Iskelmätähden laivapahoinpitelyssä yllätyskäänne – lue!

Kaija Lustila ja Jari PuhakkaHymy kertoi ensimmäisenä mediana tiistaina Tallinnan-laivalla sattuneesta pahoinpitelyepisodista, jonka jälkimainingeissa iskelmätähti Kaija Lustila joutui turvautumaan lääkärin apuun. Nyt tilanteessa on tapahtunut yllätyskäänne.

Lustila oli esiintynyt M/S Norlandialla, mutta matkan aikana hänelle ja hänen miesystävälleen, tv:n musiikkiohjelmista tutulle kapellimestarille Jari Puhakalle oli tullut perheriita. Lustila ei halunnut kommentoida asiaa tuoreeltaan Hymylle, mutta hänen ohjelmatoimistonsa myönsi laivalla tapahtuneen ”hässäkän”.

Nyt Lustilan miesystävä Jari Puhakka on suostunut kommentoimaan asiaa lyhyesti lehdellemme.

-Olen Kaijan luona, ja asiat on nyt selvitetty perinpohjin, Puhakka kertoo.

Hän toivoo pariskunnalle nyt rauhaa. Eilen uutisoitua rikosilmoitusta hän ei halua kommentoida sanallakaan.

-Toivomme, että toimittajat jättäisivät meidät ja yksityisyytemme rauhaan lehdistössä paisuneiden otsikoiden myötä, ja saisimme jatkaa elämäämme rauhassa.

-Mitä työasioihimme eli musiikintekoon tahoillamme tulee, kerromme mielellämme siitä aiheesta milloin vain, Puhakka jatkaa.

Mitä ilmeisemmin pariskunta on siis päätynyt sovintoon. Lustila perui pari esiintymistään, mutta tiettävästi jo ensi viikolla hän hoitaa sovitut keikkansa. Pari antoi Hymylle ensimmäisen rakkaushaastattelunsa viime vuoden elokuussa. Siinä he kertoivat rakkauden puhjenneen 18 vuoden ystävyyden jälkeen.

Aiheesta lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jari Puhakka, Kaija Lustila

Kommentit

Tuskin Jarin entinen vaimo edes haluaa miestä takaisin. Taisi alkoholi ja kiivas luonne olla ne perimmäiset eron syytkin. Samat ongelmat jatkuu, mutta nyt niistä puhutaan julkisuudessakin…

flirtti?
No oon nähny Kaijan keikalla ja kyllä se pienempikin flirtti miehille riittäis, naisena mua hävettää ylipienet vaatteet yms.

Mene Jari takaisin vaimosi ja kolmen tyttäresi luo.Älä anna Kaijan päätäsi sekoittaa,
taitaa olla ”miesten nielijä”. väkivaltaa en missään muodossa hyväksy.

Eipä näkyneet eilen vikingin amorellassakaan vaikka keikka piti olla 🙁

Todennäköisesti ei oo eka kerta,jos noinkin kauan ovat seurustelleet.Nää hakkaajat ei tapojaan muuta,vaikka mitä vannoisivat.Kaija ota pesä-ero hyvänsään aikana,ennenkuin pahempaa sattuu.

Suomi24 palstalla joku kommentoi ettei olisi eka kerta. Tyyliin ”hyvä kun lopulta tuli ilmi, että mies on hakkaaja” jne.

kun naiselle tulee tarve, on ihan pakko… no se on miehestä kiinni mutta se voi olla kova se halu ja silloin lähtee – ja lähtee koko halusta!! että vinkkinä vaan.

kun naiselle tulee tarve, on ihan pakko… no se on miehestä kiinni mutta se voi olla kova se halu ja silloin lähtee – ja lähtee koko halusta!! että vinkkinä vaan.

Onkohan se lyödessään laulanut ”Bum Bum Bumtsi Bum Bum Bumtsi Bum Bumtsi Bum Bum!!!”?

Sinulle…akka kuriin…taidat olla aika seko,kun kirjoittelet tommosta,,väkivallasta rangaistaan, muista se kun seuraavan kerran meinaat lyödä naista…tuskin tolla asenteella edes naista saat…herätys pahvi…

Taisi olla täti-ihminen, kun nyrkkiä heilutteli, he he hee!

Melkein arvasin tämän(kin) hakkausjutun lopputuloksen. Tuskin oli edes ensimmäinen kerta. Turha vaan on Kaijan seuraavalla kerralla apua keneltäkään pyytää jos on noin tyhmä kerran. Ota vaan lättyyn sitten ja toivo, ettei joku kerta napsahda niin kovaa, että invalidisoidut tms kuten on monelle hakatulle käynyt.

Taitaa tuo nainen olla jonkinsortin masokisti kun on miehen kanssa joka hakkaa sen sairaalakuntoon, miksi ihmiset hyväksyy tuon?

”AlfaUROS” suuret on puheet miehellä 😀 , onneksi naiset tajuaa jättää tuon kaltaiset ukkelit !

sinulle 03:21 ! Totta kai flirttiä pitää olla,yleisön kans on flirtti paikallaan,niin tekevät myös mies-artistit !mutta ei se edyllytä että aletaan turpiin antamaan !Miehet vaan on niin mustiksia omastaan !!

Jos akka on hankala, sitä täytyy kouluttaa.
Tasa-arvopellet on näitä samoja, jotka imuroivat himassa kun oma akka palvoo tosimiehen meisseliä hotellissa.
Näin se vaan on.

Tonni vetoa, että kolmen kuukauden sisässä Puhakka laukoo taas turpiin… ihan kuin Risto Lunkan ja Saija Varjuksen suhteessa aikoinaan: kun ukko ottaa viinaa alkaa taas nyrkit heilua ja kahden päivän päästä annetaan anteeksi, kun emäntä muistaa isännän mittavan meisselin.

Kylläpä nyt sataa niskaan ”postititivista” julkisuutta kummallekin tasapuolisesti. Julkisuus on teitä varten.

Jos akka nalkuttaa (kuten suurin osa), niin turpiin vaan. Pysyy ruodussa jonkun aikaa. Ja jos nalkutus jatkuu, niin sama homma. Loppuu kälkätys.

Mies, joka hakkaa naista ei oikeasti ole mies, vaan raukka, raukka isolla R:LLÄ.

Ja tituleeraa itseään kokiksikin. Mistä lähtien ammattikoulun keittäjälinjalta on valmistunut kokkeja 😀

”keikkakonkari: 90-luvun alkuun jäänyt flirttinainen itse aiheutti koko episodin.”

Tämän vahvistan !!

Jos joku pahoinpitelisi kapellimestaria niin, ettei hän voisi tehdä työtään, niin eikö hän ihan oikeasti hakisi korvausta menettämistään ansiotuloista? Antaisiko hän anteeksi pahoinpitelijälleen ja sanoisi, että sattuuhan tätä ja jätetään asia tähän.?

Nille suurille sydämmille jotka naistaan alistavat tai lyövät .. sisimmässäs tiiät . kuin väärin teet minä kuuluin joukkoonne mut itkin kun olin satutnu kirosin omaaa voimattomuutta saamattomuuutta tyhmyytäni sain apua mopilen kautta ja nyt yli 15 vuotta oon voinu tarjota turvallista halinallen syliä .sillonkun tapahtuu sillon on annettava oiketa apua myös tekijälle on herkimmillään

90-luvun alkuun jäänyt flirttinainen itse aiheutti koko episodin.

nyt olis kyllä kiva tietää koko juttu…mahtaako siellä ees olla nyrkki heilunu, ja jos niin kenen toimesta…niin hämärää hommaa ja media tietty vetää super otsikot! sama meininki kuin eräällä ”makkara suvun” ”hullulla” joka onnistui saamaan viattoman linnaan asti valheillaan…

Kaija, ota ja lähde. Älä kuuntele näitä jotka sanovat, että varmaan ärsytit miehesi siihen pisteeseen, että hänen oli pakko lyödä. Väkivalta on aina väärin!

Teille, jotka itkette, että naisetkin raapivat joskus miesten naamaa. Naiset todellakin aiheuttavat miehille pikkunaarmuja, kun taas miehet hakkaavat naisia sairaalakuntoon ja kuoliaaksi. Eli lakatkaa itkemästä neidit.

miksi jari pitää kaijaa allista kiinni. taitaa ihailla naisellista rasvaa. joka ihailee rasvaa antaa pahojen tunteiden kasvaa

jari, nyt nyrkki taskuun ja pidä se siellä! kaija on taiteilija, joten hänelle sinun täytyy ”taiteilijanvapauksia” suvaita.

Perhepiirissä tapahtunut pahoinpitely ei enää ole asianomistajarikos,eikä se enään auta että poliisi kysyy että ymärräthän mitä tämä tekee puolisosi uralle. Eipähän puoliso enään leuhki että mähän sanoin että mulla on suhteita poliisiin.

MInusta on yllättävää kyllä että kaija palaa miehensä luo jos tämä lyö

Kyllä näin on. Kaikki naista lyövät miehet ovat kylmäverisiä tappajia joiden kanssa kenenkään ei koskaan pidä tehdä sovintoa ja kaikkien hänestä kuulleiden ei koskaan pidä puhua hänen kanssaan. Sen sijaan miehen verille raapiva vaimo aina on kodin ihana hengetär, joka vain heikoimpana puolustaa itseään ja on kaikkien riitojen syytön ja kärsivä osapuoli. Minä vilpittömästi uskon asian olevan näin, koska sitä on opetettu näin päiväkodista lähtien.

Mikä yllätyskäänne? Poliisi jatkaa asian käsittelyä asianosaisten ”selvittelyistä” huolimatta. Perhepiirissä tapahtunut pahoinpitely ei enää ole asianomistajarikos, vaan yleinen syyttäjä päättää kanteen nostamisesta.

Olen aina pitänyt Puhakkaa sellaisena tohvelin alla olevana nössönä nyhverönä, mutta hänhän onkin oikea mies, MIESTEN MIES! Uskaltaa pistää akan ruotuun! Siinä on nyt meille suomalaisen heteromiehen esikuva!

Tutkimusten mukaan eivät taida naistaan hakkaavat aviomiehet juuri oikein parantaa tapojansa? Vaikka kuinka miehen anteeksipyynnön jälkeen nainen näin kuvittelee…

Mies,joka lyö kerran, lyö toisenkin ja kolmannen jne. Alistaa, pelottelee, kiristää, uhkailee, pyytelee anteeksi, vannoo rakkauttaan, lupaa,ettei ikinä enää ja voi jopa tappaa, niinkuin tutun sisarelle kävi.

No on se aika yllätyksellistä jos on poliisiasia perheessä ja palataan yhteen.

Hyvä että asiat on sovittu,tulee vaan mieleen sanonta jos lyöt kerran,lyöt toisenkin….

Mikä on toimittajan mielestä yllätyksellistä? Sekö, että ovat sopineet riitansa, kuten yleensä on tapana tehdä?

Näillä idioottiotsikoilla syötte jutuiltanne viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Eikä niitäkään ole kovin paljoa haaskattavaksi asti.

Oma kommentti