Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!

Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!21-vuotias hämeenlinnalaistaustainen ja nykyisin Keski-Suomessa asuva Inka (nimi muutettu) kertoo Hymyn syyskuun numerossa ”harrastuksestaan”, josta on sittemmin tullut lähes työ.

Inka myy seksiä internetin kuvagalleriasivustolla, ja väittää kymmenien ellei satojen suomalaisteinien tekevän niin.

-Kyllähän tässä on kyse nuoruudesta markkinavalttina. Kuvagalleriasivuilla pyörii tavallisia perheenisiä, jotka ovat valmiita maksamaan nimenomaan meille 18-24-vuotiaille neitokaisille harmaan arkensa piristämisestä.

-En oikeastaan osaa pelätä. Olen tavannut vain hauskoja ja mukavia miehiä. Minusta tuntuu, että prostituutiossa on yleensäkin pari ennakkoluuloista harhaa. Se ei ole pääsääntöisesti vaarallista harjoittajalleen, kun käyttää maalaisjärkeä. Eikä ilotytön tarvitse olla päihderiippuvainen tai muutoin vinksahtanut, Inka toteaa.

Lue syyskuun Hymystä Inkan mielenkiintoinen haastatettelu. Poliisia asia ei kiinnosta, sillä itsensä myyminen ei ole kiellettyä. Mutta mitä sanoo esimerkiksi aiheen tiimoilta haastateltu kuvagalleriasivuston edustaja? Hymy ei väitä sivuston liittyvän millään tavoin Inkan tapaukseen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Inka, prostituutio

Kommentit

Vähän kyseenalaistaisin tuota, että onko nuoruus todellakin markkinavaltti. Itse olen kohta 40 vuotta täyttävä kaunis ja näyttävä, timmivartaloinen ja isorintainen nainen. Ja tarjoan pk-seuraa. Minun asiakkaani on varakas +/- 50-vuotias herrasmies, joka ei missään nimessä ostaisi seksipalveluita tyttärensä ikäiseltä tytöltä. Hän myös vaatii seuralaiseltaan sen tasoista sivistystä, että voi viedä avecina mihin tahansa tilaisuuteen. Niinä päivinä kun ilmoitukseni on näkyvissä tulee puheluita reilusti yli sata ja sähköposteja melkein tuplasti tuo määrä.

Sillä, että teini myy seksiä keski-ikäisille perheenisille revitään raflaavia otsikoita, mutta tuskin se mikään markkinavaltti kuitenkaan on.

Huoripukki-perheenisät ovat perseestä. Eivät ansaitsisi perhettään.

Taviksen näköiset miehet haluavat eksoottisen kaunista, jumalaisen näköistä naista. Eli todellisuus vääristynyt. Taviksen oloiset matti meikäläiset sekä ne kalapuikkoviiksiset rumat, lihavat äijät eivät todellakaan saa oikeasti nuorta, kaunista ja kiinteää naista, paitse rahalla, eikä aina edes silläkään.

Jännitystä myös haetaan tylsään avioliittoarkielämään kun ollaan oltu 20-30 vuotta naimisissa ja kaikki jännitys kadonnut.

Otsikkona on ”Teinit myyvät seksiä perheenisille netissä!” ja sitten ne ovatkin 18-24-vuotiaita….

Minäkin myisin itteäni jos kehtaisin. Olen vain todella ujo alasti enkä osaa mitään, enkä haluaisi ottaa suihin kun se ällöttää…

Möisin minäkin, vaan nelikymppisestä ei enää makseta ;(

Jaa, etkös saa muuten nuorta ”lihaa” kuin rahalla. Oletkos vanha/ruma/epämiellyttävä/poikkeava?

Kerropa vielä, montako immenkalvoa on uran aikana tullut puhkottua.

Kiitän asiallisesta informaatiosta.

Jaahas, eipä ole juuri tullut kommentteja. – Onko joku siis esittänyt liian konkreettisia kysymyksiä vai menikö äijiltä / luotettavilta perheenisiltä pupu housuun, vai kenties mode asialla…

Onko tämä siis jokin nettiparituspalsta, kun kysellään linkkiosoitteita?

Ja juu, myös miehet voivat sortua tällaiseen omaa ihmisarvoaan loukkaavaan elämäntapaan. – Jälkiverot kaikenlaisesta prostituution muodoista maksavat veronmaksajat, mm. kaikenlaisten itsetunto-ongelmien hoidon ja terapioiden muodossa.

Mulla on todella heikko rahatilanne ja normielämässä vientiä riittää, olen tai no kehuttu että kaunis tummahiuksinen eksoottinen nainen, ikää 20 v ja isot rinnat joten voisiko joku kertoo missä tämä ”Inka” myy itseään?

Jokainen nainen myy persettään. Kyse on vain mihin hintaan ja millä maksuvälineellä.

Mitähän tänne kirjoittelevat miehet ja muut kannustajat tuumaisivat, jos heidän oma äitinsä, sisarensa tai tyttärensä harjoittaisi/olisi harjoittanut kyseistä elinkeinoa?

Olisi todella kiinnostavaa kuulla.

Maailman vanhin työ!! fiksu keksintö välittää netin kautta…

TOSI HELPPOO RAHAA. 30MIN/200e. Pääsee lekurin palkoille. Eikä se käytössä kulu.

Aku, jutussa sanotaan että 18-24-vuotiaat myyvät. Eli 18 ja 19 ovat teinejä.

Maksullisissa käyvät miehet ovat iljettäviä. Eivät saa edes vaimoltaan, niin rahan avulla sitten yritetään saada edes joku. Mutta laadukasta naista ette saa edes rahalla. Katsokaa peiliin ja miettikää miksi jäätte ilman.

MIKÄ SAA IHMISEN TEKEMÄÄN JOTAIN NIIN ILJETTÄVÄÄ?Heh. Tuhannen taalan kysymys ollut jo monta tuhatta vuotta, prostituutiota on aina ollut ja tulee aina olemaan. Ymmärrän hyvin opiskelijaprostituoituja, tuilla ja lainalla on vaikea tulla toimeen ja mcduuneja ei ole kaikille eikä niistä tienaa ennen verojakaan. Tietyllä tavalla Inkan toimintaa voidaan pitää älykkäänä:hän hyödyntää maksimaalisesti katoavaa luonnonvaraa-nuoruutta!

SAIRASTA SONTAA! Täytyy olla todella kieroon kasvatettu nuori nainen, joka myy itseään vanhemmille miehille ja VIELÄ VAPAAEHTOISESTI. MIKÄ SAA IHMISEN TEKEMÄÄN JOTAIN NIIN ILJETTÄVÄÄ? Itse olen kaunis nuori nainen, enkä ole koskaan harkinnutkaan itseni myymistä vanhoille, elämäänsä kyllästyneille ukonkäntyille, jotka kuolaavat perääni! HYI!

Menisin itsekin vähän kokeilemaan, jos ei mies olisi niin mustis, hänen vaimoaan kun ei kukaan muu saa. No, olen varmaan ”hoitanut” hommat hyvin kotona : D

Kuka hullu noin vanhasta ja käytetystä lihasta viitsii maksaa?

Hienoa! Mitä nuorempi ja kiinteämpi, sen paempi! Tämä voisi yleistyä vielä paljon enemmän! Kyllä miehet on valmiita maksamaan.

ONNEA SULLE JA VARO HUIJAREITA !!EIPÄHÄN TARTTE OLLA SOSSUN LUUKULLA EIKÄ KINUTA AINA MASSIA MUILTA…

Onhan se surullista, että pitää myydä itseään, että saa kulutushyödykkeitä lisää!! Mitkä arvot nykynuorilla oikein onkaan!?

suurin osa kaikista nekatiivisen palautteen antajista on tuulipukuisia lihavia ämmiä jotka ei kelpaa kellekkään… 😀

Liittyykö tämä 21 vuotias nainen jotenkin otsikon teinikäsitteeseen? (Teini=..teen=thirTEEN-nineTEEN)

Teinit? Parikymppiset on jo aikuisia, mitä kauheaa tuossa nyt on??

Jaa, olen kantasuomalainen nainen, parisuhteessa, enkä pihtaa kotona.

Jos akkasi pihtaa, niin olisi kenties asiallista käydä parisuhdeneuvojan puheilla.

Sekä katsoa peiliin. – Kenties sieltä löytyy se lopullinen totuus.

Tällekin ammatille ois vähempi kysyntää kun suomalaiset akat LOPETTAS SEN PIHTAAMISEN KOTONA!!!

Maailman vanhin ammatti kunniaan! Jokaisella oikeus oman ruumiinsa myymiseen. Hienoa, nyt vain linkki esiin kiitos.

Ei kai ketkään enää uskollisuutta harrasta, joka on mennyttä aikaa. Jotain 90-luvun lamaviilistelyä tms..

onpas huoraaminen ”in”. kaikki johtuu naisten vääristyneistä arvoista. Perusjantteri ei saa pillua muokkaamatta persoonallisuuttaan, mikä taas on säälittävää

No kannattaa hoitaa omat hommat sen verran hyvin, ettei omien lasten tarvitse alkaa epämääräisiin ammatteihin rahan takia. Vähintään yhtä nöyryyttävää lienee olla jossain mäkin kassalla.

HYI MIEHET ON SIKOJA! YÖK YÖK YÖK!SÄÄLIN SPIIDEN JA PERHEENPÄÄN VAIMOJA…MITÄ TEETTE NAIMISISSA JOS HALUATTE PANESKELLA YMPÄRIINSÄ, SILLOIN PITÄÄ OLLA SINKKU EIKÄ KIUSATA TOISTA!!SIAT!! ISOMAHAISET LIKAISET SIAT!! OIKEIN PORSAAT!!

Minä en ole ikinä maksanut siitä. Ei ole tarvinnut,saa ilmankin. Olen mies ja naimisissa.No jos ei laskuun oteta mukaan vaimon elättämistä,mitä en ota laskuun.En tunne ketään,joka olisi maksannut siitä.Kyllä se maksun ottaminen tietyn leiman naiseen lyö.

Ite kävin viikko sitten eka kertaa ”maksullisissa”. Otin n. tunnin verran aikaa ja mentiin hotelliin. Ekaks halusin vaan hierontaa, jota tyttö tekikin ihan hyvin. Samalla juttelimme elämäntarinoita jo lopuski hoidettiin hommat. Vaimo nukkui kotona ja sitten vaan itekin viereen nukkumaan. Aamulla olo oli mahtava! Ei pienintäkään katumusta.

Mitäs asiaa perheenisillä, joilla on omat tyttäret, häpäisemässä perheensä kunniaa, ostamalla seksiä.
Kai se vaimo on ottanut lastensa isäksi kunniallisen miehen, jolla on arvot kohdallaan, eikä rattopoikaa, joka on jäänyt lapsenmieliseksi, eikä tule koskaan oikeaa miestä, tälläiset aviomiehet ja perheen isät joutaa potkaista kadulle. Ei paljon säälitä.

Eräs isukki virnisteli seksipaarissa salaa ollessaan kavereilleen, että ompas hyvän näköinen ”tissimisu”, hetken kuluttua häpeän tunteesta suu loksahti alaspäin kavereiden naureskellessa ”isukin pikku tissukka” tytärhän se siellä olikin hankkimassa leipäänsä!

Miks mulle tuli heti mieleen BB-inka tuominen? :DD kuvakin täsmäis mutta nimihän on muutettu.. vai onko??

veikkaampa että sivusto on kuvake.net tai alastonsuomi.com

Jos tuo työ on ainut asia mikä täyttää taskut käyttörahalla, sekä maksaa vuokrat ja opiskelut – niin en näe tuossa mitään pahaa, paitsi että periaatteeni kieltävät itseltäni moisen työn. Olen mies, ja kysyntää on jopa ollut koko nuoruuden ajan varsinkin vanhemmilta naisilta.

Hyvänen aika! Jopa juuri sinun tyttäresi saattaa myydä itseään. Ja sinä ihmettelet,mistä tytär on saanut opiskelija vuokra kämppäänsä kaikkea,kallistakin hankituksi. Tämä ei ole enää mitään harmitonta..olen huolestunut minun siskoni tyttärestä,joka lähti opiskelemaan ouluun.Hänellä kun näyttää aina olevan rahaa,vaikka tiedän taustat,ei ole kotoa saanut paljoa rahaa,silti rahaa riittää.Älkää hyvät nuoret naiset myykö itseänne,vanhempana kadutte varmasti ja tulee käytetty olo,sanovat.

kunhan maksaa verot jotta työttömille voidaan maksaa kaljottelut.

Oma kommentti