Isä taisteli tyttärestään, ehti menettää työnsäkin: Aie meni vihdoin hallitusohjelmassa läpi!

Mikael JämsänenEntinen jääkiekkoilija Mikael Jämsänen on taistellut tyttärestään jo yli kaksi vuotta. Kaikki meni näin: Mikaelin vielä aviossa oleva naisystävä alkoi odottaa lasta, mutta palasikin lopulta virallisen aviomiehensä kainaloon – eikä Mikaelilla ole Suomen lain mukaan mitään oikeutta tyttärensä isyyteen. DNA-testi voitaisiin tehdä vain äidin suostumuksella, eikä äiti ole sitä antanut.

Mies on nyt taistellut tyttärensä näkemisestä 940 päivää, mutta hän on nollapisteessä. Taistelu on vienyt hänen aikansa, ja myös työpaikkansa. Sen hän on oikeudenkäynneillään ja addressillaan ja suurella työmäärällään saanut aikaan, että ulkopuolisen oikeus isyystestiin toisen avioliiton sisällä on nyt kirjattu hallitusohjelmaan.

-Kyse on lapsen oikeudesta isäänsä, Mikael Jämsänen toteaa Hymyn marraskuun numerossa. Lue sieltä koko järkyttävä tarina käänteineen ja nykytilanteessaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mikael Jämsänen

Kommentit

Mikael Jämsäsen oikeudenkäynti alkaa 22.8. Käräjäoikeudessa kolmen tuomarin voimin. Olisi toivonut, että äiti olisi mielummin kuin käräjöidä, pyrkinyt sopimaan tämän asian. Tämä ei tule varmaankaan olemaan kenellekään mikään helppo asia.
En ole missään vaiheessa ymmärtänyt, miksi äiti estää lapseltaan oman isän läsnäolon? Katson usein ”Kadonneiden jäljillä” ohjelmaa…Jokainen lapsi haluaa varmasti tavata oman biologisen isänsä ..On varsin surullista ajatella, mitä tytär tuumaa kuullessaan, miten lähipiiri on estänyt isän tapaamisen. Isoisällä on oheishuoltajuus..Onko hän siis kaiken takana. Eikö hän halua toista miestä lapsenlapsensa elämään?
Voisiko tyttären äiti vihdoin lähteä oikeudenmukaisuutta kohti ja ymmärtää, että se on ainoa oikea tie! Onko isoisän oheishuoltajuus tässä esteenä? Se selviää elokuussa.
Mikaelin blogi kertoo aika paljon, mitä tässä on tapahtunut …
Tukekaa ja lukekaa myös ”Lasten Oikeuksien Tuki Ry” toimintaa.
Sen perustajana on nimenomaan Mikael!!

http://www.mikaeljamsanen.fi blogissa Mikael Jämsäsen surusta ja kaipauksesta. Samalla infoa siitä, että Korkeinoikeus on evännyt vastapuolen valitusluvan. Minäkään en ymmärrä, miksei DNA testiä anneta tehdä. Äitihän tietää, että Mikael Jämsänen on tyttärensä isä!!!
Tukekaa Mikael Jämsästä…

Kummaa toimintaa äidiltä & mummolta. Jos olisivat varmoja ett M on isä niin eikun tenavaa tapaamaan vaan, jos varma ettei ole isä niin sitten reippaasti DNA testiin niin johan loppuis jolinat.So simple. Eli eiköhän taalamaasta tulevat elarit ole tämänkin tarinan takana?!

Joo todelline SAnkari kun oikee silmiin katsotaan — millainen meis rupee haukkuun julkisuudessa läheisiään tällaisin keinoin … YÖÄK.

Jämä in lasten sankari kun on saanu oman naaman julkiseks yhen lapsen elämän kustannuksella. Kylla Jämän kaltasii neitei tarvitaan ettei sankaritarinat unohtuisi.

Stadissa on huhuja mm. että vastapuoli yrittää ohjeistaa tuunaamaan keskustelupals- tojakin jo heidän mielensä mukaan ja heille edulliseen suuntaan! En tiedä onko tuo totta vai ei ?? Mutta sen tiedän että se absoluuttinen totuus nyt vaan on niin että mitä enemmän ne Mikea herjaa ja valehtelevat lukijoille niin sitä enemmän Mikea tuetaan. Ja sitä enemmän heitä halveksitaan ja naureskellaan. Monet ja monet vastapuolenkin leiristä ovat vaihtaneet Miken puollle kun ovat huomanneet miten sairas kuvio tässä on kyseessä! Hyvä Mike olet kaikkien lasten ja perheiden sankari ja Hymy tätä sankaritarinaa edelleenkin päivittäköön!

Minusta Mikael Jämsänen voisi kirjoittaa kirjan taistelustaan ja oikeudesta lapseensa! Mitä tulee kirjan myyntihintaan, niin minun kohdallani kipuraja voisi olla 200 egee!

Edellisen postauksen kanta sananvapauteen tulisi kaikkien muistaa!

KOSKA te HYMYn erittäin ammattitaiset toimittajat teette seuraavaa juttua Mikaelista?

Hänen tarinansa kiinnostaa meitä tuhansia lukijoita! Ja sehän sitä vastapuolta pistää vihaksi ja vähä paljon pistääkin!

Joten turha on lässyttää lapsenoikeuksien rikkomisista. Sen LAPSEN OIKEUKSIA ON RIKKONUT RASKAAMMAN mukaan se taho joka ESTÄÄ LASTA tutustumasta isäänsä eikä anna lupaa DNA-näytteen ottamiseen!!

Lässytys ja valehtelu avioparista ja muka 10vee ikäerosta on pelkää lässytystä ja valhetta! Ehei sitä kukaan usko!

Suomessa on SANANVAPAUS ja sitä yks vähemmän terve kommentoija ei pysty kumoamaan !!

”Lasten oikeuksien” ja ”yksityisyyden rikkomisen” -nimissä on turhaa selitellä tätä vuosia jatkunutta tarkoituksenhakuista, itsekästä ja julmaa toimintaa! Pöyristyttävän julmaa ja itsekästä nimenomaan lapsen kannalta! KUKAAN RAKASTAVA perhe EI TOIMI kuten tässä tapausessa valitettavasti asia on. Ainakin vielä toistaiseksi. Onneksi LAKIMUUTOS on TULOSSA!! Kaikilla lapsilla on oikeus molempiin biologiseen vanhempaansa. Ja tuota jokaiselle lapselle kuuluvaa PERUSOIKEUTTA on tässä kiistassa RIKOTTU todella TÖRKEÄLLÄ TAVALLA. Mutta kaikista PAHOISTA TEOISTA TULEE aikanaan MAKSUN AIKA…tavalla tai toisella..

Kyllä HYMY voisi tunnetusti rohkeana julkaisuna tehdä kaikkien aikojen jutun ja paljastaa tuon häirikön josta lukijat alkavat saada pikkuhiljaa tarpeekseen!!

Muut lehdet kirjoittavat niitä juttuja joita nyt sattuvat uskaltaa kirjoirtella mutta HYMY kirjoittaa juttuja joita lukijat haluaa! MJ:n juttu taitaa olla se juttu joita lukijat suorastaan vaativat!!

Ykn lasten oikeuksien julistuksessa todetaan että : Lapsella on oikeus yksityisyyteen, kotirauhaan ja kirjesalaisuuteen. Hänen kunniaansa tai mainettaan ei saa halventaa. Tämä pitää sisällään myös lapsen perheen.

Tarkoituksena on ollut suojella lapsen kasvuympäristöä ja lapsen sosiaalista lähiympäristöä julkiselta halventamiselta tai yksitysiluontoisten asioiden julkistamiselta joka voi vaikuttaa lapsen elämään negatiivisesti. On selvää että lapsen elämä ja nuoruus kärsii ja vaarantuu mahdollisesti vakavastikkin jos joku levittää yksityisluontoista tietoa lapsesta tai tämän perheestä julkisuudessa.

Jämsänen on kertonut omaa tarinaansa monien iltapäivä ja juorulehtien sivuilla yksin omista lähtökohdistaan sekä tuonut esiin oman epäilyksensä että voisi mahdollisesti olla tämän avioliitossa syntyneen lapsen isä. Hän vaatii virallisen isän isyyttä purettavaksi jotta voisi itse ylipäätään selvittää olisiko hän mahdollisesti lapsen biologinen isä.

Harjoitettu julkisuus selvästi loukkaa lapsen oikeutta yksityisyyteen ja vaarantaa lapsen turvallisen elämän. On vaikea edes ajatella miltä avioparin kannalta katsottuna Jämsäsen toiminta tuntuu.

Kyllähän biologisilla isillä tulee olla oikeuksia ja oikeuksia tulee olla myös isäkandidaateilla. On kuitenkin erittäin kyseenalaista se miten julkisuutta on käytetty välineenä tämän tapauksen yhteydessä nyt jo monia vuosia. Seuraukset tällaisesta lapsen elämälle ja perheen tasapainolle voivat olla pahimmassa tapauksessa vakavat.

Sitä ”aviomiestä” ei kannata enää sekoittaa mitenkään tähän soppaan! Harmi kun ei ole itseään puolustamassa mutta onneksi meilit kulkee valtamerenkin taakse!

Hymy teki varsinaisen avauksen juttuun jotka lukoijoita kiinostaa jatkossakin kun toi ekan kerran tätä juttua julkisuuteen.

Joten K I I T O S Hymylle kun olette aiheesta kirjoittaneet. Kirjoitelkaa jatkossakin niin myyntikäyränne pysyy kattoa kohti!!

Jokainen voi päättää haluaako tuhota lapsen elämän rikkomalla tämän oikeutta yksityisyyteen. Hyi Häpeä mies. Etkö kanna huolta lapsen elämästä kun mesoot sen perheestä. Etkö ymmärrä vai etkö toidellakaan välitä miten sen elämä kärsii ja kuinka vaikeeta on kun kaverit kyselee loulussa että oliks se Jämsänen Hymy lehdessä sun äitis tuttu???. Oot kyllä todellinen pohjanoteeraus.

Onkos se siis tosiaan niin että Jämsänen on aikeissa kostaa sen että naimisissa oleva nainen valitsikin jatkaa oman miehensä kanssa huolimatta Jämskän kaikista yrityksistä rikkoa avioliitto. Nyt se kosto jatkuu julkisuuden kautta ja mikä hirveintä hän samalla tuhoaa lapsen elämän … mieletön kaveri. Julkkis mutta millä hinnalla.

Mikaelin uusimmasta blogista selvisi, että hänen vastapuoli on pyytäneet lupaa valittaa tekemättömästä päätöksestä Korkeimpaan Oikeuteen!!! Näinhän aikaa palaa ja sehän näyttää tämän ”hienon ja sivistyneen” perheen tarkoitus olevan . Ehdotan kansanliikettä tukemaan Mikael Jämsästä ! Lasten Oikeuksien Tuki ry on varmasti tekemässä hyvää työtä, jottei tällaista voi Suomessa vastaisuudessa tapahtua.

Tänään luin Mikael Jämsäsen uuden blogin.
Hieno kirjoitus ja siitä kyllä me kaikki saamme kuvan, mistä on kysymys….
Osaako tyttären äiti edes ajatella, mikä suru ja tuska on Mikaelilla ollut ja on kaikki ne 1038 päivää, kun hänen on ollut pakko elää ilman tyttärensä läsnäoloa!!!Äiti on saanut olla tyttärensä kanssa koko tyttären 3 vuoden ajan….

Mikael kirjoittaa:” Minun tapauksessani isyys on tunnustettu, mutta laki estää vahvistamisen DNA testillä!!”
Hän kirjoittaa myös: ”Itse haluan edelleen asian sopia ja ratkaista sekä hoitaa pikaisesti kuntoon, mutta asia ei vain ole edelleenkään minun käsissäni”

Äidin kannattaisi kyllä viimein miettiä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei tehdä. Olisiko äidin parasta reilusti käydä ongelman kimppuun ja keskustella Mikaelin kanssa? Vai haluaako hän vain käydä oikeutta käräjäoikeudessa/hovioikeudessa/korkeimmassa oikeudessa..
Mitä pidemmälle tämä asia siirtyy, sitä suurempi tulee varmasti olemaan sen ympärillä kiinnostuneiden ihmisten määrä.
Molempia presidenttiehdokkaita,kun kuuntelee, huomaa, että he kannattavat kaikissa asioissa sovittelua ja rauhan ja sovun rakentamista. Tätä sanomaa kannattaisi kyllä kuunnella ja seurata.

Ikävä kaveri:Kerro nyt ihan konkreettisesti, miten lapsen julkisuus on tullut esille???Älä heittele tuollaisia lapsellisia kommenttejasi.Suorastaan naurattaa tämä paatoksellinen ”elinikäisen tuskan tämän lapsen elämälle”…Ole realistinen ihminen ja ymmärrä se tosiasia, että Mikael Jämsänen pitää kaikilla tavoilla oikeuksistaan kiinni olla oman tyttärensä elämässä. Se on erittäin tärkeä asia myös lapselle. Kenelläkään ei pidä olla oikeutta sulkea jompaa kumpaa vanhempaa ulos lapsen elämästä, kuten tässä tapauksessa on tehty. Juuri tällainen kiero alhainen toiminta pitäisi tehdä rangaistavaksi. Kulisseissa valehdellaan ja valheiden ympyröissä eletään. Ei uskalleta kommentoida julkisuudessa mitään, koska ei ole olemassa mitään asiaa, mikä tukee näitä julmia tekoja..ainoastaan järjetön itsekkyys…. Pakoillaan kaikilla keinoilla sitä, että asiaa ratkaistaisiin.Siinä vasta raukkoja ihmisiä ja kaikki tämä 100 % lapsen oikeutta vastaan.Tytär tulee kiittämään omaa isäänsä, kunhan saa kaiken tämän tietoonsa.
Ymmärrä siis sinäkin todella ikävä kaveri, että isällä on oikeus olla oman tyttären kanssa yhtä paljon kuin äidilläkin. Mikael asui äidin kanssa yhteisessä asunnossa…..isovanhempien oheishuoltajuus…mitä tämä kaikki kertoo näistä ihmisistä. On korkea aika, että Suomi tekee ison muutoksen oikeudenmukaiseen suuntaan. Kaikkien kannattaa lukea Mikael Jämsäsen blogit ja miettiä, miten näin lapsirakas isä on jätetty pois ala-arvoisella tavalla tyttären lapsuudesta pois. Hävetäkää te kaikki, jotka mitenkään puolustatte tällaista toimintaa. Vastapuoli osoittaa suurta suurta itsekkyyttä.
Suureen kunniaan Mikael ….teet mahtavaa työtä kaikkien lasten eteen.
Tuleva isyyslaki tuo Mikaelia varmasti julkisuuteen hienon asian esitaistelijana.

