Itämainen tantrahieronta – avaa lukkoja ja antaa nautintoa! Katso!

Tantra on itämainen filosofia ja elämäntapa.

Nykyisin ylikiireisen ja stressaavan työelämän vastapainoksi monet hakevat rentoutusta yhä erilaisemmista vaihtoehtohoidoista.

Tantran syntysijat ovat Pohjois-Intiasta ja Tiibetistä.

Tantraan voi tutustua esimerkiksi hieronnan kautta. Täytyy muistaa, että tantra, tantrahieronta ja eroottinen tantra ovat kuitenkin eri asioista, mutta niiden oppeja voi yhdistellä. Laajempana käsitteenä tantra on paljon muutakin kuin erotiikkaa.

Mutta tässä jutussa keskitytään yhteen tantran osa-alueeseen eli tanrahierontaan. Siinä asiakas hierotaan hellästi päästä varpaisiin. Halutessaan joissakin hierontapaikoissa tantrahierontaan voi yhdistää rintojen hieronnan sekä sukupuolielinten hieronnan. Se ei kuitenkaan välttämättä kuulu asiaan, vaan on yhtenä eroottisen tantrahieronnan vaihtoehdoista. Asiakas voi aina kieltäytyä kyseisten alueiden hieronnasta.

Yleensä ottaen tantrahieronta on kokonaisvaltainen hoitomuoto. Siinä on paljon rentouttavaa ja terapeuttista potentiaalia sekä mahdollisuus olla osa yksilön henkilökohtaista kasvuprosessia.

Lue myös: Suomalaisella joogatytöllä 1,4M seuraajaa: Alastonjooga on varsin erikoinen laji – joogata nyt täysin nakuna!

Lue myös: Erikoiset eroottisvivahteiset hieronnat tulleet jäädäkseen – taolainen hieronta hellii päästä varpaisiin

Lue myös: Oudosta hieronnasta ilmiö – käsitellään myös intiimialueet, naisilta osaksi vaginan kautta

Tantrahieronta on kokovartalohieronta, jossa huomioidaan kaikkia kehon osia, eikä mitään osaa jätetä vaille kosketusta. Tantrahieronta auttaa purkamaan jumeja ja tukoksia ja laittaa energiat taas virtaamaan. Se on mahdollisuus tunnistaa ja tunnustella omaa seksuaalienergiaa ja sen kokonaisvaltaisia vaikutuksia.

Tantrinen hieronta on kosketushoito, jonka tarkoitus on hyvinvoinnin, kehollisuuden ja itsetuntemuksen lisääminen.

Esimerkiksi tällaista se on:

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti