Janni ja Joel sittenkin kesällä naimisiin – tämä paljasti asian!

Janni Hussi ja Joel Harkimo pääsevät piakkoin muuttamaan Sipooseen valmistuvaan taloonsa. Parin on tiedetty menevän pian naimisiin, mutta hääpäivän kanssa on arvottu ja veivattu.

-Kaksi pitkäaikaista ystävääni toimivat kaasoinani, kun menemme tänä vuonna naimisiin. Vihkipaikat ja -ajat ovat olleet täynnä, sillä tänä vuonna tuntuvat avioituvan kaikki viimeisen kahden koronavuoden ajalta. Toivon, että saisimme häät kuitenkin järjestettyä vielä tämän vuoden puolella, Janni arpoi maaliskuussa Anna-lehdelle.

Samassa kuussa pari kertoi Maikkarille, että hääsuunnitelmat eivät ole edenneet ajatusten mukaisesti ja kiisti että hääkutsuja olisi postiteltu.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että pian pistetään jalalla koreasti.

Polttareita kun ei ole yleensä tapana järjestää vuotta aiemmin.

Ja nyt Joel Harkimo on viettänyt yllätyspolttareitaan ulkomailla. Mies kertoo asiasta somessaan.

-Nyt viikonloppuna juhlittiin mun polttareita. Mut yllätettiin ihan puskista perjantaina Mamma Rosan edessä Töölössä, josta mentiin oluelle. Mulla ei ollut mitään hajua mitä tulee tapahtumaan, mun kännykkä ja lompakko otettiin pois. Sitten tuli taksi hakemaan joka vei meidän lentokentälle ja lennettiin Manchesteriin. Koko reissu huipentui siihen, että mentiin katsomaan Liverpool – Tottenham -matsia. Se oli mulle kuin unelmien täyttymys! Päästä katsomaan poolin peliä maailman parhaiden äijien kanssa! onnesta soikeana oleva Jolle somettaa.

-Parasta tässä reissussa ei kuutenkaan ollut matsi vaan nää jätkät. En pysty käsittää että kaikki nää tyypit siivos kalenterinsa, kustansi omansa ja mun reissun ja halus tehdä jotain näin siistiä mun kanssa. Mulle ois aivan täydellisesti riittänyt polttarit missä vaikka hengaillaan stadissa ja saadaan viettää aikaa yhdessä. Oon ihan ällikällä päähän lyöty tästä kaikesta. Oon sydämeni pohjasta onnellinen ja kiitollinen siitä että mulla on tämmösiä tyyppejä mun elämässä! En tuu koskaan unohtaa tätä ja ihan superiso kiitos teille kaikille. Elämässä kaikista tärkeintä on perhe ja rakkaat ystävät. Ja te ootte mulle ne kaikista rakkaimmat. You’ll Never Walk Alone boys.

Jolle kiittää myös tulevaa vaimoaan Jannia, joka kuulemma ”kusetti häntä koko viikon”, eli leikki suunnitelmista tietämätöntä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janni Hussi, Joel Harkimo

Kommentit

Oma kommentti