Irina ja Anssi Kela oikoivat vääriä tietoja!

IrinaAnssi KelaSuomen muusikoiden kärkilistaan kuuluvat Irina ja Anssi Kela valistavat meitä tavallisia tallaajia ammatistaan ja haluavat korjata kaikki väärinymmärrykset muusikkojulkkiksen helposta elämästä. Kela kirjoittaa blogissaan siitä, kuinka hämmentynyt hän on suuren yleisön vääristyneestä käsityksestä. Irina komppaa Anssia omilla nettisivuillaan.

-Harhakuvat tuntuvat elävän erityisen sitkeästi erilaisilla nettifoorumeilla. Elääkseen on tehtävä työtä. Ja duunia nämä laulujentekemiset ja soittohommatkin lopulta ovat. Luova työ ei myöskään tunne kelloa. Tätä urakkaa ei tehdä niin, että aloitetaan yhdeksältä ja lopetetaan viideltä, Kela kertoo.

Kela kertoo myös luomistyön pimeästä puolesta, epävarmuudesta. Epävarmuudesta biisin tekemisessä, äänitysten onnistumisissa ja ennen kaikkea epävarmuudesta taloudellisella saralla.

-Tästä nyt on kuitenkin tullut minun työtäni. Enkä koskaan yön yli nukuttuani ole halunnut vaihtaa sitä yhtään mihinkään. Olen onnekas saadessani tehdä työkseni sitä mitä rakastan, Anssi paarustaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anssi Kela, Irina

Kommentit

tsemppiä, varsinkin anssille. ei tarvii aina naistenkaan pukeutua kuin prostituoitu myydäkseen musiikkia

Oma kommentti