Sulkekaa jo sen komeron ovi josta ammennatte lisää julkisuutta tämän lapsen elämän esteiksi. Jämsänen on raukkamainen kaveri kun on valmis pilaamaan tämän lapsen elämän vouhottamalla yksipuolista tarinaansa ja kaikki jotka osallistuvat tekevät saman elinikäisen tuskan tämän lapsen elämälle. Hävettävää ja surkimusmaista toimintaa. Joku sanoi aikaisemmin ettei oikea ISÄ koskaan ryhtyisi tuhoamaan lapsensa tulevaisuutta tällaisella turhanpäiväisellä jukisuudella. Olen kertakaikkisen samaa mieltä että tällaisen asian tuominen julkisuuteen on noloa ja raukkamaista ja siitä pitäisi saada rangaistus. Lopettakaa nyt jo surkimukset.

On Mikael Jämsäsen tyttären syntymäpäivä ja Mikael on kirjoittanut blogissaan hienon koskettavan kirjeen tyttärelleen. Mikäli joku tuntee tyttären äidin, niin pyydä häntäkin lukemaan tämä blogi samalla miettien, miksi lapsi ei saa olla oman biologisen isänsä kanssa! Asia ei ole äidiltä pois, mutta lapsen elämästä kylläkin.Lapsirakas isä puuttuu tyttären elämästä!

Myötähäpeän todellakin tuon höperön ukon puolesta joka tuota samaa valitustaan jaksaa aina vain epätoivoisesti toitottaa!! Valituksen takaa kumpuaa tyytymättömyys omaan elämään, epätoivo ja alhainen mielenlaatu… Normi-ihmisen ei tarvitse alentua tuollaiseen koska osaa käsitellä mahdollisia vaikeuksiaan muulla tavalla kuin jatkuvalla Mikaeliin eri keskustelupalstoilla kohdistuvalla panettelulla ja valheilla!! Mihinkään muuhun sitä henkistä kanttia sitten ei riitäkään. On niin helppoa ja raukkamaista nakella pilkkakirveitä nikkien takaa nettipalstalla! Onneksi minun perheeni lähipiiriin ei kuulu tuon sortin tyyppejä!! Odotan mielenkiinnolla aikaa kun lapsi kasvaa ja hänelle selviää tämä hänen pikkulapsiaikaan liittyvä kaksinaamaisuus! Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita ja pahakin saa palkkansa. Näin se menee…Kyllä!!

Mitä valheellista tietoa on julkaistu?
Miten sen lapsen elämää tuhotaan?
Oikea kunnon äiti ei tekisi Koskaan näin omalle lapselleen- ei koskaan.
Mikael – lisää julkisuutta – jotta Isän heikko asema perheessä tulee kaikkien tietoon
Kaikki tukemaan Mikaelia !

Ei millään selityksellä saa tuhota lapsen elämää tällaisella julkisuudella.

Yhden lapsen elämä on arvokkaampi kuin mitkään itsekkäät selitykset.

Lapsen oikeutta ei saa loukata … lapsen kunniaa ja perhettä ei saa julkisesti loukata. Se on lapsen elämälle väärin.
Oikeutta haetaan asiallisesti … lakiteitse … virallisten kanavien kautta … ilman että lapsen elämää TUHOTAAN julkistamalla itsekkästä,raukkamaista, yksipuolista ja valheellista tietoa.

Oikea Isä ei koskaan —- ei koskaan tekisi tällaista omalle lapselleen. Ei koskaan.

Jos lapsilta jotka ovat joutuneet perheriidan uhriksi kysyttäisiin toivoisivatko he että vanhemmat ryhtyisivät hankkimaan ridallaan julkisuutta Hymy tai muissa lehdissä millään perusteella niin 1000 lasta tuhannesta vastaisi että EI.
Tämä lapsi on niin pieni ettei osaa vielä vastata mutta tulee yhtälailla kuin kaikki täysijärkiset ihmiset kavahtamaan kun näkee ja ymmärtää joskus mitä Jämsänen on julkisuudellaan saanut hänen elämälleen aikaan.

Kiitos Hymy! Kiitos Mikael! Kiitos päättäjät yli puoluerajojen! Olette niin oikealla tiellä!!

Meidän iso työporukka tsemppaa Mikaelia! Sympatioita ei todellakaan heru vastapuolelle !!!

Sairaanhoitajat ja lääkärit isosta helsinkiläissairaalasta

Minna C kirjoittaa täyttä asiaa tuossa ylempänä. Asian vierestä sensijaan sössöttää vastapuolen kommentaattori (?) vai mikä lie sekopää joka herjaa vuodesta toiseen ja aamusta iltaan Mikaelia keksityillä argumenteilla ja vastaa jopa omiin viesteihinsä! Onhokan kyseessä jakomielitauti vai muuten vain tavallista yksinkertäisempi höppänä! Naurettavaa!!! Mikaelille ja Hymylle iso kiitos ja kumarrus kun olette tuoneet lukijoiden tietoon tämän ison ja tärkeän asian!! Luen Hymyn jatkossakin kannesta kanteen ja niin tekee varmaan moni muukin lukija!

Huolellisuus10:lle
Ei asiaa ratkaista tietenkään julkisuudessa.Tämä asia olisi ollut mahdollista sopia yli 2,5 vuotta sitten, ei vaan ole käynyt Mikaelin vastapuolelle.
Ilman Mikaelin julkisuutta en olisi tiennyt äidin voivan syrjäyttää lapsen isää lapsen elämästä. Juuri tästä julkisuudesta voimme kiittää sitä, että hallitus on muuttamassa lakia oikeudenmukaiseksi. Sen jokainen ymmärtää, ettei äideillä saa olla sellaista valtaa. Erossa yleensä on jonkinlaista riitaa ja valtaa tässä tapauksessa ollaan käytetty lasta ja lapsen biologista isää vastaan todella julmalla tavalla.

Kirjoitetaan: minun lapsi, niin se sitten tuhoaisi ja vaarantaisi jonkun äidin ja lapsen elämän ja vielä isoisän ?? Halooooo

Eiköhän sen perheen kärsimys ole ihan itse tuotettua. Stressaahan se toki kun on jäämässä alta-vastaajaksi!

Hieno homma Mikael kun jaksoit taistella saadaksesi aikaan lakimuutoksen jolla saat pienen tyttösi elämääsi takaisin. Olette toisenne ansainneet!! Toivottavasti media seuraa Hymyn lailla tätä kiinnostavaa settiä tulevaisuudessakin

LAPSEN ELÄMÄ KÄRSII etenkin SEN TAKIA kun häneltä on RIISTETTY OIKEUS OMAAN ISÄÄNSÄ. PETTYMYS ja EPÄUSKO tulee olemaan niiden tunteiden nimi joiden kanssa lapsi painii sitten aikanaan! Hän tulee pohtimaan syitä ihan varmasti ja kysyy MIKSI? Hän kysyy ”miksi” vaikka saakin oman isän omakseen koska tämä isä ei antanut periksi!!

Miina Clle – ymmärtänetettä tällaista asiaa ei julkisuudessa ratkaista — ja ymmärräthän ystävä hyvä että lapsen elämä kärsii jos sen perheen asioita julkisuudessa tuodaan esiin … olet varmaan ihan fiksu tyttö ja tämän varmasti ymmärrät samoin kuin Jämsäsen muutkin ystävä tytsät ja poitsut sen ymmärtänevät jos oikein ajattelevat asiaa huolellisesti.

Julkisuus:lle: Kerropas joku julkisuustapaus, minkä kanssa olet ollut tekemisissä eli ihan ihmisen nimi!
Mikael tuo ison epäkohdan meille kaikille suomalaisille julkisuuteen omakohtaisella surullisella tapauksella.
”Vastapuoli” yrittää kaikin keinoin puolustaa tätä ala-arvoista ”lapsenryöstöä”
Mikaelin tytär täyttää tässä kuussa 3 vuotta ja eikä isä Mikael vieläkään saa olla onnittelemassa tytärtään.Itsekkyydellä ei siis ole mitään rajaa. Valheellinen teatteriesitys näyttää vaan jatkuvan.
Raa raa ras….
Lisää julkisuutta Mikael Jämsäsestä ja hänen oikeudestaan omaan tyttäreensä. Tuleva Isyyslaki on sinun alkuunpanema!!!Sadat ihmiset kiittävät tätä tärkeää lakimuutosta.

Herrajumala kun onkin törkeetä että pieni lapsi erotetaan isästään. Ennenkuulumatonta ja julmaa! Ja ennenkaikkea tyhmää! Lapsi kasvaa ja alkaa ymmärtää asioita…Ja satavarmasti tulee sit isompana vihaamaan niitä julmia ja kieroutuneita ihmisiä jotka erottivat hänet isästään kun hän oli pieni vauva! Mutta onneksi isi pisti töpinäksi eikä antanut periksi!

Pointsit Hymyn toimitukselle rehellisestä tilityksestä mikä tämän lapsen surulliseen kohtaloon liittyy;) Painomustetta kehiin jatkossakin Hymy ja aiheena Mikael Jämsäsen lapsitaistelu joka johtaa varmasti onnelliseen lopputulokseen kun lapsi saa isänsä joka hänelle kuuluu!

Eikö olekin NOLOa kun postaa viestin ja kommentoi heti perään sitä ihan ite!!

Mitä tulee jutun julkisuuteen niin sitähän juttu tarvitsee jatkossakin. Juttu kiinostaa ja se näkyy tässä ketjussa joten antakaahan Hymyn tytöt ja pojat jatkossakin painokoneiden laulaa tämän jutun tiimoilta!

Olen samaa mieltä — lasta koskevia riitoja ei koskaan saisi tuoda julkisiksi—lasta ja sen elämää ja perhettä pitää kunnioittaa ja suojella tällaiselta moskalta. Hävetkää!

Olen ollut tekemisissä tällaisten tapausten kanssa jossa perheasioissa vain yksi osapuoli ryhtyy julkisuuteen oman tarinansa kanssa asiassa joka ei ensinkään kuuluisi julkisuuteen. Siinähän on lähes aina tarkoituksena uhata tai muuten vaan kostaa tai mustamaalata toista osapuolta. Tällainen tapaus jossa jokatapauksessa on kyseessä lapsi on julkisuus tietysti erittäin ikävää. Ei löydy mitään selitystä sille että joku tietoisesti vahingoittaa lapsen elämää sillä että tällä tavoin oman koston tai muun intressin nimissä häpäisee lapsen perhettä ja rikkoo lapsen yksityisyyttä. Yksityisyyden suojahan tulee tällaisessa lasta ja perhettä koskevassa asiassa ensiarvoiseksi ja sitä tulee lapsen ja perheen osalta ehdottomasti noudattaa. Ei tällainen asia sovi julkiseksi- PISTE

Ahaa se jutun taustavaikuttajako noita ala-arvoisia herjojaan tänne latailee?? Saisit hävetä kun käytät pienen tytön alkuvuosien kohtaloa nettiherjojesi välineenä!

Kyllä Hymyn toimitus oli taas ajantasalla ja teki varsinaisen ISON JUTTUNSA kun aloitti tästä tarinasta raportoimisen. Toivottavasti arvoisa lehti valaisee meitä kiinnostuneita tarinan käänteistä jatkossakin.

Ei tää mies valehtele pätkääkään joka näin kirjoittaa

http://mikaeljamsanen.fi/index.php?option=com_easyblog&view=entry&id=12&Itemid=230

Jos MJ puhuisi soopaa, olisi se vastapuoli haastanut hänet oikeuteen jo aikoja sitten!

Kyllä se lapsi kasvettuaan vihaa sydämensä pohjasta ainakin tuota nimetöntä nikkien takaa huutelevaa ääliötä joka on jo vuosia herjannut hänen isäänsä! Kummallista väittää mm. että MJ olisi tuonut lapsensa julkisuuteen. Ehdottomasti suurin osa suomalaisista ei tunne vastapuolta. Ei erota niitä katukuvasta edes stadissa. Puhumattakaan että lasta kiusattaisiin. TÖRKEÄÄ PROVOSOIDA nettisaiteilla nimettömänä LAPSEN KÄRSIMYKSISTÄ ja ”kiusaamista” koska hänestä pidetään hyvää huolta!!

Olen samaa mieltä kuin tuo edellinen kirjoittaja että OIKEUTEEN JO TOI HERJAAJA ja vähä äkkiä!! Haukkuu jo hymyn toimituksenkin. Toimittajat tekee juttuja jotka lukijoita kiinnostaa ja tämä case näkyy kiinnostavan!

Hymylle kiitos jutun päivityksistä. Siinä on lehti joka on aina osannut tehdä juttuja tavallisista ihmisista jotka kiinnostaa lukijoita oikeasti

Hei Mike Jämsänen ja/tai hänen omaisensa!!

Ottakaa nyt helvetissä jo selville tuon herjaajan nimi ja laittakaa edesvastuuseen tuosta vuosia jatkuneesta mollaamisesta!! Jatkuvasti oksentamassa perätöntä sontaa eri netisaiteilla! Joku sairas jääkiekkoilijoista fantasioiva homo selvästi äänessä:(

”Vaikeassa erotilanteessa tehdyt rikosilmoitukset hyväksikäytöstä osoittautuvat usein täysin perättömiksi.Esimerkiksi vaikeissa erotilanteissa jotkut saattavat tehtailla toisesta osapuolesta aina uusia ja uusia rikosilmoituksia, kun edelliset on poliisin esitutkinnassa ammuttu perättöminä alas. Sitä käytetään lyömäaseena toista osapuolta, yleensä isään, vastaan” sanoo eräs kihlakunnan syyttäjä.

Jos kuulusteluissa valehtelee asianomistajan ominaisuudessa, kyseessä on perätön lausuma. Maksimirangaistus siitä on kaksi vuotta vankeutta. Jos nimeää henkilön valheellisesti sellaiseen tekoon, mitä hän ei ole tehnyt, kyseessä on väärä ilmianto. Rangaistus voi olla kolme vuotta.

Vastuun kannostahan tässä on selvästi kysymys kun lukee näitä juttuja. Voihan olla että asiassa on monta puolta ja voihan olla että Jämsäsellä pitäisi olla oikeuksia vaikka mitä olis todellisuudessa tapahtunut mutta sehän nyt on kylla kristallin selvää että kaikkinainen julkisuus tällaisessa asiassa on valtavan vahingollista kyseisen lapsen elämälle ja tulevaisuudelle. Jämsänenhän on hankkinut julkisuutensa tätä lasta koskevalla julkisuudellaan.

