Janne Katajan kauhunhetket kioskilla: Huumehörhöt olivat hakata

Viihteen monitoimimies Janne Kataja kohtasi ikävyyksiä palattuaan nakkikioskin kautta katsomasta teatteriesitystä.

Hän oli tilaamassa grilliruokaa riihimäkeläisen kioskin sisällä ja ystävä odotti häntä ulkona. Kun Janne palasi ulos, nainen totesi, että kannattaa mennä kauemmaksi, sillä paikalle oli tullut kaksi huumehörhöä, jotka olivat etsimässä uhria pahoinpideltäväksi.

-Olivat käyneet aiheesta keskustelua tutkien väkeä lähistöllään. Hämmentyneenä katsoin tyyppejä, jolloin nuorempi heistä tunnisti naamani ja totesi, että ”tossa on Kataja. Hakkaa hänet, sillä pääsee VARMASTI lehtiin. Voin hakata kanssa kylkiin ja puolustaa sit jos tulee sanomista”, Kataja kauhistelee.

Juontaja poistui vikkelään ystävänsä kotitalon rappukäytävään, joka sijaitsee grillikioskia vastapäätä. Mutta hakkaajat eivät luovuttaneet. He alkoivat kolkutella ikkunalasiin.

-Poistuin takakautta ja olen nyt kotona, mutta kieltämättä hämilläni. Tällaista ei ole sattunut koskaan, eikä missään, vaikka olenkin kolunnut Brasiliassa slummeja ja hengaillut Gambiassa joskus nuorempana. Todellakin toivon, että virkavalta poimii tuon kaksikon, ennen kuin he hakkaavat jonkun syyttömän ja tietämättömän, motiivinaan vain ja ainoastaan saada huomiota. Sairasta ja surullista. Ennenkaikkea surullista, koska tuollaisten hörhöjen kohdalle voi sattua ihan kuka meistä vaan, Janne Kataja toteaa Facebook-sivuillaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: väkivalta, Janne Kataja

Kommentit

Oma kommentti