IS: Mitä ihmettä – tämän suomalaisjulkkiksen isä on näytellyt Hills Street Bluesissa, Charlien enkeleissä, Miami Vicessä, Matlockissa, Psykossa…

Dome KarukoskiMonista suomalaisista menestysleffoista tuttu ohjaaja Dome Karukoski kertoo tänään Iltasanomien jutussa isästään, joka monen yllätykseksi on tähdittänyt urallaan useita Suomessakin nähtyjä huippu-tv-sarjoja ja elokuvia.

Domen isä on näyttelijä George Dickerson, joka on esiintynyt muu muassa Hill Street Bluesissa, Charlien enkeleissä, Matlockissa, Miami Vicessä, L.A. Law:ssa sekä David Lynchin maineikkaassa Blue Velvet -elokuvassa. Miehellä on ollut rooli myös Psyko 2:ssa.

Iltasanomissa Karukoski kertoo käyttävänsä isäänsä hovilukijanaan. Maaliskuussa hän aikoo viedä hänelle New Yorkiin Mannerheim-elokuvan uusimman käsikirjoituksen, jota isä saa luvan kommentoida.

-Olen isän antaman kommentin jälkeen vähentänyt sotakohtausten määrää, Dome tunnustaa Iltasanomille.

Lähde: Iltasanomat

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Dome Karukoski, George Dickerson, David Lynch

Kommentit

Taitaa suurin osa kommentoijista olla trolleja tai tyhmiä. Domen isä näyttää olevan jollakin tapaa tunnettu. Mitäs ihmeellistä siinä on? Poika itse ei näytä olevan asiasta moksiskaan. Ilta-sanomien jutussakin hän vähättelee asiaa nöyrästi: ”Ei hän mikään suuri tähti ole ollut, mutta töitä on riittänyt”.

Minusta ihan asiallisesti puhuu. Toisin kuin eräät pöhköt täällä.

Jääkiekkojoukkue Espoon Bluesin kotisivuilla http://www.blues.fi on linkki tähän uutiseen….sitä kautta löysin tämän jutun.

Mitä ihmettä tällä on tekemistä Espoon Bluesin kanssa? 🙂

Domelle tsemppiä. Kaikenmaailman pöyrit täällä kirjoittaa kommenttejaan yhdellä sormella kun loput yhdeksän on perseessä ja mamma tuo välillä evästä kammarin puolelle. Painukaa pojat lypsään ne eläimenne jotta saatte maitoa muualtakin kuin äitinne tissistä.

What a joke. Mutsisi on Savosta ja muu sukusi samaa sukurutsakamaa. Koko Amerikassa ei ole noin heikkoa tukkageeniä kuin sinulla

’Dome’ hei – laita tukkasi kuntoon eli istuta jotain päähäsi. Faijastasi ei kukaan tiedä mitään.

Oma kommentti