On kyllä ihan hirvittävää ettei Jämsänen tällaista asiaa ole ottanut huomioon hankkiessaan lasta koskevalla yksityisasialla julkisuutta …. eihän julkisuus ole asian ratkaisu. Ei sillä tätä yksittäistapausta ratkaista.

Julkisuudella hän on varmaankin jo lopullisesti rikkonut kaikki mahdollisuudet minkäänlaiseen yhteisymmärrykseen perheen kanssa ja sehän on myös kaikissa tapauksissa on tämän lapsen edun vastaista. Riitelevät osapuolet jo sinänsä ovat suuri taakka lapsen elämälle mutta se että sellainen riita tuodaan julkiseksi vetää kyllä vakavasti pohjan lapsen turvalliselta elämältä.

Onhan todella surullista että mies joka luulee olevansa lapsen isä tekisi tällaista vahinkoa omaksi lapseksi uskomansa elämälle. Yleensä isät ovat lastensa elämän suurimpia suojelijoita eivätkä missään tilanteessa omilla toilillaan omaa lastaan vahingoittaisi. Julkisuus on perheriidoissa aina turhaa ja väärin lasta kohtaan. Biologisten isien asiaa voi ajaa rehellisesti ilman että yksittäisen lapsen elämää vaarannetaa.

Selkärankaa ja vastuuta teoistaan! Valitettavasti kaikille nämäkään itsestäänselvyydet eivät näytä olevan merkityksellisiä. Lopettakaa jo lapsen nimissä tällaisilla asioilla ratsastaminen julkisuudessa.

Olen samaa mieltä kuin edelliset siitä että menis Jämsänen vaan kunnon töihin ja perehtyisi siinä sivussa miten isät yleensä kantaa vastuuta lastensa ja perheidensä maineesta ja yksityisyydestä. Töitähän pitäis olla jos haluaa lapsia mailmaan että vois niile luoda turvallisen elämän.

Hei kuulkaa nyt kaikki–ettehän te enkä minäkään tiedä kuin tämän Mikael Jämsäsen jukisuuteen vedättämän tarinan–itse lapsen vanhempien –äidin ja isän tarinaa ei ole kukaan kuullut koska heidän linjansa on ollut että julkisuus tällaisessa asiassa vain vakavasti vahingoittaa lasta ja lapsen tulkevaisuutta —- näin he ovat uteliaille ja lehdistölle tiettävästi ilmoittaneet — jopa ääliönkin pitäis tällainen asia tajuta ja pitää lapsen elämä tällaiselta alaarvoiselta julkisuudelta suojattuna— ollaan muka lapsen asialla.
On kantautunut huhuja että tähän asiaan liittyy hyvin paljon muutakin kuin mitä herra Jämsänen on julistanut hymyssä ja muissa lehdissä — jos huhut vähääkään pitää paikkaansa on Jämsäsellä vielä selitettävää muissakin tuomioistuimissa kuin missä hän nyt yrittää häiritä lapsen ja perheen elämää ja edistää omaa uraansa lapsen elämän kustannuksella.

Hymy-lehti on se lehti josta ekan kerran tästä jutusta luin ja siitä lähtien olen tätä seurannut ja odotan että Hymy pitää jatkossakin lukijansa ajan tasalla mm. kertoo käräoikeuden päätöksestä ja siitä kun mikael saa nähdä lapsensa ja olla mukana lapsensa elämässä…

Hyvä HYMY!! Osaatte tehdä HUIPPUJUTTUJA mm. Mikael Jämsäsen lapsi-caseen liityvät jutut ovat parasta!! Senhän todistaa jo tämä ketjukin. Tuo ala-arvoista saastaa soppatorvestaan oksentava ääliö voisi pysytellä pesäkolossaan eli viemärissä!! Tai tarviiko sittenkään; todistaahan sen jatkuva esiintulo sieltä viemäristään sitä että LUKIJAT HALUAVAT JATKOA ja PÄIVITYKSIÄ TÄLLE JUTULLE!! Viemärirotta siis sahaa omaa oksaansa sitä tajuamatta!!

Köysi kiristyy kaulan ympärillä ja siitä johtuu tämä täälläkin taas päätään nostava suorastaan epätoivoinen hysteria kun joku asiaan liityvä taho on selvästikin erittäin hermostunut lähestyvistä käräjistä! Toki siihen on syynsä! Ja pätevä sellainen ja se on kohta 3-vuotias lapsi jonka erääseen perusoikeuteen on kajottu mitä törkeämmällä tavalla kun lapselta on viety oikeus biologiseen isään!

Mikael on joutunut ilmeisestikin juuri tällaisen Narsistin uhriksi. Keksitään kaikkia mahdollisia järjettömiä valheita, jotta voidaan estää Mikaelilta DNa testi ja oikeus omaan tyttäreen. On ihan totta , että narsistin valheet on taitavasti verhoiltu jonkun tärkeän asian puolesta puhumiseksi. Narsistit pyrkivät vahingoittamaan toista osapuolta. Ne ovat erittäin vaarallisia vastustajina, kuten tämä lakimies sanoo.
Halaus Mikaelille. Olet ollut upea kun olet omalla nimelläsi kertonut oman tarinasi. Kohta tulee 3 vuotta siitä, kun olit mukana tyttäresi synnytyksessä. Ei ole ollut helppoa sinulla sen jälkeen, mutta eiköhän käräjäoikeus hoida tilanteen siten, että vihdoin näet tyttäresi.

Suomalainen lakimies on kirjoittanut kirjan nimeltä NARSISTI. Kannattaisi tutustua koska siinä on paljon kertomuksia riidoista joissa mies hyväksikäyttää naista ja yrittää sen jälkeen kertoa valheita kaikkiin suuntiin kunnes sitten toivottavasti joskus valheet paljastuvat. Monasti valheet on taitavasti verhoiltu jonkun tärkeän asian puolesta puhumiseksi mutta todellisuudessa kaikki on suunnattu vahingoittamaan toista osapuolta.

Kolme edellistä kommenttia: Kolme trupaduuria edellä kaikki kiihkoilevat tämän Jämän puolesta jokapuolella–taitavat olla niitä Jämän Mr. Finland kilpailuissakin edukseen esiintyneitä läheisiä poikamiehiä,,,,, siis POIKAmiehiä. Hyviä kaveruksia kaikki ja sillee…..Asiahan ei tästä muutu miksikään : Lapsen elämällä ratsastaminen Hymy jne lehdissä on OKSETTAVAA – ja raukkamaisen miehen tai kai paremminkin pojan toimintaa.

Onko toi jätesäkistä päätään nostava ja eri keskustelupalstoilla mesoava epätoivoinen ja sivistymätön hyypiö Mikaelin lapsen äidin perheen läheinen?

Vai onko se joku mieleltään sairas hyypiö jonka pakkomielteenä on Mikaelin jatkuva herjaaminen ?

Mikael ajaa lasten oikeuksia ja on tullut julkisuuteen koska hänen lapseltaan on riistetty oikeus omaan biologiseen isään!

Mikael on julkisuudessa reilusti omalla nimellään ja persoonallaan koska hän on oikeassa!

Sensijaan toi epätoivoinen reppana heittelee kiviä anonyymisti eikä uskalla paljastaa todellista minäänsä koska ei itsekään usko omiin höpinöihinsä!! Kunhan nyt tekemisen ja järkevien harrastusten puutteessa mesoaa näppiksellään ja takoo höpö-höpö-tarinoitaan lukijoiden niille naureskellessa heh heh…

Hymylle RUUSUT Mikaelin tarinan raportoinnista meille lukijoille!! Pysykää kartalla jatkossakin

Mitä tarkoittaa ”pakottaa itsensä naisen elämään”? mikä ”kyvytön puolustautumaan”?
Kuka sen äidin oikein on kasvattanut??
Mikael oli tyttärensä synnytyksessä mukana! Hänellä kuuluu samat oikeudet tyttäreen kuin äidillä.:
äiti ymmärtää että leikkipuistossa paljastuu se asia kaikille että hän estää isää tapaamasta omaa lastaan. Ympäristö paheksuu .
Äiti yrittää kaikesta syyttää Mikaelia?
Äidin kannattaisi ottaa vastuu omasta elämästä eikä syyttää muita.
Isyystesti on oikeudenmukainen tapa selvittää biologinen isä. Äiti estää sen tekemisen kaikin keinoin.

Ihmettelen, ettei Mikael koskaan ole kirjoittanut pahaa sanaa tyttärensä äidistä. Päinvastoin toivoo äidille kaikkea hyvää.
Minusta äidin itsekkyydellä ei ole mitään rajaa.
Sympatiaa Mikaelille !

Tyttö Tampereelta…ehkä ymmärrät joskus kun sulla omia lapsia ettei olisi kivaa jos sinun lapsesi menisi leikkipuistoon ja kaverit kertois sille että joku äijä väittää Hymylehden kannessa olevansa sun isä!!! Ei kukaan ISÄ tekisi sellaista omalle lapselleen …. Vaikka olisikin yhtä totaalisen itsekäs kuin Jämsänen … sen vuoksi en ikinä usko että Jämsänen olisi lapsen biologinen isä … se vaan hyväkskäyttää lasta ja sen äitiä HERÄTYS! JOS se olisi sen Biologinen isä niin silloin tämä toiminta vasta olisikin vastenmielistä …

Tyttö Tampereelta : Jämsänen on pakottanut itsensä avioliitossa elävän naisen elämään…silloin kun tämä on ollut todella heikoilla …. heikoilla tarkoittaa sitä että hän on ollut kyvytön puolustautumaan…näin pakottajat toimivat …miespuoliset pakottajat ja hyväksikäyttäjät…. nyt hyväksikäyttö koskee jo tämän lapsenkin elämää kun Jämsänen kertoo valheisiin perustuvaa paskatarinaa julkisuudessa. Kaksinaamaisuus tarkoitta sitä että pakottaa ja hyväksikäyttää heikompiaan ja kertoo valheita toisaalla. Tämä mies on oksettava eikä edes ymmärrä että jokainen isä ON VASTUUSSA LAPSEN JA ÄIDIN HYVINVOINNISTA eikä kukaan ISÄ jauhaisi julkisesti tällaista paskaa omaksi uskomastaan lapsesta ja sen peheestä. Kylla voi olla vastuussa vain omasta elämästään mutta silloin ei pidä sotkea muita eikä ainakaan lapsia siihen elämään.

Kaksinaamalle:
Mitä tarkoitat ”pakottanut perhettä” ja mitä ”jättänyt naisen yksin”?? mitä ”vaarantaa lapsen ja äidin elämää”??mitä ”kannat suuren vastuun, jos tapahtuu jotain pahaa”?
Jokainen ihminen kantaa vastuunsa vain omasta elämästään.
Tyttären kannattaisi siis itsenäistyä!
Selvää on, että Mikael isänä taistelee rakkaasta lapsestaan ja oikeuksista olla lapsensa elämässä.Ei kenelläkään ole oikeutta yksipuolisesti estää toista vanhempaa tapaamasta lastaan.Perhe ei ole halunneet sopia asiaa.Siksi on luonnollista, että julkisuus tässä asiassa tuo tämän epäkohdan kaikkien tietoisuuteen. Laki muuttuu juuri Mikael Jämsäsen ansiosta.
Äidin perheen käyttäytyminen on järkyttävää.Lapsi tarvitsee sekä isää että äitiä.
Näin ei vastuullinen äiti toimi!Hyväksyisi isyystestin Mikaelille ja asia olisi pois päiväjärjestyksestä.
Uusinta 2012 ja kaikkia Mikael Jämsäsen blogeja kannatta lukea.
Terveiset sympaattiselle Mikaelille.

Jätä jo tämä perhe rauhaan Jämsänen ….äläkä vaaranna lapsen ja sen äidin elämää. Kannat suuren vastuun jos niiden elämälle tapahtuu jotain pahaa sun puuhastelujesi seurauksena! Mene töihin ja lopeta muiden hyväksikäyttö.

Kun lukjee näitä juttuja on pakko todeta että oon ollut väärässä kun olen sokeasti kannattanut Jämsästä. Jos on totta että se on aloittanut suhteen avioliitossa eläneeseen naiseen. Sitten pakottanut perhettä ja jättänyt naisen yksin ja nyt hakee uraa ja omia tavoitteita tuomalla julki lapsen ja naisen yksityiselämää….niin ei tämä asia kuulu isyysteemaan mitenkään. Tämä kaveri on halpamainen ja raukkamainen eikä sille kuulu mitään oikeuksia.

Totta ..olen samaa mieltä että tältä Jämsäseltä puuttuu kyllä kaikki Isän periaatteet … ei lapsen tai äidin elämällä leikkiminen ole oikein eikä oikean isän toimintaa!!!Häpeäisi ja lopettaisi julkiset puuhastelut lapsen kustannuksella..ei mitään oikeuksia tällaiselle pakottajalle.

Kamala kaveri. Tekee pahaa edes kuunnella vaatimuksia. Auttais lasta ja sen omaa perhetta. Se vaan vaatii vaattii vaatii ja tuhoo tuhoo ja tuhoo lapsen tulevaisuutta oman ekonsa vuoksi ja saadakseen mainetta kun ei muuten saa. Mulkero kun on kerran mulkero

Voiko olla suurempaa idioottii…sen kun vaan pilaa lapsen mahollisuuksii omilla tempuillaan .. kyl viel lapsi vihaa kun saa tiedon miten on haitannut sen mahollisuuksii…

Helsingin Sanomat Mielipidesivulla
”Sovittelija lasten tueksi eroissa.” Vaula Haavisto (Projektipäälllikkö, Suomen sovittelufoorumin perhesovitteluhanke Fasper) ja Anna-Kaisa Aaltonen (Käräjätuomari, Helsingin käräjäoikeus, huoltoriitojen sovitteluprojekti) kirjoittavat maanantain 12.12. lehdessä:
mm.
Erotilanteessa on tärkeää turvata lapsen oikeuksien toteutuminen. Sitä korostaa jo YK:n lapsen oikeuksien sopimuskin, joka määrää, että lapsella on oikeus ilmaista näkemyksensä häntä itseään koskevissa asioissa ja että lapsen näkemykset on otettava huomioon iän ja kehitystason mukaisesti. Ero on ehdottomasti lasta koskeva asia.
Monet työkseen eroperheitä auttavat ammattilaiset ovat pohtineet samoja kysymyksiä kuin kirjoittajat. Miten lasten näkemykset voisi tuoda paremmin kuuluviin silloin, kun mietitään elämää eron jälkeen?
Parhaillaan on käynnissä kaksi kokeiluhanketta, joissa selvitämme, kuinka sovittelulla pystyttäisiin tukemaan lapsen edun toteutumista ja lapsen äänen kuulumista erotilateissa. Sovittelijan tehtävänä on auttaa perheitä miettimään, miten elämän palapelin palaset voisi sovitella paikoilleen lapsen tarpeet erityisesti huomioiden. Tuomioistuimissa sovittelijat tukevat niitä perheitä, joissa riitely on jo jatkunut oikeusriidaksi saakka. Perheasioiden sovittelijoiden luokse vanhemmat puolestaan voisivat hakeutua jo siinä vaiheessa, kun tuntuu, etteivät keskinäiset neuvottelut enää suju riitelemättä.

