Janne, 29 ja Raili, 65, menivät naimisiin!

Raili Sved ja Janne KuisminJanne Kuismin ja Raili Sved tapasivat vuonna 2009 internetin seuranhakupalvelussa. Raililla oli Suomi24:ssa oma profiilisivu, johon Janne oli laittanut imartelevaa viestiä naisesta.

-Vastasin Jannelle, että onkohan sormi lipsahtanut väärään nappulaan, kun hän oli minusta kiinnostunut. Ei kuitenkaan ollut, Raili myhäilee.

-Olen aina ollut kiinnostunut vähän vanhemmista naisista, Raili oli unelmani! myöntää Janne katsoen rakastaan syvälle silmiin.

Nyt pariskunta on papin aamenella siunattu. Hymy oli heidän häissään mukana viime lauantaina. Kesäkuun lehdestä voit lukea vuosikymmenen puumahäistä!

Toukokuun Hymyssä puolestaan Railin ja Jannen avoin pusi-pusi-haastattelu muun muassa siitä, miten muut ovat suhteeseen suhtautuneet. Railin tytär ja poika ovat vanhempia kuin äitinsä uusi mies.

-En oikein osaa sanoa, miltä se tuntuu, kun ei tykätä toisen perheessä, Janne toteaa hiljaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Janne Kuismin, Raili Sved

Kommentit

Itsehän häsään mummeleiden kanssa melkein joka viikonloppu, mutta ei tulisi mieleenkään kosia ellei olisi tosi rikas. Vanha nainen on hyvä ”fuck buddy” mutta muuten niissä ei ole nuoren kokemattoman naisen sulokkuutta.

Tässä jutussa ei ole muuta vikaa kuin että ovat tunkeneet parisuhteensa Hymyn riepoteltavaksi. En tosiaan haluaisi juorulehteä olmiin häihini!

Komia pari on kyl. Pittää vaan liukkaria hommata et ei alapäässä tussahtele.

Ei kunnon maturea voita mikään! Onnittelut Janne, olen vähän kade 🙂

voi luoja. En ihmettele yhtään jos lapset eivät sulata äidin uutta ”miestä” vai pitäisikö sanoa poikaa? onko kaikki pavut varmasti oikeissa pusseissa.

Oma kommentti