IS: Näin paljon Tanssii tähtien kanssa -kilpailijoille maksetaan viikossa – no huh huh!

MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijat sitoutuvat jopa viikkokausiksi rankkoihin treeneihin, jotka käyvät päivätyöstä. Mitä tästä kaikesta maksetaan, ovathan tanssijoiden taloudelliset uhraukset itsestään selvä asia.

Ilta-Sanomat on ottanut asiasta selvää useista eri lähteistä. IS:n mukaan tuotantoyhtiö maksaa kilpailijoille kiinteätä 600-700 euron viikkopalkkaa. Erillistä esiintymiskorvausta ei makseta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tanssii tähtien kanssa

Kommentit

onhan tuo nyt kohtuuttoman suuri korvaus pelkästä tanssista..

Korni palkka kornille ohjelmalle. Tanssii pornotähtien kanssa voisi olla kivempi?

Ite ovat siellä vapaaehtoisina, ei vapaaehtoistyöstä mitään pidä maksaa, korkeintaan kaljat, mutta eihän ainakaan nuo tanssijapojat edes sitä taida harrastaa.

Kateelliset hiljaa.Mä en staa ku tuon verran kuussa ja olen glamur tanssija.

AAteleppa sitä joka siellä Sossusta hakee toimeentulotukea esm.vakavan sairauden takia 😉 palkkioista viis! mutta eikös ton Toivolan jaksaminen ja keskittymiskyky lopaha noissa isoissa päätöksissä??

Joo eipä tuo mitenkään ihmeellisen suuri korvaus ole.. ihan normaali palkka.

tuon rahan nyt saa ihan normi työstäkin jos siis töitä tekee, nämä kateelliset itkijät ei vaan ymmärrä kun se sossuraha ei oo noin iso viikossa…

Menkääs töihin kitisijät. 600-700e viikossa on iso raha vai onko äitin ja isin maksama elämä vienyt käsityksen rahasta ja sen arvosta tai palkasta?

jani on suomen komeain mies se on sexykas ja tosiaan viisas. kun on kanasedutaja ja mahanmuutajakin voi parjaata.

Ukia on nyt höynäytetty pahasti. Raksamies veloittaa 50e/h liksaa helposti kun tekee duunia omissa nimissä. Sillä tulee jo fyrkkaa saman verran päivässä kuin viikon tanssimisella.

ite saan saman päivän työstä. Olen nääs kalastaja.

Osa näistä rasisteista ja foobikoista on itsekin homoja, mutta eivät vain myönnä sitä itselleen. Naista niillä ei ainakaan ole, voi voi ressukoita.

työttömät rasistit on asiantuntioita:D menkääs nyt hommii.

Jos olis mahdollista antaa miinusääniä, niin se kaksoisvähemmistönegridi olis lentäny sieltä jo ajat sitten.

Ihan järjetön kasa fyrkkaa…Meikäläinen raataa raksalla peräsuoli pitkällä samalla palkalla 10 tuntista päivää. Ei hyvää huomenta miten suuri korvaus persuksen vatkauksesta.

Asiallinen korvaus työstä, joka vie kuitenkin paljon aikaa.

Naurettava korvaus. Paitsi että joku Jani Toivola tietty voi siellä persettänsä heiluttaa kun saa 6000 euron kansanedustajan palkkaa.
Ehdotan että äänestämme tämän Toivolan heti vittuun sieltä. Aijuu sehän ei siitä tykkää.

Saattaisinpa ottaa osaa tuolla hintaa, mutta vähän eri kisaan…. Tansii tavisten kanssa..

Oma kommentti