Janina Frostell rintojensa poistosta: ”Joskus vaikeasta asiasta voi tulla paljon hyvää”

Ex-malli, yrittäjä Janina Frytä on kosiskeltu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan vuosien varrella jo aiemmin, mutta aika ei ole ollut kypsä.

– Lapset ovat olleet pieniä ja elämäntilanne on ollut sellainen, etten ole voinut lähteä. Nyt oli helpompi heittäytyä. Aion laittaa itseni täysillä likoon, Janina hymyilee vierellään ohjelmassa debytoiva tanssiopettajansa Anssi Heikkilä.

Aiempaa paritanssikokemusta Janinalla ei ole, mutta nuorempana hän harrasti cheerleader-tanssia.

–Olimme muun muassa huiskatyttöinä Porvoon Butchersin amerikkalaisen jalkapallon peleissä, minkä kautta koreografiat tulivat myös tutuiksi.

Pari vuotta sitten Janina poistatti rintansa, kun sai tietää kantavansa rinta- ja munasarjasyövälle altistavaa geenivirhettä. Samalla rinnassa havaittiin syövän alku.

– Onneni oli se, että geenivirhe löydettiin varhaisessa vaiheessa. Pystyin tekemään ennaltaehkäisevät toimenpiteet. Joskus vaikeasta asiasta voi tulla paljon hyvää, sellainen fiilis minulla on, Janina kertoo painetun Hymyn jutussa, jonka on tehnyt Juhamatti Nieminen ja kuvannut Kari Pekonen, ja jossa on haastateltu kaikkia julkkiskisaajia.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janina Frostell, Tanssii tähtien kanssa, TTK

Kommentit

Oma kommentti