Jampasta kirja

Jamppa TuominenEdesmenneen Armi Aavikon elämänkerran kirjoittanut jyväskyläläinen Petri Tuunainen ja oulunsalolainen Veikko Tiitto tekevät parhaillaan elämänkertaa laulaja Jamppa Tuomisesta.

Kirja ilmestyy syksyllä, jolloin laulajan kuolemasta tulee kuluneeksi kymmenen vuotta. Elämänkerta keskittyy tiettävästi laulajan elämään ennen Teneriffan surullisenkuuluisia tapahtumia. Jamppaa syytettiin lapsen ahdistelusta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Armi Aavikko, Jamppa Tuominen, Petri Tuunainen, Veikko Tiitto

Kommentit

Tämän kohun aikaan yksikään suomalainen artisti ei millään tavoin tukenut Jamppaa Vaan olivat kuin kusi sukassa.Häpeäisivät pelkurit.

olen suorastaan rakastanut aina ja rakastan ja palvon kaikkia jamppa tuomisen kappaleita,ne on tunteella ja osaamisella tehtyjä ja kaikissa biiseissä on todellinen sanoma,omistan melkein koko hänen tuotantonsa on muutama mitä en vielä ole onnistunut saamaan,mut kalastan,kuunnelkaapa esim:luona kappelin,sellainen kappale,koskettava,en ole uskovainen,mut kappaleesta muistot!ainiaan jamppa fani

Suuri Taiteilija ja Loistava laulaja.On turha väittää, että edesmennyt Tuomisen Jamppa olisi kuollut äkillisesti jossain muualla, kuin plya del inglesissä.Satuin olemaan samaan aikaan saarella, ja tiedän, että hänet löydettiin hotelli kokasta menehtyneenä.
Tekisin elokuvan Jampan elämästä, olisi se arvokas kulttuuriteko.Jamppa oli lahjakas,vaatimaton, mutta ”jumalaisen ” Kauniilla äänellä tulkitsi tuntojamme.

hieno Laulaja joka Kuoli Liian Varhain Jolla Olisi annettavana ollut suomalaiselle Levyteollisuudelle paljon

Riitta, olet oikeassa. Jamppa oli nimen omaan Suuri Laulaja ja sellaisena hänet tullaan muistamaan ikuisesti. Toimittajalle ja muillekin tiedoksi, että kyllä kirjassa käydään läpi myös Gran Canaria Playa del Inglesin surullisenkuuluisat tapahtumat vuonna 1998.

Gran Canaria, Pl. del Ingles, KOKA- niminen hotelli, noin minua on informoitu.

Kyllä Jamppa kuoli Teneriffalla, eikä Kanarialla. Tieto.

Oma kommentti