Tämä tukee täysin Mikael Jämsäsen asiaa ja olikin hieno juttu Hymyltä tuoda näin ajankohtainen aihe yhden henkilön perspektiivistä julkisuuteen.

Oli perusteellinen selvitys uudessa blogissa näistä isyysasioista.
Dna testi Mikaelille!!!!!!!!!!
Valheet ja tarinat saisivat kyllä loppua, jotta Mikael saisi oikeuden omaan tyttäreensä!
Kaikenlainen tuki Mikaelille on tärkeääääää. Hän kärsii vääryydestä.

Luin Mikael Jämsäsen uusimman blogi kirjoituksen ”Missä on lapsen edunvalvoja ja pakkosovittelu” Olikin paljon asiaa, joten luin sen kahteen kertaan. Täytyy sanoa, että ehkä nyt kaikkien pitäisi lähteä aidosti tukemaan hänen tekemäänsä työtä.
DNA TESTIIN!
Hienoa Mikael!!!!!!!!!!

Mitä koululainen oikein tarkoittaa pienen lapsen kustannuksella, kun julkisuudessa tullaan keskustelemaan isien epäoikeudenmukaisuudesta perheessä. Mitä tarkoittaa oikeus yksityisyyteen? Tiedätkö sinä mistä lapsesta on kysymys? Tai kuka on äiti?
Ei Mikaelin niin lehtijutuista kuin hänen blogissaan näitä asioita kerrota. On siis turhaa puhua yksityisyyden loukkauksesta. Hän tuo esille sen seikan, miten järjetön on äidin valta lapseen. Hän siis saa Suomessa kieltää dna testin ilman syytä. Se seikka onneksi juuri Mikaelin ansiosta muuttuu. Et kai kannata 70 luvulta olevaa lakia.
Mikael julkisella tekemisellä on herättänyt poliitikot uudistamaan lakia isän ja lapsen kannalta oikeudenmukaiseksi.
Minusta Mikael on sankari!!!!
Samat kommentit nin Stop, joka on ilmeisesti kirjoittamassa useilla nimillä.
Normaalia olisi ollut että dna testi oltaisiin tehty heti.
Mikään seikka ei puolusta sen kieltämistä.
Siinä tämä perhe rikkoo juuri sitä lapsen oikeutta. Jos väittävät ettei esim Mikael olisi isä, niin testi ja asia olisi pois päiväjärjestyksestä.
Väärin lasta kohtaan ja ei kovin kunniallista, toisin kuin ”Stop” kirjoittaa.
Mikaelille paljon voimia ja jos luet, niin tulet saamaan valtavan mielenkiintoista tukea asiallesi!!!

On kiinnostavaa nähdä isyysklakiin liittyviä artikkeleita ja TV ohjelmia. Mutta on oikeesti kamalaa todeta että joku tekee tällaista pienen lapsivauvan elämän kustannuksella. Oikeus isään on tärkee mut oikeus yksityisyyteen on myös tärkee. Ei saa tehdä väärin lapselle ja samalla esiintyä lapsioikeustaistelijana. Sehän on ihan sama että perustais yhdistyksen ajaan koulukiusaamisen vastustamista mutta sitten kuitenkin itse kiusais yhtä koululaista.

Isyyslaki 2012 kommenttiin edellä seuraavaa- pitää osata erottaa asiat toisitaan. Biologisten isien asiaa voi ajaa rikkomatta lapsen oikeutta yksityisyyteen. Nämäkin lapsen vanhemmat sen ymmärtävät ja ovat kunniallisia ihmisiä jotka eivät tule julkisuuteen kertomaan lapsen elämää koskevia yksityiskohtia. Sen sijaan jos on tarve he varmasti tulevat kertomaan sen niille jotka asioista päättävät oikeusprosessissa jonka tämä henkilö on pannut vireille. On käsitämätöntä että joku voi kuvitella että lapsen elämällä repostelu olisi oikeutettua. On ihan yhtä halveksittavaa etä kannattajajoukot yllyttävät siihen. Nythän on nähty jo miten tämä henkilö toimii ja jokainen järkevä ihminen kummastelee tällaista ja ymmärtää että tarinan toinen puoli voi sisältää aivan toisenlaisia tietoja kuin nyt yksipuolisesti julkisuuteen lapsen elämän kustannuksella on annettu. Siitä vaan TVhen ja muualle näyttämään miten lapsitaistelija kunnioittaa lasten oikeuksia. Alaarvoista toimintaa. Siksi kai onkin kyseessä biologinen isäkandidaatti. Avioliittoisät kun lupaavat huolehtia rakkaimmastaan ennenkuin edes lapsia ryhdytään tekemään. Tältä Bilogiselta isä hope to be kaverilta ainakin tässä tapauksessa näyttää jääneen tällaiset lupaukset antamatta.

Riitaisa julkisuus perheriidoissa on kirous lapsen elämälle jollaista ei toivoise kenellekkään. Riitaisa julkisuus vain pahentaa osapuolien suhteita ja sekin on lapsen kannalta aina huono asia. Olisi aina pyrittävä kaikin tavoin sovun kautta sopimaan asioista. Hyökkäävät toimet ajavat lukkotilanteeseen jossa edelleen eniten kärsii aina lapsi. On pystyttävä erottamaan asiat toisistaan. Eduskunta,lasten oikeuksien ajaminen, biologisten isien asiat jne. ovat ihan hyviä asioita mutta lapsen elämällä hankittu julkisuus on aina huono valinta.

Julkisuus on se väline, jota on tärkeä käyttää, jotta suuri epäkohta tulee esille.
Isyyslain valmistelun myötä TV ohjelmia tullaan näkemään useita, joissa käsitellään tätä ongelmaa.
Nyt monet vastaavissa tapauksissa olevat isät saavat toivoa, siitä, ettei äiti voi yksipuolisesti sulkea heitä lasten elämästä.
Minä säälin Mikaelin kaltaisia ihania miehiä, enkä kyllä tunne mitään sympatiaa sellaisia äitejä kohtaan, jotka toimivat vastuuttomasti. Äideiltä pois se päätänvalta, mitä heillä nyt on sulkea biologisen lapsen isän pois lapsen elämästä. He eivät voi olla tuomareita näin isossa päätöksessä.
Mikael tekee valtavan hienoa työtä, jotta nämä asiat tulevat Suomessa oikeudenmukaisiksi. Tukekaa siis hänen toimintaansa.
Tätä tarinaa ei olisi koskaan tullut, jos äiti olisi suostunut yksinkertaiseen DNA testiin.
Vanhemmat ovat tasavertaisia lapsen elämässä.
Oikeaa asiaa ajava mies voi tulla julkisuuteen omalla nimellään. Toisinpäin voin ajatella, että se joka tietää tekevänsä väärin, karttaa julkisuutta.
Hurraa uudelle Isyyslaille!!!!

On hienoa etä lapsen oikeuksia ajetaan. Lasten oikeus yksityisyyteen kattaa lapsen perheelämän. Lasten kuvien käyttö ja perheriidan yksityiskohdista puhuminen julkisuudessa rikkoo lapsen oikeutta yksityisyyteen. On hyvä että tämä puoli on tuotu nyt esiin koska lapsi ei pysty itse puolustautumaan. Siksi on YKn lasten oikeus pykälät ja niitä tulee kaikkien valvoa ja tuoda esiin jos joku niitä rikkoo. Tulisi ryhtyä heti toimiin tällaisen lopettamiseksi. Vaikka DNA testin saaminen on hyvä päämäärä ei lapsen oikeuksia saa rikkoa sen saavuttamiseksi. Lapsi ei ole väline jota voi käyttää.

Kyllä jokainen kunniallinen mies tekee kaikkensa suojellakseen lapsen tai lapsen äidin mainetta eikä osallistu miyenkään näiden mollaamiseen julkisuudessa. Jos joku mollaa tai tuo julki lapsen tietoja tai äidin tietoja tai kertoo yksitysikohtia heidän yksityiselämästään asettuu kunniallinen mies suojelemaan heidän elämäänsä.

Joo oon samaa mieltä että biologiseksi isäksi itseeän luuleva mies voi kyllä hakea oikeuksia ja pyrkiä saamaan DNA testin. Olisi kuitenkin toivottavaa että samalla kantaisi lasta ja lapsen äitiä koskien vastuuta niistä keinoista millä tällaiseen pyrkii. Julkisuus ei ole hyväksyttävä keino koska sillä vaarantaa lapsen ja perheen elämän. Ei Julkisuudesta ole tällaisen asian osalta koskaan hyötyä. Suhteet vaan entisestään kärsii ja lapsen on hyvin vaikea aloittaa elämäänsä kun kaverit ja kaverien vanhemmat tietävät aikuisten riitojen yksityiskohdat. Suojelkaa pienen lapsen elämää.

LOPETTAAKAA PELLET Antakaa asianomaisille mahdollisuus sopia.

ISÄLLÄ JA ÄIDILLÄ ON KESKUSTELUYHTEYS!

MITÄ TE RÄKÄTÄTTE TÄÄLLÄ .EI TÄMÄ JUTTU KUULU TEILLE ANONYYMIT PELLET HERRAJUMALA SENTÄÄN. HANKKIKAA ELÄMÄ TAI MENKÄÄ HAKEMAAN LÄÄKITYS AHDISTUKSEENE.

SEURAAVAKSI ILMOITAN NHYMYLLE ETTÄ TÄÄ KOKO PASKA KETJU POISTETAAN. MISSÄ TE SITTEN TUUTTE RÄKSYTTÄMÄÄN??

Sairasta meininkiä samalta kirjoittajalta NOLOA niin NOLOA

Et kykene ymmärtämään sitä seikkaa että MJ puolustaa lapsensa oikeuksia biologiseen isäänsä jonka hän haluaa todistaa DNAlla.

Mitä tarkoitat äidin ”julkisella häpäisyllä” ja ”lapsen yksityisyyden suojan rikkomisella” Laita väittämistäsi todisteita kehiin kun tuota yhtä ja samaa seikkaa täällä toitotat päivästä toiseen. Sä luet MJ haastatteluita niin kuin ”piru lukee raamattua” niin saat perusteet kirjoitella tänne valheitasi ja tulkintojasi. Ei mene läpi!

Perhe olisi varmasti haastanut
Jämän oikeuteen aikoja sitten jos pakomielteesi häpäisystä ja tytön oikeuksien rikkomisesta olisi oikeasti tapahtunut! Näin minä tekisin ehdottomasti jos tyttäriäni ja puolisoani häpäistäisiin!!
Ei sun kande kitistä muiden puolesta sellaisesta jota ei ole tapahtunut. PYSY REALITEETEISSA!

Entä sitten kun lapsi kasvaa, tuletko sinä kiusaamaan häntä. Jossain kirjoitit kiusaamisestakin. Sitten taas kirjoitttelet lehtien keskustelupalstoille lapsen kiusaamisesta ja syyllistät Mikaelia siitä. Kuullostaa NOLOlta. Ja niin sinun tapaiseltasi!

Olen varma että lasta ei koskaan tulla kiusaamaan Kyllä Mikael häntä puolustaa ihan varmasti silloinkin kuten myös äiti, isoäiti isoisä etc…

Olet kertakaikkisen NOLO ja NAURETTAVA TAPAUS NOLOA

Loppujen lopuksihan tässä riidassa on kyse lapsen oikeudesta biologiseen isään josta hänet on erotettu. Lasten oikeuksia hän jaa. Ei omia oikeuksiaan. Sinä sama hlö joka kirjoitit tänne noi 2 edellistä viestiä (ja lukemattomia muita), voisit lukea YKn Lasten Oikeuksien Julistuksen ja mietiä sen sisältöä!

Ei Mikael ole lapsensä äitiä häpäissyt eikä myöskään lastaan. Se on juku ihan muu henkilö joka ÄITIÄ ja LASTA YRITTÄÄ KAIKIN KEINOIN HÄPÄISTÄ tässä keskustelussa. Ja se henkilö tekee kaikkensa että näiden viestien lukijat ymmärtävät asian niin että tuo hlö ON LAPSEN ÄIDIN ja hänen PERHEENSÄ LÄHIPIIRIIN KUULUVA IHMINEN! Jos häntä nyt ihmiseksi voi mitenkään kutsua! Siis kyseessä on hlö joka KERÄÄ SÄÄLIPISTEITÄ tältä perheeltä keskustelupalstalla sen LAPSEN KUSTANNUKSELLA!

Jokainen jota riita koskee, osaa hoitaa asiansa. Tässä vaiheessa voimme vain odottaa….

Toivottavasti sulla itselä ei ole lapsia ja toivottavasti et koskaan tule niitä hankkimaankaan koska näkökulmasi vanhemuuteen on noin kapea

Kun lukee tätä palstaa niin Mun mielestä näissä kommenteissa onkin puhuttu yhtä aikaa kahdesta eri asiasta.

Kyllä saa riidellä perheasioista tai vaikka biologiseksi isäksi luuleva ajaa omia oikeuksiaan olivatpa ne mitä vaan.

Mutta se toinen asia eli millä keinoilla … niin ei tietenkään ole oikein tehdä sitä julkisesti siten että tuo yksityiskohtia esiin jostain yksittäistapauksesta saatika että rikkoo jonkun – viimesenä – lapsen yksittyisyyttä.

Onko niin että tämä mies ei ole ollenkaan kiinnostunut lapsen ja äidin hyvinvoinnista. Nykyiset julkisuus toimet ainakin puhuvat sen puolesta. Totuushan on että ihmisen teot merkitsee huomattavasti enemmän kuin ihmisen puheet.

