Jari-Matti Latvalan kirja: Kosi Maisaa ja viikon päästä Maisa petti!

Nyt on ollut Jari-Matti Latvalan aika vastata Maisa Torpan aikanaan aloittamaan pettämiskeskusteluun heidän sittemmin päättyneen parisuhteensa tiimoilta.

Maisa on väittänyt mediassa Jari-Matin pettäneen häntä avoliiton aikana. Nyt Jari-Matti kertoo tuoreessa elämäkertakirjassaan, että kun hän oli kosinut Maisaa romanttisesti, kului vain viikko siitä, kun Maisa petti häntä.

Kirja on nimeltään Jari-Matti Latvala – elämän erikoiskoe ja sen on julkaissut Otava.

Jari-Matti kosi Maisaa järven rannalla mökkimaisemissa juhannuksena kolme vuotta sitten. Tuon polvistumisen ja myöntymisen jälkeen kirja kertoo Maisan pettäneen Jari-Mattia viikon päästä.

– Maisa petti Jari-Mattia festarireissulla Himoksella viikko kihlajaisten jälkeen. Jari-Matti oli tapahtuneesta allapäin, mutta ei osannut reagoida millään lailla. (…) Yritin sanoa Jari-Matille, ettei kukaan saa kohdella toista sillä tavalla, kertoo Jari-Matin paras ystävä Joonas Myllymäki kirjassa.

Kyseisellä reissulla Himoksella oli myös JM:n sisar. Hän riitautui Maisan kanssa ja yritti myöhemmin keskustella eräässä julkisessa tilaisuudessa asiasta kaunottaren kanssa. Tuolloin Maisa kertoi, että Jari-Matin sukulainen hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Hymy kuuluu kirjan kustantajan kanssa samaan Otava-konserniin.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, kirja, Jari-Matti Latvala, elämäkerta, Otava

Kommentit

Oma kommentti