IS: Speden perinnöstä haihtui miljoona – uskomaton oikeusjuttu!

Iltasanomat kertoo erikoisesta oikeudenkäynnistä, jossa vastakkain ovat Spede Pasasen Pirre-tytär ja mieskopla, jonka uhriksi Pasanen väittää joutuneensa. Pertti Pasasen tyttärelleen jättämästä perinnöstä on haihtunut miljoona euroa. Syyttäjän mielestä petosmiesten matkaan on lähtenyt vähintään puoli miljoonaa.

Kihlakunnansyyttäjä vaatii Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa rangaistusta liikemiehille, joita hän syyttää törkeästä petoksesta. Puolustus kiistää syytteet.

Kaikki sai Iltasanomien mukaan alkunsa siitä, että vuonna 2003 muuan liikemies halusi rakentaa kaksi paritaloa Speden tyttären tontille. Toinen syytetty taas halusi rakentaa erityisen Spedelandian.

Iltasanomat kertoo, että Speden tyttären nimi väärennettiin useisiin asiakirjoihin ja otettiin hänen nimissään lainaa pankista. Pasasen nimellä ja salaa häneltä perustettiin myös yhtiö. Kaiken lisäksi pankki on onnistunut hukkaamaan kaikki lainapaperit, vaikka niitä piti säilyttää kymmenen vuotta. Ex-pankinjohtajaa epäiltiin, mutta hän välttyi Iltasanomien mukaan syytteeltä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pertti Pasanen, Spede, Pirre Alanen

Kommentit

Oma kommentti