Vaikka kuinka oikeasti yritän – en mitenkään löydä sellaista syytä joka oikeuttaisi isää tai isäksi itseään luulevaa järjestelmällisesti häpäisemään äitiä julkisesti ja rikkomaan lapsen yksityisyyttä. Jos joku keksii sellaisen syyn nikä tällaiseen julkisuuteen oikeuttaisi olisi mielenkiintoista se kuulla.

En siis ole sanomassa etteikö voisi ajaa omaa asiaansa jos katsoo että haluaa jostain riidellä. Se vain on hyvin hyvin väärin että joku tekee niin julkisuudessa rikkoen lapsen oikeuksia ja vaarantaen tämän elämän. Onko tätä niin vaikea ymmärtää ja voiko tähän itsestäänselvyyteen edes olla vastakkaisia mielipiteitä.

Voi voi kun menee pahasti pieleen noi sun valheesi…! Et itsekään usko noihin kun toistuvasti samaa vali-vali-virttä jaksat laulaa!

Äitisi varmaan vihasi sua kun olit pieni kun olet noin täynnä vihaa ja tasapainoton yksilö!

Oksettavaa tuo sun päivityksesi….Mistähän aiot löytää jatkossa entistä härkimpiä valheita? Samaa perinteistä uikutusta ja muutama säälipisteen keruuyritys heh heh…!

Noloa kun aikuinen mies ei pysty hankkimaan elämää ilman jatkuvaa ulinaa…!

Mikael on sankari mutta sulta toi sankaruus puuttuu!

On kuulkaas nyt niin että kun kerran tää lapsi ja riitatapaus on jo julkisuudessa Jämsäsen toimesta niin siitä hänen ja kannatajiensa mielestä nyt kannattaa ottaa kaikki mahdollinen irti. Poliittisesti, lakialoitteen nimissä ja henkilökohtaisesti. Onhan Jämsänen jo lupaillut saavansa lisää julkisuutta eri tempauksillaan ja pääsevänsä TV esiintymisiinkin. Ei se auta täällä siitä marista. Tämän lapsen elämä on jo tältäosin uhrattu ja lisää on piipussa. Voitte seurata tapahtumia kuin big brothersissa ikään.

Kyl on niin jotta bioloogiosset isät voivat tuoda uskomiansa penskojen kuvaat ja nimhet julkisiks ja ky niist myöskin saa haastella jos on naisten kanssa riielty. Sallaahan sitä piti naimisis olleit naissii jo ainoinaanki käyä tappaikemassa mut nykyaikoo on tuoha kaikk julkiseks ja ajjaa oikeuksiakki samall. Lissää vaan lapsien kuvia lehttiin ja mikkssei aviomiestenkkin että tiettävät jot saattavat ollakin vieraiden lastten kasvattanneet. Voisvat othaa lissää niit bioloogisii isii kuvviin ja niitte lapsii. Oikkee biolooginen valokuvakimara.

Eikö teistä kukaan tajua sitä että mitä enemmän te täällä riehutte, sitä enemmän tästäkin on jatkoskin juttua mediassa. Turha teidän on arvostella sitä kun media kirjoittelee aiheesta. Tottakai aiheesta riittää juttua koska se myy! Olkaa hiljaa ja keskittykää omaan elämäänne älkääkä vaahdotko täällä. Vai onko teillä omaa elämää lainkaan

Se MJn dissaaja häiritsee tietoliikennettäkin tähän ketjuun päin kun postaaminen ei onnistu? Kone herjaa ja syöttää mukaan ylimääräistä tekstiä!

Kokeillaan uudestaan

SURKIMUKSELLE….. (vierailija), 5.12.2011 klo 19.36

Tänne vääntää Mikaelia dissaavaa settiä yx ja sama vihaa täynnä oleva ADHD-tyyppi joka taitaa kertoa omasta lapsuudestaan kumpuavaa surullista stooriaan!

Ja Caps Lockilla huutaminen on tehokeino tuoda surkea piipitys esiin!

Tämä on 100%:sesti varma havainto että tuo dissaaja on yksi ja sama henkilö!

Tyyppi chättää toinen toistaan raivoisampaa tekstiä eetteriin! SEn viha on kytenyt jo kehdosta saakka!

On suorastaan puistattavaa lukea noita sen valheita Mikaelista! Kerrassaan puistattavaa nykypäivän ”noitavainoa” !

Tässä vieklä rautalangasta väännetty ilmainen vihje jonka jo joku sulle laittoi tuonne edemmäksi:Hanki jo se nainen niin saat jotain sisältöä surkeuteesi!

Minultakin kiitokset Hymylle kun olette raportoineet jutun käänteista;)

En millään usko että kukaan isä haluais antaa lastaan julkisuuteen saadakseen jotain laki tai sellaista asiaansa vietyä eteenpäin. Eikä myöskään suurin osa miehistä KOSKAAN lähtis kertoon omista perheriidoistaan julkisesti. SE ON VARMAA. Eli ei kannata tällaista suomalaisista miehistä väittää. Kokemukseni on että suurin osa miehistä suojelee äitiä ja lasta tällaiselta vaikka kuinka riitelisivät.Poikkeuksia voi aina olla mutta nyt puhutaan mainstreamista.

Dissaajalle samat sanat täältä. Elä elämääsi – jos sitä on – äläkä kyttää täällä sormet näppiksellä valmiina kitisemään omia surkeita mielipiteitäs

Tänne vääntää Mikaelia dissaavaa settiä yx ja sama vihaa täynnä oleva ADHD-tyyppi joka taitaa kertoa omasta lapsuudestaan kumpuavaa surullista stooriaan!

Ja Caps Lockilla huutaminen on tehokeino tuoda surkea piipitys esiin!

Tämä on 100%:sesti varma havainto että tuo dissaaja on yksi ja sama henkilö!

Tyyppi chättää toinen toistaan raivoisampaa tekstiä eetteriin! SEn viha on kytenyt jo kehdosta saakka!

On suorastaan puistattavaa lukea noita sen valheita Mikaelista! Kerrassaan puistattavaa nykypäivän ”noitavainoa” !

Tässä vieklä rautalangasta väännetty ilmainen vihje jonka jo joku sulle laittoi tuonne edemmäksi:Hanki jo se nainen niin saat jotain sisältöä surkeuteesi!

Minultakin kiitokset Hymylle kun olette raportoineet jutun käänteista;)

Tämä on 99% varma havainto, että näihin mara-stefu juttuihin osallistuu n. 6 hengen porukka, joka chättää toinen toistaan raivompana ketjuihin dissausta.
Näiltä Martina ei tule, koskaan saamaan armoa mitä vain tekee sillä viha on kytenyt jo peruskoulu ajasta lähtien.

Edelliseen : Onneksi sentään näin huonosti ei ole asiat. En usko että olen nähnyt kenenkään muun isän tai isäkandidaatin koskaan tuoneen lapsen kuvia julkisuuteen ja aniharva lähtenyt kertomaan yksityisasioita muutenkaan julkisuuteen. Sehän olisi ihan hirveetä jos tällainen yleistyisi. Uskon vahvasti että suomalaisilla miehillä yleisesti on erittäin korkea moraali ja lastaan suojelevat periaatteet tällaisissa asioissa.

EI KAI KUKAAN TOEDÄ ONKO JÄMSÄNEN ISÄ VAI EI .. SEHÄN VAATII ISYYSTESTIÄ KUN ON OLLUT NAIMISISSA OLEVAN NAISEN KANSSA SÄNGYSSÄ. ELI TARKOITTAAKO TÄMÄ SITÄ ETTÄ KAIKKI BIOLOGISEKSI ISÄKSI ITSEÄÄN LUULEVAT TULISIVAT HESARIN ETUSIVULLE NÄYTTÄMÄÄN LAPSEN KUVAA JONKA USKOO OLEVAN OMA LAPSI…..EIIII EIIII KOSKAAN SAA RATSASTAA JULKISUUDESSA LAPSEN ELÄMÄÄ JA PERHETTÄ VAARANTAEN …. ON IIHAAN ERI ASIA HOITAA LAKIALOITTEITA ASIALLISESTI — ILMAN RIITA TARINOITA TAI LAPSEN KUVIA TAI IKÄVIÄ JUTTUJA KOSKIEN PERHERIITOJA. TÄMÄN PITÄIS KYLLA JO JOKAIKISEN ITSEÄÄN JA LASTAAN KUNNIOITTAVAN MIEHEN YMMÄRTÄÄ!!!MISSÄ OVAT KUNNIAN MIEHET JOTKA PUOLUSTAVAT JA HUOLEHTIOVAT PERHEESTÄÄN JA SUOJELEVAT LASTAAN TAI LAPSEKSI USKOMANSA ÄITIÄ TÄLLAISELTA. NO NIITÄ ON 999 TUHANNESTA. TÄLLÄ KESKUSTELUPALSTALLA TAI JÄMSÄSEN TUKIJOISSA NIITÄ EI TAIDA OLLA IHAN SAMASSA SUHTEESSA.

HYMY on edelleen Suomen paras lehti ja sen toimittajat ovat kiinni realiteeteissa. Elävät tätä päivää ja tekevät HYVIÄ JUTTUJA ajankohtaisista asioista. Kuten esmes tästä Mikael Jämsäsen lapsitaistelusta!! Pitäkää HYMYn te toimittajat jatkossakin lukijat ajan tasalla tässä jutussa jolla on suuri yhteiskunnallinen vaikutus nykyisten ja tulevien veronmaksajien elämään. LAPSELLA ON OIKEUS MOLEMPIIN VANHEMPIIN! Siitähän tässä on kysymys. KOITTAKAA NYT HERRAJUMALA TAJUTA TÄMÄ te anonyymisti nikkien takaa huutelevat !

Julkisuus on erinomainen keino muuttaa epäkohtia. En minäkään tiennyt ennen Mikaelin juttuja, kuinka suuri valta äideillä on vielä tänään päättää lapsensa isästä.
Näin tekemällä äiti on valitettavasti tehnyt ison päätöksen lapsen puolesta ja lapsi isompana voi olla katkera siitä, ettei isää ollut hänen elämässään.
Äiti ei saa olla tuomari näin merkittävässä asiassa.
Kyllä tulevina kuukausina keskustelu julkisuudessa vain kasvaa.
Isien tasa arvo perheessä täytyy olla tätä päivää.

Nyt meni ihan naulan kantaan tää edellinen kommentti. Jos kaikkia lapsiin kohdistuvia lainmuutoksia ruvettas ajaan lasten nimillä niin oliskohan se ihan oikein. Lex se ja se vauva jne… ja sit kysyttäs joskus aikuisena että olihan se ihan ok kun iskä vähän käytti sun pärstää hyväkseen silloin pienenä kun halus päästä eduskuntaan ja saada julkisuutta. Ei näin vaan yksinkertaisesti saa lapsia käyttää hyväks Jämsänen.

Moderoija terveiset:
Nyt jätetään tässä keskustelussa rauhaan yksityishenkilöt, kiitos.
Keskustelua on nyt siivottu ja tullaan siivoamaan vastaisuudessakin.

Isä Kauniaisista: pitääks siis julkisuutta hakee lakialoitteelle tän lapsen elämän ja yksityisyyden kustannuksella. Tiedätkö miltä tästä lapsesta tuntuu kun puistossa äidit jupisee et toi on se lapsi josta riidellään – arvaa miltä lapsesta tuntuu kun kaverit rupee kyseleen. Ei kuule lasten asioista saa jutella ollenkaan julkisesti. Lakialoite on ihan eriasia mutta sitäkään hyvää hanketta ei saa kohdistaa tähän lapseen. Se on julmaa puuhaa. Lapselta ei kysytä mitään. Lapsi on teidän intressienne väline ja sen elämä voi tästä oikeesti vaarantua. Mieti nyt isä vähän ennekuin kirjoittelet tommosia hölmöjä. Pitäiskö kaikkien huoltajakiistojenkin muuttua julkisiksi jos kyseistä lainsäädäntöä halutaisiin muuttaa.

Isä Kauniaisista: Olen kanssasi täysin samaa mieltä.
Lakimuutos vaatii kyllä julkisuutta ja tulevien kuukausien aikana keskustelu jatkuu. Isien asema on heikko . Tässä muutoksessa Mikael on tekemässä upeaa työtä. Ei hän ole ajamassa ainoastaan omaa asiaansa vaan satojen isien asiaa.
Hymyn juttu oli hyvä ja asiallinen.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Eikö tähän olisi hyvä lopettaa;)

KUKKAUNIA TEILLE KAIKILLE IHANILLE IHMISILLE JOTKA TÄNNE OLETTE VIESTITELLEET

Ihanaa että joku puolustaa tän lapsen yksityisyyttä jota selvästi rikottu nämä vuodet Jämsäsen taholta. On ihan totta kyllä ja selvää että lapsi kärsii. Kuka kertoo omasta lapsestaan tällaista julkisesti. Millainen isä sellainen olisi. Oma isäni olisi suojellut minua kaikin keinoin tällaiselta loalta. Ihana että ihmiset ymmärtävät tämän. Kumpa vaan kaikki sen teksi niin loppuis tällainen kokonaan. Mutta meitä on niin moneen junaan. Toisen elämällä on niin helppo leikkiä ja käyttää hyväks. Mut on oikeesti Ihanaa tietää et on sentää ihmisii jotka tän ymmärtää. Varmaan ainakin 9.99 kymmenestä!

Sama kirjoittaja taas asialla ja kommentoi itselleen omia höpinöitään. Jostain kumman syYstä et suostu ymmärtämään sitä että tämä lakialoite tarvitsee julkisuutta. On aika traumaattista niille lapsille joiden alkuparä salataan. Kyllä se lapsi aikuistuttuaan on katkera sille toiselle vanhemmalle siitä kun ei kertonut aikoinaan… Lakiuudistusta tarvitaan ja Mikael on taistelija joka laittoi ison pyörän pyörimään… HYmylle kiitos jutuista joita sen toimitus on tästä taistelusta tehnyt. Ei se Mikael ole lastaan julkisuudessa esitellyt! Ei siitä pikselisotkusta ole sitä lasta kukaan tunnistanut. Lapsen äidin tunnistaa katukuvasta jos sattuu ennestään hänet tietämään. Suuri yleisö ei häntä tunnista kuten ei niitä ikäsiltään näyttäviä isovanhempiakaan jota stadissa tallustaa kymmeniä tuhansia päivittäin. Kyllä he kaikki saavat rauhassa elellä. Voimia heille kaikille. Heillä on varmaan ihan kaikilla todella raskasta ilman tätä ”mielipiteiden vaihtoakin” jota täällä käydään anonyymisti. Harmi että asialla on selvästikin joku sekopää joka tekeytyy heidän naapurikseen, ystäväkseen ja varmaan vielä sukulaiseksikin ja melkein ympärivuorokauden on täällä märisemässä…

No niin. On se hyvä että tulee välillä järkee tähän kirjoitteluun. Oon samaa mieltä siitä että jokaisen tulee suojella ja puolustaa perheensä ja lapsensa kunniaa. On mielestäni häpeällistä käyttää julkisuutta välineenä perheriidoissa ja tässä tapauksessa vielä siten että toinen osapuoli ei edes voi puolustautua koska on ymmärtääkseni systemaattiseti jättänyt osallistumasta kirjoitteluun lehdissä haluten suojella lapsen oikeutta yksityisyyteen.

