Janni Hussi: ”Alkuhuuman haihtuminen ei tarkoita että olisi tylsää”

Janni Hussi ja Joel Harkimo kertoivat seurustelustaa julkisuuteen kolme vuotta sitten. Pari kihlautui vastikään ja rakentaa paraikaa omakotitaloa.

Nyt Janni on puhunut alkuhuumasta sosiaalisessa mediassa.

-Alkuhuuman aikana usein hiotaan kulmia, kun ruvetaan laittamaan kahden itsenäisen ihmisen elämiä yhteen. Haetaan omaa paikkaa, toisen paikkaa ja opetellaan yhteisiä tapoja. Tehdään kompromisseja ja otetaan välillä yhteen, jotta linjat löytyy. Mä myös koen, että alkuhuuma on kropalle ja mielelle himppasen kuluttavaa. Koko ajan miettii toista, mitä se musta ajattelee vai ajatteleeko mitään, voinks mä laittaa tän hymiön tähän, jos mä sanon tai teen näin niin lähteekö se menemään ja missä kohtaa oikeasti uskallan ruveta näyttämään niitä mun huonoja puolia. Kroppa käy ylikierroksilla ja keskittyminen herpaantuu kun ajatukset leijuu aivan muualla kun olennaisessa, hän kirjoittaa Instagramissa.

Janni myöntää, että on ihanaa kosketella vaaleanpunaisia pilviä ja leijailla 18,6 senttiä maanpinnasta. Mutta on myös ihanaa elää sellaisessa vaiheessa suhdetta, jossa hommat on jo vakiintuneet.

-On oppinut toisen toimintamallit ja toinen on oppinut sun. Ei tartte esittää olevansa mitään muuta kuin on. Epävarmuuden ja jännityksen tilalle on tullut kunnioitus ja luottamus.

Alkuhuuman haihtuminen ei Jannin mukaan tarkoita sitä, että hommasta tulisi tylsää.

-Jokainen meistä muuttuu joka päivä, niin myös sä ja sun kumppani, kaveri tai vanhempi. Me usein taannutaan ajatukseen, että tunnetaan lähimmäisemme paremmin kuin todellisuudessa tunnetaan. Ja siksi ei osata enää olla kiinnostuneita heistä. Mä ajattelen, että aidosti kuuntelemalla toista sä voit oppia joka päivä uutta lähimmistä.

Pari on viime aikoina viettänyt läheisyyden hetkiä ulkomaanlomalla.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janni Hussi, Joel Harkimo

Kommentit

Jouduin avaamaan radion jo heti aamulla kun Aamulypsy alkoi niin olipahan väsynyttä menoa. Pelkkää lehtien selailua. Mut hei mä osaan käänellä sivuja itsekkin. Varmaan heikoimpia jaksoja koskaan…

Tänään 3.11 olikin aivan luokattoman huono lähetys Aamulypsystä. Ei ollu Anniiii, nyyh.. Oli pakko vaihtaa kanavaa…

Taisi sittenkin Jannin Aamulypsy ura loppua kotona saikuttamiseen, kun joutuu aivan statistiksi! Jäi varjoon jo ennen Annin paluuta… Eipä uskalla tehdä paluuta. Vaan ”saikuttaa kotona”

Oma kommentti