Janina on seksikkäin äiti!

Janina FryMTV3:n Viihdeuutiset on hakenut verkkosivuillaan Suomen seksikkäintä julkkisäitiä, ja nyt äänestys on ratkennut.

Seksyin on Janina Fry, omaa sukua Frostell. Toiseksi ponkaisi juontaja-malli Niina Herala ja kolmanneksi seksikkäin julkkisäiti on näyttelijä Pamela Tola.

Viihdeuutisten gallupissa haettiin myös perusteluja valinnoille. Janinan eduksi koitui se, että hänellä on naisellisen kauniit ja luonnolliset muodot.

Viihdeuutisten Suomen seksikkäin julkkisäiti -äänestyksessä antoi äänensä yli 11 000 ihmistä. Janina haali äänisaaliista 32,2 prosenttia. Herala kokosi potista 17,6 prosenttia ja Tola 13,6 prosenttia äänistä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Frostell, Janina Fry, Niina Herala, Pamela Tola

Kommentit

Hieno juttu, että pyörimme samalla sivulla eli ilman tuntemattomia en olisi sinustakaan mitään tiennyt. Kannattaa lukea apinafilosofiaa (www-sivuilta)

janinalla on mahtavat tissit, vaikka onkin jo alkanut roikkua. mutta isot ne on vieläkin!!!

luulis Janinaa itteäkin jo häiritsevän kaiken mailman kissanristiäis seksitittelit. Suomi on niin pieni maa että Janinakin voittaa parhaat tissit, paras perse, seksikkäin äiti jne.. tittelin..
Mutta mikä se sellainen äänestys on jossa vaihte-ehdot määrää kärkeen että näistä. lyön pokerikassani vetoa että muitakin seksikkäitä äitejä tässä maassa on.

Oma kommentti