Jari-Matin kauhunhetket: BB-tähden mökki oli palaa!

Jari-Matti KurriBB:stä tutuksi tullut Jari-Matti Kurri kertoo Hymy-lehden joulukuun numerossa kauheimmasta joulukokemuksestaan aivan kuten lukuisat muutkin julkkikset.

Kaksi vuotta sitten BB-hujopin pikkujoulu meinasi saada pelottavan käänteen, kun mies vuokrasi 20:n ystävänsä kanssa mökin Satakunnasta.

-Kaivoimme esille pihatulet, jotka asettelimme runsaassa humalatilassa mökin pihalle. Sitten menimme sisälle, ”Masa” kertoo.

Riehakkaat pikkujoulut olivat kääntyä hautajaisiksi, kun pihatulten liekit levisivät mökin ulkoseinille. Pikkujouluseurueen onneksi mökille saapui lisää porukkaa, joka huomasi seinillä roihuavan tulen.

Lue muiden julkkisten kauhukokemukset joulukuun Hymystä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Jari-Matti Kurri

Kommentit

Ikävä asia että mökki meinasi palaa, mutta ei kyllä hajuakaan kuka tämä henkilö on ja itse tapahtuma tapahui jo pari vuotta sitten.. mutta on tästä opittavaa. Talven mökkeilykausi on kovimmillaan ja kannattaa muistaa mm. ettei lyö edes saunanjälkeen pikkuhuppelissa lislämmittimien päälle tulenarkoja vaatteita. Tulee pahaa jälkeä.

Mukavaa joulua vain Jari-Matille, ja ohi mennessäsi kerro myös Adelle samoin. Pidin teistä.

Juuri näin! Tervetuloa reality-tv-Suomeen!

Ilmiö on ollut jo maailmalla pitkään. Klassisten julkkujen rinnalle tulee kertakäyttöturhikset.

Piristävää vain. Kuka nyt jaksaisi aina Katri Helenan mummokalsareita haistella.

On se BB mahdoton tehdas, kun ”julkkiksia” pukkaa kaikista matti-tepoista, jotka on joskus tv:ssä käväisseet.

Ketähän ne muut joulujutun julkkikset on? Ainakin mukana on v. -01 Miss Suomi-finaaliin lähes päässyt neito, tangoprinssin serkun tyttöystävä, Haluatko miljönääriksi-ohjelman studioyleisössä (3. rivi ylhäältä, 2. vasemmalta) ollut mies, Idols-karsintoihin 3 kertaa osallistunut tulevaisuuden tähti ja …

Oma kommentti