Janita Lukkarinen törkeiden väitteiden kohteena – julkaisi kuvan tämänhetkisestä tilastaan, kuvalinkki!

Syöpää sairastava ja Terhokodissa saattohoidossa oleva Janita Lukkarinen on joutunut törkeiden väitteiden kohteeksi.

Keskustelupalstoilla ja somessa kirjoitellaan, että Janita olisi keksinyt sairautensa ja yrittäisi vain rahastaa sillä. Tietoisuus siitä, että Janita asuu saattohoitokodissa ei ole vaimentanut omilla nimillään sosiaalisessa mediassa riehuvia, äänekkäitä arvostelijoita.

Somessa paheksutaan vahvoin sanakääntein myös sitä, että kuolemansairas nainen perustaa maksullisen Instagram-tilin. Janita on selventänyt arvostelijoille haluavansa poistaa näin menetellen häiriköiden ja trollien läsnäolon ja antaa rauhan verkostolle, joka haluaa lukea hänen kuulumisistaan.

Epäselvyyttä on aiheuttanut myös Janitan maksullisen sometilin kuviot. Kaikki maksaneet eivät ole päässeetkään sinne sisälle. Janita on todennut järjestävänsä asian, ja epäselvyydet johtuvat katkoksesta, joka aiheutui siitä, että sometiliä Janitan puolesta hoitanut henkilö lopetti äkkiarvaamatta yhteistyön.

Ehkä tyrmistyttävintä kritiikkiä saa ulkonäköasia. Janitan kauniista ulkomuodosta jaksetaan nähdä vaivaa. Tyypillisiä heittoja edustaa seuraavanlainen tokaisu: ”Ei kukaan voi olla kuolemansairas ja näyttää noin hyvältä”. Janitan fanit ovat tähdentäneet, että moni ei ilmeisesti ymmärrä, että Janitasta on liikenteessä mediassa vanhempia kuvia, ja Janita mieluusti käyttää softaa eli sovelluksia kuvia jakaessaan.

Nyt Janita on kuitenkin tehnyt poikkeuksen ja julkaissut kuvamateriaalia ilman filttereitä. Tuoreen kuvan voi katsoa vaikka Janitan syövästä kirjoittaneelta terveyssivustolta, TÄSTÄ.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janita Lukkarinen, syöpä, lymfooma

Kommentit

Jaa olikos hymy tietoinen että Janitan ig tiliä pyörittänyt ihminen lopetti yhteistyön juuri sen takia koska ei voinut enää katsoa vierestä Janitan huijaavan ihmisiltä rahaa? Janitan rahankeräykset on olleet laittomia, ja sen lisäksi ovat tietoisesti kiertäneet Janitan ulosottoja siirtämällä varat toisen ihmisen tilille. Rahankeräyksen tarkoitus oli että varat menevät hoito- ja hautajaiskuluihin sekä loput niistä lahjoitetaan syöpäsäätiölle. Tällä hetkellä varoja on käytetty Janitan vaatteisiin, puhelimeen, kameraan, studiovälineisiin ja kultasormuksen suurennuttamiseen. Tämän on jopa Janitan äiti myöntänyt. Ei kuolevallakaan ihmisellä saisi olla mitään etuoikeuksia.

Oma kommentti