IS:n paljastukset Halmeen kirjasta: Tony raivostui eduskunnan wc-paperirullista!

Tony HalmeIlta-Sanomat julkaisi tänään otteita Tony Halmeelta kesken jääneestä kirjasta. Teos ilmestyy ensi viikolla muiden täydentämänä, ja se on elämäkertasarjan kolmas osa.

Kirjassa Halme kertoo aluksi luottaneensa eduskuntatyöhönsä ja pitäneensä toimeaan innostavana asiana. Myöhemmin kaikki alkoi nyppiä. Kuten esimerkiksi eduskunnan tiloissa käytössä ollut wc-paperi, josta Tony raivostui.

-Paskasta tuli mieleen se, kun huomattiin eduskunnan vessoissa olevan ranskalaista vessapaperia. Ei jumalauta! Suomi on valtavien metsien maa ja paperikoneita pyörii vähän joka perämettässä, mutta kansanedustajille ei kelvannut mikään kotimainen serla. Ranskalaista se niille hienoperseille piti olla, ja vielä hajusteet mukana! IS kertoo Tony Halmeen sanoneen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tony Halme, testamentti

Kommentit

ei tainnu halmekkaan olla sanojensa mittainen mies kun eduskuntaan meni.vai muistaako joku mitä halme sai siellä aikaan?mä muistan ainakin sen että saikulla se oli ainakin aika pitkään veronmaksajien rahoilla.

Tais olla sekakäyttäjä niin pihalla, että kuvitteli vessapaperin puhuvan ranskaa.

Miettikää vähän mitä kuolleesta puhutte ja eduskunnan kermaperseille ei todellakaan kelpaa tavallinen suomalainen wc-paperi. Ovat kansaa ylempänä kattokaas.

Mistä tämä narkomaani on aineissa ollessaan pystynyt sanomaan minkämaalaista paperia siellä on ollut? Hohhoijjaa.

Noh, urpoilta ja junteilta rahat pois.

Tämä kommenttiketju on menossa hyvää vauhtia mestaritrollaamiseksi.

Ei ollu pässi kuullu kilpailutuksesta vaikka kansaa edustikin. Kertoo persujen ja hommafoorumilaisten älyllisistä kyvyistä surullisen paljon. no voi juntti!!!!! eipä siellä mahdeta kilpailuttaa wc paperi merkkiä hahaahh vitun spede

Saatnan! Peräsuolet kippeenä kun isot pojat painaa perseeseen meiän ”kansanedustajia”, vähemmästäkin tarvii ranskalaista paperia ja savettia persuuksiin! Saakeli, Tony oli kansanmies….sankari!

TONI HALME OLI SUURI ISÄM MAALLINEN SUOMLAINEN EIKÄ OLLUT HOMO. JOS TONI ELÄISI TONI HOITAISI HOMMAT NYT ON VAAN HOMOJA. ELKÄÖÖN ISÄM MAA!

Sinä h…n jälkeläinen, älä opeta isääsi naimaan. Halme oli tosi Suomalainen ja silloin se kirjoitetaan isolla alkukirjaimella.

Opettele kirjoittamaan Suomalainen oikein.

Ei ollu pässi kuullu kilpailutuksesta vaikka kansaa edustikin. Kertoo persujen ja hommafoorumilaisten älyllisistä kyvyistä surullisen paljon.

Oma kommentti