Janne vei vihille Raili-puumansa!

Raili Sved ja Janne KuisminHymy kertoi toukokuun numerossaan Janne Kuisminin, 29 ja Raili Svedin, 65, tavanomaisesta poikkeavasta rakkaustarinasta. Jannen ja Railin 36 vuoden ikäero ei ole paria haitannut, vaikka osaa sukulaisista parin ikäero vaivasikin. Janne ja Raili suunnittelivat silti häitä.

Nyt häät on vietetty ja sukulaisetkin ovat hyväksyneet Jannen ja Railin suhteen.

Miten hääyö sujui?

-Hääyö meni enemmän kuin hyvin. Janne soitti äidilleen aamulla, ja kuuntelin kauhuissani hänen kertomustaan villistä yöstämme, Raili paljastaa.

-Niin, ja olihan meillä kiihkeä aamukin, Janne paljastaa morsiamen jo toppuutellessa.  

Häämatkaa pari suunnittelee syksyksi Saariselälle. Suunnitelmissa on myös yhteenmuutto, kun Raili jää eläkkeelle joidenkin vuosien kuluttua.

Lue lisää Jannen ja Railin häistä kesäkuun Hymystä.

Teksti:Esa Pesonen
Avainsanat: Janne Kuismin, Raili Sved

Kommentit

Mikäs siinä jos pojukka tykkää vähä ryppysemmästä tuherosta ! :–)

Toivottavasti tekevät toisensa onnellisiksi. Ihanata!

En ehken tykkäis jos oma poika 20 v tois kotia morsiammen joka olis 56 v. Minuakin 17 vuotta vanhempi. Huh huijaa.

Mutta onnea nuorelle parille!! Varmaan ovat onnellisia keskenään.

”Suunnitelmissa on myös yhteenmuutto, kun Raili jää eläkkeelle joidenkin vuosien kuluttua”???? Janne asuu siis kotona äitinsä luona vielä, kaksi vähän onnellista yhdessä. Onnea!

siis jotkut ihmiset on vanhoja jo aika nuorena ja toisten päin,ei sairaus.joku vois tutkia ja puhua siitä.kiinnostas itteeki ku oon 30v ja vielä kysytään papereita kun ostan esim.tupakkaa

Hymyn juttuja tuntien niin ne retostelut ovat varmaan lehden omia draama-heitto-kommentteja. Kyllä ns. ”keltainen” lehdistö osaa kunnolla laittaa puolet omiaan artikkeleihin.

Juu kovasti onnea vaan! Eniten minuakin ihmetyttää, MIKSI he haluavat kertoa yksityisistä asioistaan juorulehden sivuilla… Rakkaus on ihana asia ja erotiikka toki kuuluu parisuhteeseen, mutta miksi retostella niitä hömppälehdessä?

Kyllä onnittelen tuoretta avioparia.
Mutta jos noista juttuloista jotka liittyy sexiin heidän välillä, ei tarttis lukea kun se on kuitenkin ihan normaali asia. Olisi mielenkiintoisempaa lukea heidän taustat, kuinka kohtasivat jne.

Lukekaa Colleen McCoulloughin kirja ”Tim”. Tosi hyvä kirja ja liikkuu samassa aihepiirissä.

Onnittelut hääparille! =)

Lukekaa Colleen McCoulloughin kirja ”Tim”. Tosi hyvä kirja ja liikkuu samassa aihepiirissä.

Onnittelut hääparille! =)

Ei voi muuta kun onnitella hääparia! 🙂 Ikä on vaan käsite, mutta rakkaus aito. Ja joillekin kommentoijille: live and let live! Ihmetyttää tämä ainainen mollaaminen jos vähänkin erikoista ja normeista poikkeavaa ihmiset tekevät omien tunteiden ja halujen mukaan.

Railille ja Jannelle kaikkea hyvää! 🙂

Hyi helvetti. Onpa hienoa että äitee soittaa ja sitten poika kertoo seksiasennoista hääyönä ym, vanhan mummun kanssa!
YÖK!
Muutenkin niin irvokasta…
Onko tuo mies ihan normaali järkinen, valitettavasti nuo kommentit plus ulkomuoto viittaavat siihen, että ei olisi ns. täysijärkinen..?

Joo, eipä tee mieli yleensäkään raportoida vanhemmille/ koko Suomelle tuollaisia. Tuli sosiaaliporno olo luettuani tämän päivityksen. Oliko Pakko? Saiko tästä hyvin rahaa, vai mikä motiivi on kertoa yksityiset asiat vaikka miten olisi ikäeroa!

– Äetikkä, oesko miun pitänä jynssätä sitä ovenpuoleista reunaakin?

Eikö siinä ole Paavo Haavikko ja joku drag queen? Nimeä en nyt muista.

Vetää sanattomaksi…sairasta touhua herra 29 ja rouva 65…ikäeroa vain 36 vuotta. No kukin taaplaa tyylillään.

Oma kommentti