se on se tutut roikkuva 15 astetta…jos joku vastaa niin lehteen vaan ja näin saadaan hallitus vaihdettua.

Tosin luulen että tämän jälkeen kaikki ovat aika varovaisia.

Turhia julkkiksia, päässy julkisuuteen muiden siivellä. Ei omia saavutuksia. Silikonia ja pusuhuulet, mitään muuta näillä naisilla ei oo annettavaa.

hahahah taitaa olla aivotkin silikonilla varustettuja… eiköhän varsinkin fingeroosin pidä nyt soitella kaikki lehdet läpi että pääsis taas ykköspuheenaiheeksi kun nyt jääny kakkosesks tälle töröhuulelle..

Ihan pölöjä ämmiä kaikki!! Toivottavasti edes tajuavat olla lisääntymättä!!!

eiköhän ravintoloiden porttikiellot blondeille riittänyt kellojen soittoon
ilelle, nyt puuttuu enää sama kohtelu ex ministerille. Virka autojen puute
ja tekstarien lähettely maksaa jatkossa kun valtion puhelin on kiinni.
Toivottavasti työttömyyskassan ovi ei ole porttikiellossa.

miksi pitää olla negatiivinen. kaunista silmänruokaahan tytöt ovat. mulle kyllä kelpais kaikki neljä. oppikaa suhtautumaan positiivisesti.

Silikonilehmät tappelevat keskenään kun pitää päästä lööppeihin. Fingeroos ja Tukiainen muovitissisiä blondikanoja, Berg on pelkkä muovitissinen kana.

Oma kommentti