HIENOA. Edellisestä ei voi kun olla samaa mieltä. Kaikkinainen yksittäisen tapauksen julkinen esilletuominen pienen lapsen elämän kustannuksella ei todellakaan ole oikein. Tällainen on häpeäksi koko hyvälle lakihankkeelle. Ihan varmasti kaikki järkevät ihmiset ymmärtävät sen. Kunnioittakaa lapsen elämää jä lopettakaa kaikki tästä yksittäistapauksesta höpöttäminen.

Kun tätä keskustelupalstaa seuraa tulee vain yksi johtopäätös : IHMISTEN PERHEASIAT SAATIKA PERHERIIDAT EIVÄT KUULU KENELLEKKÄÄN ULKOPUOLISELLE. Tämän keskustelupalstan sisältö sen kertakaikkisesti jo osoittaa. On väärin tuoda yksityiskohtaisia perheen sisäisiä asioita julkisuuteen MISTÄÄN SYYSTÄ. Vaikka tarkoitus olisi hyvä tai paha kuten näissä palstan mielipiteissäkin arvuutellaan on itse julkisuudella vain yksi taho joka siitä todella kärsii. SE ON LAPSI ja se ei ole oikein. Tämä sääntö koskee kaikki tuhansia ja tuhansia perheriitoja. Useimmat isät ja äidit osaavat ottaa itse lapsensa edun huomioon. On huoltajuus jne riitoja jossa panokset usein aivan yhtä suuret kuin tässäkin tapauksessa. Mutta kunnioitettavia ovat ne jotka pitävät riitansa ominaan ja taistelevat sitten keskenään ilman että vahingoittavat julkisuudella tai muulla tavoin lastaan. Olisi todella hienoa jos oikeuistaistelija Jämsänen nyt lopettaisi lapsen esiintuomisen taistelussaan lakiuudistuksesta. Lakiuudistusta voi viedä eteenpäin ilman että tuo tämän lapsen tilannetta toistuvasti julkiseksi. ( tässä hymynartikkelissakin oli lapsen kuvia ja niitähän on ollut kaikkissa lehdissä viime vuosien varrella.- samoin yksityiskohtaista esitystä siitä mitä Jämsänen uskoo tapahtuneen riidassaan tämän naisen kanssa. ) Onhan se ihan varmaa että lapsen äitikin tästä kärsii. Ehkä edelliset kirjoittajat ovat halunneet tuoda tämän vakavan asian esiin ja korostaneet sen vakavuutta sillä että äiti varmasti on saanut kokea kovia lähdettyään suhteeseen Jämsäsen kanssa. Tällaisella toiminnalla voi olla hyvin arvaamattomia vaikutuksia ihmisten elämään. Julkisuutta ei saisi koskaan käyttää välineenä eikä lapsen elämää loukata tällaisin toimin.

Tolle Häirikölle ja 005 edellä totean jopa vähän huvittuneena vanhan sananlaskun : olikos se niin että – se koira ärähtää johon kalikka kalahtaa . Lukekaapas nyt viestit huolella ja miettikää .

Monesti me tykätään just Mikaelin tyyppisistä miehistä. Osaa se olla sulonen. Ei mitenkään ihme että on aikoinaan saanut jo naimisissa olevan naisen sänkyynsä. Kyllä siihen vois ihastua kuka vaan tyttö tai poika.

Tää Miikkael vois lähtee tekkeen lakialotetta siitä että isillä on liikaa vasttuuta näistä mukuloista vaikkei ehkä ookkaa oikee isä olleskaa. Kun jouttuu lopettamaan työnsäkkin sekviteläkseen täyspäiväseest millee naikkosil ois mahollisesti saanut raskauden käyntiin. On se vaan väärin. Pittäis antaa täyet valtuudet tarkkistaa kaikki isät et onk ne varmasti oikkeest isiä. Kaikki Isät testeihin ja tulokset julkisiks. Onhan kansa saatu jo rokotetuksikkii!

Mää oon samaa mieltä. Miksei perheriitoja tuoda enemmän julkisuuteen. Niissä olis kaikille opittavaa. Sais lapsetkin ehkä paremman käsityksen siitä mistä aikuiset riitelee. Ja vois vaikka pitää tärkeimmistä riidoista kansan kalluppeja niin nähtäs kumpi aina sais enemmän kannatusta. Muutenhan se jää niiltäkin usein ymmärtämättä. Lakejakin voitas näin määrätä vähän niin kun kansanvaaleilla.

Sama tyyppi se vaan jaksaa säksättää;( Nikit ne vaan vaihtuu. Olen satavarma että Suomalaisista 99% on Mikaelin puolella! Se on varma fakta!

Olen kyllä ikävä kyllä joutunut minäkin sekä näkemään lapsen kuvia Jämsäsen julkaisemana suoraan lehtien sivuilla ja samoin lukenut erinäisiä ikäviä lausuntoja äidistä Jämsäsen kertomana. Ja koko tarinansahan hän on kertonut samoin kuin oikeusprosessinsa kaikille joka sen on suostunut julkaisemaan. Eikä tämäkään ole riittänyt. Tarinaa on kerrottu eduskunnassa ja jokaiselle joka sitä on suostunut kuulemaan, Eihän tämä kyllä kohtuuden nimissä ole oikein enkä usko että kukaan voi perustella sitä että isä tekisi tällaista oman lapsensa äidille. Lienee melko selvää että lapsikaan ei tällaista ikimailmassa hyväksyisi kenenkään tekemänä omalle äidilleen. Kyllä isän (biologisen tai kuvitellun) velvollisuudet ja vastuut ja velvoitteet perhettään kohtaan on totaalisesti kateissa. Jokainen normaali isä taistelisi verissäpäin ettei tällaista häväistystä omaa lasta ja lapsen äitiä kohtaan koskaan pääsisi tapahtumaan. On aivan eri asia ajaa oikeuksiaan lakituvassa tai muissa asiallisissa foorumeissa. Julkisuus on raukkamaisin teko mitä voi ajatella koska sitä voi käyttää toisia vastaan ilman että todellista tuomaria on olemassakaan — ON VAIN TARINANKERTOJA.

Kyllä on lapsellisia kommentteja.Mikael ajaa oikeutetusti isien parempaa asemaa perheissä ja lapsen oikeutta molempiin vanhempiin. Ei lehtijutuista todellakaan selviä, kenen lapsi asuu isovanhemmilla ja kuka on lapsen äiti. Kuinka se silloin voisi vaarantaa lapsen elämää?? Ymmärrän hyvin käräjäoikeuden käsittelyn lähestymisen hermostuttavan.
Mikaelin julkisuus tulee muuttamaan monien perheiden käytäntöä liittyen lapsen oikeuksiin molempiin vanhempiin. Ei äiti voi olla tuomarina päättämssä, saako isä olla tyttärelleen isä.
Jos sinut jätetään väärin perustein rannalle oman lapsesi elämästä, niin kyllä sitä tekee kaikkensa, jotta asia korjaantuu. Jokaisen miehen tulisi olla tyytyväinen tulevaan isyyslakiin, jossa siis DNA testiä ei äiti voi tulevaisuudessa kieltää. En minä haluaisi isänä luulla että olen isä, jos minä sitä en todellisuudessa ole. Minun tuttavani sai aikuisena tietää, että hänen ”isä” ei ollutkaan biologinen isä. Sehän vasta olikin järkytys hänelle.Tässä tapauksessa biologinen isä oli jo kuollut eikä tuttavani koskaan tavannut häntä.
Riitoja tulee aina erotilanteessa. Silloin keksitään kaikenlaista ja lyödään pöydälle mitä hurjempia juttuja….on lyömistä, on pakottamista …
Tuomarit ovat tottuneet erottamaan totuuden valheesta.
Sellainen asia ei onnistu oikeuslaitoksessa. Suomessa noudatetaan Suomen lakia
Rakentava keskustelu vie paremmin päämäärään kuin älytön valheiden ja lapsellisten julmuuksien kirjoittelu.
Mikael, voimia sinne käräjäoikeuteen…

En oo kyllä koskaan aikaisemmin nähnyt yhden lapsen elämään liittyvien riitatapahtumien näin yksitysikohtaista tuomista julkisuuteen. Paitsi monissa lehdissä tapausta on jopa esitetty yksitysikohtaisesti eduskunnassa esimerkkitapauksena lakialoitteelle. Lapsi haluaisi varmaan päättää itse onko tämä hänen etunsa mukaista. Siksi suomikin on ratifioinut lasten oikeuksien julistuksen joista yksi ja merkittävä on lapsen oikeus yksityisyyteen. Hyvin vaarallista poliittista peliä lapsen elämän kustannuksella. Isyyslain selvitttely tai uudistus varmasti OK. Lapsen elämän kustannuksella poliittisten tavoitteiden saavuttaminen EI OK.

Nyt jäitä hattuun. On varmaan niin ettei tämän Jämsäsen tapaukseen liittyvän lapsen edun mukaista ole tämä Mikaelin aiheuttama julkisuus. Ja on surullista jos se häiritsee ja vaikuttaa negatiivisesti lapsen elämään. Toivottavasti se loppuu. Mutta nämä muut yksitysikohdat kuuluu oikeussaliin ei edes tänne keskustelupalstoille. Ymmärrän että on ikävää vastaanottaa yksipuolista syyttelyä yhdeltä taholta kun itse ei halua julkisesti puhua. Olisikin parempi jo kaikki tahot mukaanlukien Jämsänen ymmärtäisi lopulta ettei julkisuudella saavuteta ainakaan lapselle mitään hyvää.

Biologisen isän oikesasiahan on laaja ja monimutkainen kysymys. Jos Biologinen isä on raiskaaja tai uhkaava tai pakottava ihminen on esimerkiksi varsin kyseenalaista onko oikein antaa automaattinen oikeus DNA testiin vain sillä perusteella että epäilee olevansa Isä toisen miehen kanssa avioliitossa elävän naisen kanssa.
Olen aikaisempien kirjoittelijoiden kanssa kuitenkin täysin samaa mieltä siitä että yksittäisten riita tapausten tuominen julkisiksi esim lakialoitteen kannatuksen vuoksi on tuomittavaa toimintaa,. En muista mikä puolue olikaan poliittisessa mielessä Mikaelin taustatukena mutta tässäkin tapauksessa voi pahasti polttaa vielä näppinsä jo kävisikin niin että pakotettuna lapsen äiti tai nykyinen isä joutuisivat kertomaan julkisuuteen oman tarinansa. Sehän oletettavasti sisältää asioita joita ei varmasti Mikaelin tarinassa ole kerrottu. En todellakaan toivoisi että näin kävisi sillä siitä vasta julkisuus varmasti vain kasvaisi ja tosiasia on että tämä lapsi siitäkin taas eniten kärsisi. Hyviä pikkujoulutunnelmia kaikille ja toivottavasti tämä lapsi ei koskaan joudu lukemaan tai tekemisiin tämän hänen elämänsä ympärillä pyörivän poliittisen mediasirkuksen kanssa.

Mikael Jämsänen ajaa kaikkien isien asiaa. En ole missään tekstissä nähnyt, että hän puhuisi lapsen äidistä pahaa. Hänen tapaus paljasti ison epäkohdan isän mahdollisuudesta toimia virallisesti isänä .hän on antanut kasvot tälle epäkohdalle Sen seurauksena monet vastaavassa tilanteessa olevat ovat voineet verkostoitua ja saaneet apua. Minusta se on upea asia. Se joka hänet tuntee tietää, että hän ajaa oikeutetusti ja reilusti lapsensa oikeutta isään.
Käräjäoikeus tekee varmasti oikeat päätökset.
Jokainen ymmärtää että lapselle molemmat vanhemmat on
yhtä tärkeitä.
Rauhaa ja rakkautta. Elämää ei kannata uhrata riitelyyn. Mikaelille iso halaus.

Missä on tuki isovanhempia ja äitiä sekä lasta kohtaan?? Oikeus sallii tämmöisen miehen riepotella asiaa julkisesti??? Vaikka ei ole edes todistetusti ISÄ???

Olen täysin samaa mieltä. Tämäkö mies lapsien tuki ryhmän takana?

Muistatteko suomalaisen elokuvan jossa aviomiehen kauhu alkoi siitä kun hän työmatkaltaan soitti kotiin vaimolleen – puhelimeen vastasikin yllättäen mies joka huonolla suomentaidolla lausui seuraavaa : ala koskaan enaa soita tahan numeroon! Täsmälleen samoin vaikkakin tässä tapauksessa huonolla englanninkielellä alkoi tämän tapauksen aviomiehen painajainen jonka aikana hän menetti työnsä, oli menettää perheensä ja pahimmillaan oman henkensä. Asiat eivät aina ole ihan niin yksiselitteisiä, Tarinalla varmasti monta puolta.

Eiks oo aika erikoista että kaikissa artikkeleissa mm tässäkin Hymyssä mikaelia kutsutaan isäksi ja lasta hänen tyttärekseen vaikka samaan aikaan Mikael itse vaatii oikeusteitse oikean isän isyyttä kumottavaksi jotta hän voisi DNA kokeen perusteella selvittää olisiko hän MAHDOLLISESTI LAPSEN ISÄ???

Vanhemmat niin usein haluu vahingoittaa toisiaan ja riitelee näyttävästi ja lasten elämä kärsii. Tää Jämsänen on huippuesimerkki siitä että ehkä se tullaan muistamaan biologisten isien oikeustaistelijana mutta millä kustannuksella se on tapahtunut ajatellen tätä lasta ja äitiä. Enpä ole välttämättä varma tuleeko lapsi näkemään tämän kovin iloisena asiana ja sen että äitiä selvästi yritetään vahingoittaa. Tällaisella voi olla peruuttamattomia ja tuhoisia seuraamuksia. Pois perheiden riidat ja lasten asiat LEHDISTÄ.

Isyyttä mitataan niin monella mittarilla. Yks voi olla DNA ja toinen se mitä isä tekee perheensä ja lapsensa ja lapsen äidin elämän eteen. Taistellen kulkee sankari tietään.

Hyvä Mikael. Sinun blogisi oli hieno. Sydämestäni toivon sinulle voimia tuleviin kuukausiin. Tiedän , että olet lapsen isä. Niin tietää myös lapsesi äiti. . Iso halaus!!!

mistä jengi kelaa tietävänsä asiasta niin paljon? säälittävää lukee tällästä tekstiä ihmisilä jotka ei oikeesti tiedä asiasta yhtään mitään paitsi jonkun niin kutsutun hombe jäbän tarinaa joka voi olla aivan paskaa. Eikai nyt äiti ketään kunnollista isä ehdokasta menisi tyrmäämään tällä tavalla. Voi taivas eikö ihmisillä ole yhtään kykyä ajatella asioita hieman pitemmälle.

Olisi kyllä kaiken tämän jälkeen kohtuullista kuulla tämän äidin kertomana mitä oikein on tapahtunut. Mutta ymmärrän kyllä äidin kannan siitä että lasta on suojeltava julkisuudelta. Tuntuu aika raukkamaiselta halveerata lapsen äitiä ja perhettä kun tietää etteivät halua mukaan lehtien sivuille.

Ymmärränks mä oikein ::::: et Jämskä jäbä on rikkonut omaksi penskaksi luulemansa lapsen oikeuksia ja samaan aikaan perustanut Lapsen Oikeuksien Tuki Ry nimisen yhdistyksen joka kerää rahaa lasten oikeuksia puollustamaa?? – HÄH –tää juttu alkaa menee nyt ihan yli hilseen!!!!

Yhdyn edelliseen että asiassa tulisi pysyä.
Ongelmahan on se että Jämsänen on kuten joku kirjoitti jo aikaisemmin ”ratsastanut kahdella hevosella”.
Biologisen isän asemaa ja lapsen oikeuksia on syytäkin tarkastella asiaankuuluvissa elimissä. Yksittäisen lapsen isyysriitaa voi myös ajaa asiaankuuluvin tavoin.
Mutta yksittäisen lapsen elämää ei saa vaarantaa rikkomalla lapsen oikeutta yksityisyyteen. Jämsänen on esiintynyt lapsen kuvien kanssa lehtien sivuilla ja kerännyt kannatusta yksipuolisen kertomuksensa turvin.
Tämän seurauksena todellisuudessa on varmaan niin että koko lapsen sosiaalinen ympäristö yhdistää lapsen Jämsäsen lehtiartikkeleihin.
Olisi tärkeää olla rehellinen ja miettiä miten tämä vaikuttaa lapsen elämään.
Kuten moni on jo aikaisemmin huomannut ei ole oikein ajaa lakialoitteita, esiintyä lapsioikeustaistelijana samalla keräten kannatusta kertomalla tarinaa joka rikkoo yhden lapsen oikeutta yksityisyyteen. Sama tietysti koskee Jämsäsen lapsen äitiin kohdistamaa halventamista. Lapsi kärsii. Lapsen äiti kärsii. Isäkö tällaista haluaa. Ei julkisuudessa lapsen perheen tai sosiaalisen ympäristön mollaaminen tule tätä yksittäistapausta varmastikkaan ratkaisemaan. Päinvastoin.

Huoh huoh! Rauhoittukaa ja yrittäkää edes olla asiallisia! Joku ääliö vakikommentoija on nyt vetänyt herneenpalkoa kärsäänsä oikein kunnolla

Kai sillä lapsella nyt herrajumala on oikeus yksityisyyteen. Eihän sitä kukaan ole julkisuudessa esitellytkään?

Mikaelille kiitos että ylipäätään tuli julkisuuteen asiansa kanssa koska siitä lähti liikkeelle tuleva lakimuutos joka turvaa jatkossa jokaiselle lapselle oikeuden molempiin biologisiin vanhempiinsa!!

Runkkarille terkut kirjoittajalle : ETKÖ YMMÄRRÄ ETTÄ EI OLE KYSYMYS SIITÄ MISTÄ LAPSI KÄRSII ENITEN . TÄÄ EI OLE KILPAILU. JOS LAPSI KÄRSII ON SE HUONO ASIA. LAPSELLA ON OIKEUS YKSITYISYYTEEN JA SITÄ KAIKEN AIKAA RIKOTAAN. Muut juttusi jätän kommentoimatta koska tiedän että olet otsikkosi tasoinen hyypiö.

Samoin toivotan lapsen isälle ja äidille tsemppiä. Jämsäsen tulis katsoo peiliin ja jättää ainakin tää laps rauhaan.

Heh Heh mutta kun ei oo naurun asia. Perhe varmaan osaakin itse hoitaa asiansa. Päivystyksestä puheenollen mitenkäs itse satuit osumaan tälle palstalle. Jos olet niin kuin sanot näiltä kulmilta olen varma että olet kanssamme samaa mieltä että julkisuus tällaisella asialla ei ole kiva asia tämän lapsen elämälle. Jos oot eri mieltä niin oot varmaan joltain muulta planeetalta.

HYMYlle KIITOS tästä jutusta ja sitä se tarvitsee jatkossakin. Aika kiihkeää porukkaa täällä mutta nostaahan tämä surullinen case tunteet pintaan. Lapsen iskalle tsemmppiä!

Heh heh tuolle edelliselle! Satutunti meni jo. Mäkin asun perheeni kanssa heidän naapurissaan enkä ole koskaan kuullut täällä päin tästä tapauksesta. Hanki elämä niin tarvi päivystää keskustelupalstoilla eikä kirjoitella perheen puolesta. Kyllä he itsekin osaavat asiansa hoitaa.

On todella kamalaa ja hirveää lukea näitä herjaavia yksityisasioita ihmisten perheistä. On kuvottavaa ajatella että joku haluaa vetää lähipiirinsä tai kuvittelemansa lapsen tällaiseen riepotteluun mukaan. Miten joku voi ryhtyä tällaiseen tietäen varmasti että se voi tuhota lapsen elämän. Ja sanon kyllä sille aikaisemmalle (hyvä mikael) miehelle ettei todellakaan ole oikein julkistaa lapsen yksityisasioita tai perheelämään liittyviä riitoja. Ei lapsi ole syypää mihinkään eikä lasta voi näin loukata. YÖÄK

Molempien tuttu : kts yllä… ai ai ai ai … ilkeää ja taas valheellista – kts (naiset olkaa hereillä)- totuus on toinen : äiti ja isä ovat huoltajia kuten kuka vaan aviopari- isovanhemmat ovat auttaneet ja ovat oheishuoltajia . Voimia perheelle kun ilkeämielisiä riittää sepittelemässä juttujaan. Juuri tällaista ikävää ja harhaanjohtavaa tietoa on niin helppo levitellä asiassa jota ei alkuunkaan kuuluisi julkisuudessa REPOSTELLA.

Käräjäoikeus tulee varmasti selvittämään tämän kuvion perusteellisesti ja puolueettomasti.
Tunnen Mikaelin sekä isoisän ja nämä narsistiset piirteet (Naiset olkaa hereille) ovat kaukana nimenomaan Mikaelin luonteesta. Hän pyrkii hyvän kautta viemään asioita eteenpäin.

Miettikää, äiti antoi huoltajuuden omalle isälleen?
Lukekaa Mikael Jämsäsen kirjoittamat jutut tarkkaan. Minä en ole missään vaiheessa nähnyt, että hän sanallakaan olisi moittinut lapsensa äitiä päinvastoin.
Isyyslaki muuttaa tämänkin tapauksen oikeudenmukaiseksi lapsen kannalta.
Ei 2,5 vuotias lapsi kärsi julkisuudesta.Ei hän vielä edes osaa lukea saati ymmärtää.

Kaiken tämän keskellä on hienoa että joku kantaa todellista vastuuta kun muut riitelee. Teette varmasti hienoa työtä ja teille kuuluu kiitos. Olen itsekkin isovanhempien pitkälti kasvattama ja rakastan heitä ikuisesti. Samoin varmasti tämä lapsi teitä. Jos Jämsänen olisi oikeasti lapsen isä ei hän ryhtyisi tällaiseen.

Olen seurannut tapausta ja joutunut ikäväkseni lehtien palstoilta näkemään miten julmasti Jämsänen on halveerannut lapsen äitiä jutuissaan ja näkyyhän niitä ilkeitä vihjailuja näilläkin sivuilla. Lapseen liittyvät aikuisten riidat eivät kuulu lehtien sivuille eikä mikään tilanne ole sellainen joka oikeuttaisi tällä tavoin pilaamaan lapsen maineen. Ei ole helppoa tällaisen julkisuusmyllyn jälkeen lapsen elää suomessa. Rohkeutta ja voimia perheelle!

Eikö näistä kommenteista selvästi käy selittelyn maku esiin … näyttää siltä että lapsen oikeuksien rikkomiselle kyllä selityksiä löytyy …. kaikki varmaan ymmärtävät että perheriidalla on aina monta puolta … niistä on tämä kertomuksensa mukainen avioliiton ulkopuolinen makaaja antanut julkisuuteen oman näkemyksensä … RIKKOEN LAPSEN YKSITYISYYTTÄ — onko sillä Jämsäsen Lapsen Oikeuksien Tuki Ryllä jokin OHJEISTUS siitä missä tilanteessa ja millaisin perustein Lapsen Oikeuksia SAA RIKKOA? Olisiko esim. eduskuntaan pyrkiminen tai lakimuutos aloite tällainen peruste. Yhdyn kyllä vakavasti siihen näkemykseen ettei tällainen kuulu lehtien sivuille ja nämä arviot siitä onko kuka asiassa oikeassa tai väärässä jätettävä yksityisasiana julkisuuden ulkopuolelle.

Isäkö: Miksi äiti ei alunperin antanut DNA testille lupaa?Nyt äiti on ottanut oman käden oikeuden sulkemalla lapsensa elämästä Mikaelin eli isän!!. Onko se lapsen kannalta oikeudenmukaista?Äiti on antanut huoltajuuden vielä omalle isälleen. Näinkö vastuullinen ja tasapainoinen äiti toimii??
Mikaelin käytös julkisuudessa on ollut ihailtavaa. Hän ei ole missään viaheessa sanonut pahaa sanaa lapsensa äidistä. Hän puhuu omista tunteistaan ja surustaan. Lue siis hänen bloginsa.Lue myös sieltä hänen 2-vuotis syntymäpäiväkirjeensä tyttärelleen. Miltähän se päivi tuntui hänestä, kun äiti sai juhlia tätä omien sukulaisten kanssa. Pala kurkussa luin sen.
On oikein tuoda julkisuuteen tällaisia tapauksia, kun tämä ei valitettavasti ole ainoa. Näin tätä lain epäkohtaa muutetaan ja nythän Mikael on saanut omalla panoksellaan hallitusohjelmaan uuden isyyslain, jota kiireellisesti valmistellaan.
Tytär voi vanhempana olla ylpeä isänsä tekemästä työstä.
Lue siis tarkkaan ja moneen kertaan hänen bliginsa.
Toivon hartaasti, että äiti miettisi tätä asiaa , mikä on lapselle parasta.

Kuulkaas nyt ; Eihän me kukaan tiedetä mitä todellisuudessa on tapahtunut — on vain Jämsäsen tarina — tällaiset asiat aina sisältävät vaikeita asioita — ja olen ymmärtänyt että lapsen vanhemmat eivat halua niistä julkisuudessa keskustella. Eikö tämä ole lapsen kannalta istestäänselvyys. Julkisuudella vain satutetaan lasta. Kuvitelkaa miltä lapsesta tuntuu, Ei kai julkisuudella saa uhata varsinkaan kun maksumies on lapsi.

Tyk ..tarkoitan että asioita saa ja voi hoitaa asiallisesti — julkisuuteen tällaiset asiat eivat kuulu koska lapsi siitä kärsii –sen luulisi isänä itseään pitävän miehen ymmärtävän — Hymy lehden sivuilla ei lapsiriitoja ratkota – ei näillä keskustelusivuilla — käy lasta sääliksi kun Jämsänen näin rikkoo lapsen oikeutta ja vaarantaa tämän pinokaisen elämän,

Isäkö; mitä tarkoitat Mikaelin toiminta? Ja miten vaarantaa lapsen elämää? Hän tietää olevansa lapsen isä. Lapselle on yhtä tärkeitä molemmat vanhemmat. Äiti kieltäytyy Dna testistä. Äiti loukkaa lapsen oikeutta ! Lue tarkkaan hänen blogia ja mieti, jospa sinulle olisi tehty näin..miltä tuntuisi, kun et näkisi tai kuulisi oman tyttäresi naurua ja kehitystä. Olisit hänen elämässään ulkopuolinen.
Antaisitko asian vain olla. Uskon Mikaelin haluavan sopia lapsen äidin kansaa näistä asioista, mutta äiti kieltäytyy ja haluaa pitkän kaavan mukaan mennä. Julkisuus tulee tähän asiaan vain lisääntymään.
Lehdiistö kääntää joka kiven ja kannon siitä tapauksesta.. Olen ymmärtänyt, että isoäiti eli lapsen huoltaja on julkisuuden henkilö.

Mitää tää tyyppi oikee sekoilee. Tottamaar saa lapsiriidoista kertoo lehille. Nehä on kaikkist mielenkiintoisimpii juttui ja niit on mukavampi lukkee ku jottain tylsi uutisii. Ajatelkka vaik mite paljo on saatu irti vaik Matti Nykäsest. Eihä tää mukula ees viel ymmärrä niit Jämsäse juttui monnee vuottee.

Uskoisi isäksi itseään väittävän Jämsäsen ymmärtävän että tällainen toiminta vaarantaa lapsen elämän…asioita voi ajaa oikeita kanavia loukkaamatta lapsen oikeuksia…lapseen liittyviä riitaisia asioita ei saisi KOSKAAN eikä MILLÄÄN perusteella tuoda julkisuuteen …. on täysin selvää että lapsen elämä tällaisestä kärsii ja vaarantuu. Luulisi todellakin lapsiasioita ajavan ymmärtävän tällaisen itsestäänselvän asian. Perheriitoja ei ratkota Hymylehden sivuilta — eikä lakialoitteita tai lastenoikeuksia edistetä loukkaamalla samalla yhden lapsen elämää.

”Isäkö-LapsiAsiaMies-Eduskuntaan…” Sama tyypi mutta nimimerkit vaihtuu! Seli-seli mutta eipä mene läpi! Puhut nyt asian vierestä! Lapsellista! Helppo ja yksinkertainen DNA-testi lopettaisi spekuloinnin satavarmasti! Mutta sitä DNA-näytettä ei ole edelleenkään lapsesta annettu ottaa joka on vähintäänkin kyseenalaista!!

Hymyn toimitukselle kiitos jutusta joita tästä aiheesta on julkaistu:)

Kiitän Hymy-lehteä tärkeän yhteiskunnallisen asian, myös miesten ja naisten tasa-arvoa edistävän inhimillisen jutun esiinnostosta.

LAPSELLA on oltava oikeus sekä biologiseen isäänsä että äitiinsä. Lainsäädäntö tältä osin on nykyaikaistettava Suomessakin (= mm. mahdollisuus pakolliseen DNA-testiin). Piste.

Voimia Mikaelille oikeudenmukaisuustaisteluun ja myös Kataisen/Urpilaisen johtamalle hallitukselle asian pikaiseksi edistämiseksi.

Se, että henkilö on ollut eduskuntavaaliehdokkaana, ei ole oleellista tai tuomittavaa. Kyse on LASTEN oikeuksista. Tätä kutsutaan yhteiskunnan oikeudenmukaisuuden ja lainsäädännön kehittämiseksi. – Miettikääpä sitä.

Tämä mieshän väittää sekaantuneensa naimisissa olevaan naiseen joka on edelleen naimisissa ja ollut koko ajan naimisissa…taitaa olla jokin muu syy mukana näissä jukisuuskampanjoissa … eduskuntaan pääsee monilla keinoilla .. tosi karmeeta touhua..kyllä käy lasta sääliksi kun on joutunut itsekkäiden tavoitteiden pelinappulaksi. Ei ole varmaan lapsella helppoa tällaisen julkisuuden pohjalta alkaa elämänsä taivalta.Surullista!

Joo – on kyllä todella ikävä nähdä lapsiasiateemalla tämän kyseisen lapsen ja äidin asioita tällä tavalla riepoteltavan julkisesti — eihän tällainen voi olla lapsen edun mukaista — miksi Jämsänen haluaa tuhota äidin maineen omien isyysepäilyjensä oikeutuksella julkisuudessa – ei sellainen ole minkäänlaisen isän toimintaa—eikö hänellä ole oikeustoimet jo etenemässä –miksi pitää vielä lisätä lapsen taakkaa tällaisella?

Kun on seurannut tätä keskustelua tulee väkisinkin ihmeteltyä Jämsäsen tavoitteita tämän julkisuuden osalta – millainen isä sallisi oman lapsensa äidistä puhuttavan tälla tavoin…saati osallistuisi siihen itse … en kyllä toivoisi itselleni isää joka puhuisi omasta äidistäni tällä tavoin .. olsiko omassa toiminnassa peiliin katsomista!

Sattumalta löysin hakiessani Mikael Jämsäsestä jotain tietoa hienot sivut: http://www.mikaeljamsanen.fi
Siinä oli muutama viime blogi marraskuulta erittäin koskettavia.
Toivotaan että saa oikeuden tyttäreensä.
Isyyslaki ja nopeasti vastaamaan tätä päivää!

Hienoa kun isä jaksaa taistella tuulimyllyjä vastaan, mielestäni isällä pitäisi olla täysi oikeus tavata omaa biologista lastaan. Ja kaiken lisäksi jos tämä pitää paikkansa, että lapsi asuu isovanhempien luona, eihän tässä ole järjen häivää. Kuinka paljon onkaan niitä isiä jotka eivät halua olla lapsensa kanssa missään tekemisissä ja luovivat itsensä pois elatusvalvoitteista ja jäävät kokonaan itse sekä mummit ja vaarit pois lapsen elämästä? Ja toisaalta on niitä laskelmoivia naisia jotka keplottelevat itsensä raskaaksi ja vaatii sitten mieheltä kaiken, vaikka on salannut aikeensa. Naisena puolustan niitä isiä, jotka joutuvat taistelemaan näin tärkeistä asioista ja ovat aika suojattomia.
Kaikkea hyvää Mikaelille ja toive, että oikeus vielä voittaa!

Siis mitäh? Lapsiko asuu mummun ja vaarin kanssa ja sen äiti ulkomaillako? Vai ymmärsinkö oikein?

HYMYlle pisteet Mikael Jämsäseen liittyvistä nettijutuista ja myös jutuista paperiversioissa!

Lasten (ja isien) oikeudet ovat suomessa niin olemattomat, että jo lapsen (ja Isän) tunnustaminen ajattelevaksi ja tuntevaksi olennoksi olisi plussaa. Tällä hetkellä jo ns. ”etävanhemmuus” (jota laki ei tunne) tarkoittaa täydellistä oikeudettomuutta omiin lapsiinsa, ja kääntäen lasten oikeudettomuutta omaan isäänsä. Oikeuksia on vain ”lähivanhemmalla” joka yleensä on äiti, sattuneesta syystä. Yksikään ”etävanhempi” ei voi olla varma että lapset pysyvät hänen elämässään, koska suomen käytännön mukaan lähivanhemmalla on oikeus muuttaa maan sisällä minne haluaa ilman toisen huoltajan suostumusta. Tämä tarkoittaa sitä, että ei voi olla varma esimerkiksi asunnon tarpeesta, ja koko ajan on uhka lasten viemisestä muulle paikkakunnalle, josta luonnollisesti seuraa elatusmaksut + tapaamiskulut tapaavalle vanhemmalle, joka tietysti on se ”etävanhempi”. Oma kokemukseni on lyhyesti näin:

Yhteishuolto sovitusti ja sovitusti tasan jakantuva luonapito, ei elatusmaksuja kumpaankaan suuntaan. Asuminen äidin luona.
Lasten äiti muuttaa puolen suomen päähän.
Oikeudenkäynti, josta tulos äidille yksinhuoltajuus, minulle ns. normaalit tapaamisoikeudet + 500 €/kk elatusmaksut + tapaamiskulut, yhteensä n. 900 €/kk + elatusmaksut takautuvasti muutosta oikeudenkäyntiin.

Tuloksena totaalinen konkurssi, asunnon pakkomyynti (itse myin, mutta oli pakko)lasten tapaaminen puolen vuoden tai vuoden välein.

Lapset ovat olleet käytännössä ilman isää jo yli kolme vuotta, enkä vieläkään ”tiedä” missä asuvat, enkä voi soittaa kuin äitinsä kautta. Eivätkä voi omista puhelimistaan soittaa minulle.

Youtubeen haku ”eieren51”, muutama tallenne siellä + blogissa uginkuningas.blogspot.com tms

Tätä juttua seuranneena ei voi kun ihmetellä lapsen äidin käytöstä. Kun lapsi täyttää 18 vuotta, niin siihen loppuu selittelyt. Jos lapsi silloin haluaa selvittää biologisen isänsä, niin äidillä ei ole siihen mitään sanomista. Viimeistään silloin tulee ilmi asioita, joilla voi olla ja luultavasti onkin vaikutusta lapsen ja äidin väleihin. Tiedän itse tapauksen, jossa juuri noin kävi. Pahinta oli, että lapselle oli valehdeltu koko ajan. Kyse ei ole siitä, että onko Mikaelilla oikeus lapseen, vaan siitä, että lapsella on oikeus biologiseen isään ja sen oikeuden on lapsen äiti evännnyt omalta lapseltaan. Äiti vie omalta lapselta oikeuden biologiseen isään……miten sellaisen asian pystyy itselleen selittämään ja puolustelemaan ?

Jojooo: eihän missään sanota, että Mikael tahtoisi olla tämän naisen (lapsensa äidin) kanssa tekemisissä, eikä naisen tarvitse siihen suostuakaan. Ei kai kukaan hänen liittoonsa pyri, vaan kyse on -lapsesta-.
Uusperheitä on Suomi pullollaan, joissa mies kasvattaa jonkun muun lapsia ilman, että on ongelma se, että lasten biologinen isäkin on lasten elämässä mukana.

Täytyy todella nostaa hattua tälle miehelle..kaikkea hyvää ja toivottavasti tapaat tyttäresi pian.Oma isäni,-jolla olisi ollut oikeus käydä katsomassa minua ..teki sen viimeksi 28v sitten vaikka välimatkaan n 5km..siksi tuntui todella koskettavalta lukea tätä.Joskus jos sinusta tuntuu siltä ettei meinaa jaksaa..muista se että tyttäresi todella saa aikuisena tästä tietää varmastikkin..ja ymmärtää kuinka paljon hän sinulle merkitsee <3

Lapsen edun mukaistako? on julkasta kaikki täällä lehdissä??? mitähän siittäkin seuraa lapselle??tarhassa, koulussa yms!!! ja todella törkeää!!!!!!!!!!!!!!!!tehdä aviorikos!

Mikä meitä naisia riivaa?Miehillä on samanlainen oikeus vanhemmuuteen kuin meillä.DNA testit pakollisiksi minun mielestäni.

Halosen tasa-arvon on sitä,että naisia on enemmistö ja miestä sorretaan.

Bella: en ottanutkaan kantaa lakiin, vaan naisen valintaan pitää tämä Mikael ulkopuolella kuvioista. Ja ihan siis arvuuttelua on, koska en tiedä taustoja, mutta ymmärrän tätä naista. Miten itse, jos teet virheen (ja kyllä, kaikki me teemme virheitä) ja pamahdat paksuksi jollekin toiselle kuin omalle miehellesi. Yritätko kasvattaa lapsen miehesi kanssa (joka tietää ettei lapsi ole hänen, mutta vaatii biologista isää pysymään asian ulkopuolella), vai vaaditko biologiselle isälle oikeutta tavata lasta, jolloin miehesi jättää sinut ja tekee sinusta yh-äidin? Naisena täytyy sanoa, että jos mieheni on kelpo mies, ei hakkaa jne. yrittäisin antaa lapselleni kodin jossa on isä ja äiti. Ja kenties parilla on omiakain lapsia… en tiedä. Enkä siis todellakaan väitä etteiko nainen olisi tehnyt virhettä, mutta miksi tehdä siitä vielä suurempi, jos on toinen mahdollisuus? Ja eipä ole moni muukaan perhe mikään malliesimerkki. Mutta ällottäväksi tätä naista ei tulisi haukkua.

joojoooooo:lle: no tuskin se aviomies olettaa että on ehdottomasti lapsen isä, jos kerran liitto oli välillä jo karilla. Ei lain epäkohdan korjaaminen tee kenestäkään yh-äitiä, tämäkin nainen on itse soppansa keittänyt. Ei tuo nyt mikään ”ehjän kodin” malliesimerkki ole, ällöttävä äiti ei juuri lastaan tässä ajattele.
Muistan muuten ainakin pari kertaa lukeneeni toisestakin tällaisesta isästä, taisi viime vaaleissakin olla otsikoissa adresseineen. Voimia sekä hänelle että Mikaelille! Siinä on isillä selkärankaa!

Ja joo, nainen teki väärin kun vehtasi toisen kanssa eikä edes ehkäisystä huolehtinut, mutta kävi mitä kävi, minun nähdäkseni nainen yrittää nyt tehdä oikean ratkaisun. En tiedä taustoja, mutta voisin kuvitella, että on aika rankka juttu aviomiehelle. Ja voisin myos nähdä sen, ettei halua tätä Mikaelia kuvioihin. Kuinka moni teistä Mikaelia puolustavista (miehistä?) ja isän oikeuksista vouhottavista olisi valmis kasvattamaan vaimon hairahduksen tuotosta omana lapsena (vaimon kanssa, luonnollisesti)? Ja kuinka moni kyllä vastanneista olisi valmis sen tekemään biologisen isän läsnäollessa? Aika harva, veikkaan.

Mitäs jos naisen oma mies ei halua kollia lapsen elämään? Voi olla muutenkin rankkaa jatkaa eloa pettäjänaisen kanssa, mutta jos on siihen kuitenkin valmis (ilman tämän biologisen isän läsnäoloa) niin ymmärrän äidin valinnan. Yleensäkin valitetaan yh-äideistä, ja nyt yritetään vartavasten sellainen saada aikaan. Antakaa toisten edes yrittää antaa lapselle ehjä koti. Aikuinen mies voi odottaa kunhan lapsi kasvaa ja osaa itse pyytää nähdä tämä biologinen isä.

Monikohan mies tai nainen jättää ne sormukset, huomennakin pois sormesta. Monikohan ihminen tulee huijatuksi jälleen kerran, pelkillä lupauksilla. Monikohan tekee kenties elämänsä pahimman virheensä. Monikohan lapsi saa alkunsa humalapäissään saatettuna, vaikuttamatta itse koko asiaan, mutta kärsii siitä eniten.
Huomenna on jälleen perjantai ja kaikki tapahtumat eivät johda toivottuun onneen.

Nostan hattua henkilöille, jotka ajattelevat myös sen syyttömän osapuolen mahdollisia kärsimyksiä.

Isänä olemisen tuska suomen oikeusrikos valtion keinot ei suojaa isää ja naiset vaativat tasa-arvoa jopa rikollisuuteen syyllistymällä.
Naiset murhaa lapsia eniten suomessa. Missä on ”Feministi” presidentit nyt kun isät vaatii oikeuden mukaisuutta ei kuulu mitään.Onneksi olkoon Mikaelille ja tyttärelle.

Mtkä:lle kyllä enemmän syyllinen on se, joka on naimisissa…

Mikael onkin nyt yllättäen sankari kun meni seikkailemaan naimisissa olleen naisen kanssa???

Miksu, tyttäresi on sinusta vielä joskus ylpeä. Hän lukee nämä jutut. Äitinsä suhteen voi tulla sitten pettymys, kun huomaa, ettei äiti antanut hänelle oikeutta.

UKK: Saadaan jos löytyy enemmänkin näin hienoja aikaansaavia miehiä kuin tämä Mikael! 🙂

Hieno juttu. Loppujen lopuksi tuossa on kyse isän lisäksi ennenkaikkea lapsen oikeuksista.

Todella hieno taisteluvoitto! Tuntuu että tässä maassa mies saa taistella kynsin ja hampain omasta oikeudestaan lapseensa jos sattuu olemaan mies. Isien asema on edelleen törkeän huono Suomessa. Toivottavasti parannuksia saadaan ripeällä aikataululla lisää.

Loistavaa! Kyyneleet silmissä luin Mikaelin juttua, aivan ihanaa!
Jos luet tätä, niin olet kyllä hieno mies ja isä, teet hyvää nyt myös muille samassa tilanteessa kamppaileville vanhemmille ja etenkin lapsen oikeudelle!

Oma kommentti