Jaana kokeili kaikki laihdutusmuodot ja löysi lopulta täydellisimmän tavan: ”Ei ole nälkä”

Jaana-niminen suomalaisnainen on kertonut hyvinvointisivustolla vuoropaastokokemuksistaan. Vuoropaasto on monien lääkäreidenkin ylistämä laihdutusmekanismi, jossa syödään kevyesti joka toinen päivä ja normaalisti joka toinen.

Jaana on laihtunut nyt 13 kiloa, puhkuu energiaa ja sanoo vuoropaaston olevan hänelle täydellisin tapa laihtua. Hän on yrittänyt laihtua vuosikaudet eri dieeteillä. Vuoropaasto on hänelle nyt elämäntapa.

Hän kertoo sivustolla viisi huomiotaan vuoropaastosta ja siitä, miksi juuri se on ihmiselle paras tapa pudottaa pysyvästi painoa.

Tässä yksi huomioista:

-Ainakin minulle on vaikeaa vähentää kalorinsaantia pysyvästi ”laihdutuslukemiin”, esimerkiksi 1200-1500 kilokalorin. Vuoropaastolla sinnittelen yhden päivän 600 kilokalorilla ja seuraavana päivänä saankin sitten syödä normaalisti vaikka 2400 kaloria. Pystyn aina kyllä sinnittelemään yhden päivän, kun tiedän että seuraavana saa syödä normaalisti.

Vuoropaastolla ei kuulemma nälkä vaivaa pätkääkään. On jopa erikoista, että vuoropäivin paaston jälkeen ei meinaa saada kaikkia ruokia syötyä.

Lue muut huomiot sivustolta, tästä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: pätkäpaasto, vuoropaasto, 5:2

Kommentit

Oma kommentti