Islam-kriitikko vakavan uhkailun kohteena – hän paljasti kansanedustajan viestit!

Islam-kriitikko Anter Yaşa on joutunut vakavan uhkailun kohteeksi paljastettuaan julkisuudessa hehkutettujen maahanmuuttajien hämäräperäisen toiminnan.

Kurditaustainen Anter Yaşa oli se mies, joka paljasti SDP:n kansanedustajan ja rauhanvälittäjänä tunnetun kansanedustaja Hussein al-Taeen rasistiset Facebook-viestit.

Jo aiemmin Yaşa oli tuonut esiin lelusalakuljettajana tunnetun Rami Adhamin epäselvyyksiä. Adham tuomittiin viime vuoden marraskuussa vankeuteen muun muassa rahankeräysrikoksista.

-Koin että Adhamin ja al-Taeen itsestään ja toiminnastaan antama kuva poikkesi niin merkittävästi saamistani tiedoista, että näiden ristiriitojen esiintuominen oli ainoa vaihtoehto. Olin todella yllättynyt, että minä, tavallinen kansalainen, pienyrittäjä ja pakolainen, olin se, joka nämä löydökset teki, ja ettei Adhamin ja al-Taeen taustoja ja historiaa mikään taho ollut ennen minua selvittänyt, mies sanoo Hymyn painetun lehden haastattelussa, jonka on kirjoittanut Esa Pesonen.

Yaşa ihmettelee suomalaisten haluttomuutta kuunnella maahanmuuttoon liittyvissä ongelmissa maahanmuuttajia itseään.

– Radikaalin islamin mahdollisista haittavaikutuksista eivät ole oikein muut kuin maahanmuuttokriittiset perussuomalaiset suostuneet kuuntelemaan. Monet miettivät, voivatko he kuunnella minua leimautumatta itse äärioikealle.

Yaşa itse on luopunut islaminuskosta ja hänet on leimattu sen takia jopa rasistiksi. Lue juttu lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Rami Adham, Hussein al-Taee, Anter Yasa

Kommentit

Oma kommentti