Erikoiset eroottisvivahteiset hieronnat tulleet jäädäkseen – taolainen hieronta hellii päästä varpaisiin

Taolainen hieronta voi parhaimmillaan tarjota apua monenlaisiin ongelmiin, jotka voivat johtua hyvin eri syistä. Usein taustalla kuitenkin vaikuttavat seksuaaliset pelot tai niiden eri muodot.

Hierontaa kuvaillaan klassisen helliväksi.

Taolaisen hieronnan kosketus on kevyttä ja hellää. Hieronnalla pyritään vaikuttamaan kehon energiaratoihin ja virtauksiin.

Rakkauden paratiisi -sivuston mukaan erilaiset hierontaliikkeet poistavat kuonaa kehosta sekä vapauttavat tukoksia, jolloin energia pääsee virtaamaan paremmin kehossa. Hoito sisältää siis myös energiahoitoa ja auranpuhdistusta.

Lue myös: Oudosta hieronnasta ilmiö – käsitellään myös intiimialueet, naisilta osaksi vaginan kautta

Sivusto kertoo, että liikkeistä on apua väsymykseen, heikkoihin jalkoihin, kuukautisvaivoihin, masennukseen, hengitysvaikeuksiin, levottomuuteen, jännittämiseen, ummetukseen, unettomuuteen, niska- ja selkäkipuihin, impotenssiin, ennenaikaiseen siemensyöksyyn, potenssiongelmiin, sekä kyvyttömyyteen kokea orgasmi.

Taolainen hieronta on ”normaali kokonaisvaltainen hieronta”, jossa käydään hellävaroen läpi koko keho genitaalialueita lukuunottamatta. Hoito sopii niin naisille kuin miehillekin.

Sen kerrotaan sopivan henkilöille, jotka haluavat tutustua tantrisiin hoitoihin lähemmin.

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti