Isännöitsijä järkyttyi – kerrostalossa ilotalo!

Hymyn reportaasi: Onko sinunkin kotitalossasi bordelli?Kansainvälinen prostituutio on rynninyt jo pieniin kaupunkeihin ja kuntiin. Hymyn maaliskuun numerossa on herättävä reportaasi aiheesta. Paljastamme myös useita bordelleja, jotka toimivat salaa tavallisissa kerrostaloasunnoissa. Esimerkkipaikkakuntanamme on Jyväskylä.

Kun Hymyn toimittaja kuvaa muuatta kohdetta Jyväskylän Vapaudenkadulla, paikalle sattuu arviolta kolmekymppinen asukas. Hän ei ole uskoa korviaan kuultuaan maksullisesta seksipaikasta talossaan.

-Huhhuh, ohhoh! Eipä uskoisi. En kyllä ole huomannut yhtään mitään. Tämä toisaalta sijaitsee tällaisella liikepaikalla, joten eipä täällä kukaan toistensa menemisiä kyttää.

Mielipide on kuitenkin selvä. Seksipalveluja varten pitäisi vuokrata oma huoneistonsa, eikä tehdä bisnestä asuinkerrostalossa.

Hymy soittaa kohdetta isännöivään toimistoon. Isännöitsijä järkyttyy silminnähden.

-En kyllä pysty todellakaan kommentoimaan yhtään mitään. Ei ole tullut mitään valituksia kyllä. Tämä tuli ihan yllätyksenä, isännöitsijä kommentoi ja pyytää palaamaan aiheeseen arkena.

Lue mielenkiintoinen artikkeli Hymystä.

Kuva: Tämä kohde on puolestaan Jyväskylän Vaasankadulta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: bordelli

Kommentit

”En kyllä ole huomannut yhtään mitään.

Mielipide on kuitenkin selvä. Seksipalveluja varten pitäisi vuokrata oma huoneistonsa, eikä tehdä bisnestä asuinkerrostalossa.”

😀

Ja mihinkähän tämäkin ”no huh huh” uutinen perustuu. Ja miten toimittaja tietää, että isännöitsijä järkyttyy silminnähden, kun toimittaja soittaa isännöitsijälle.

just samat horot twoodeitissä majailee,katsominunkuvia ja soita minullee huonolla suomella,

Oliko tämä nyt mukamas joku uutinen? Käsittääkseni maksulliset seksipalvelut toimitetaan yleensä sisätiloissa.

Ei ne taida ihan sillä Maijalla kehdata tulla asiakkaiksi, herättää turhan paljon huomiota. Eiköhän ne mahtane hiipiä hyvin huomaamattomasti, kun ovat ammattimiehiä.

Sormia syyhyttää naputella jotain hulvatonta mutta maija pihassa olisi noloa.

Oma kommentti