Hymyn arkisto

Jari Sillanpään asioiden hoitaja laittoi asianajajan Hymyn toimituksen perään

Hymy oli yhteydessä Jari Sillanpään asioiden hoitajana ja keikkamyyjänä nimettyyn Marko Riihelään. Kysyessämme ensin Sillanpään asioista Riihelä vastasi topakasti, että hän ei vastaa mistään muusta kuin maestron keikkamyynnistä. Esittäessämme jatkokysymyksen Riihelään itseensä liittyen tämä ilmoitti keskustelun päättyvän tähän ja hän lähestulkoon löi luurin korvaan. Taannoin julkisuudessa käsiteltiin varsin avoimesti Riihelän talouteen liittyviä asioita, joista myös Hymy on juttua rakentamassa.

Hymy oli Riihelään myös toisen kerran puhelinyhteydessä. Sen jälkeen Riihelältä tuli tekstiviesti, jossa ilmoitettiin Jarin assarin/managerin sähköpostiosoite. Henkilö on sama Tampereen yliopistollisen sairaalan sairaanhoitaja, jonka Jari on paljastanut luovuttaneen nesteytyspusseja huumeidenkäytön yhteydessä.

Hymyn yhteydenottojen johdosta keikkamyyjä Marko Riihelä palkkasi asianajajan. Hymyn toimitukseen otti yhteyttä asianajaja Max Tuominen, joka ilmoitti, että kaikissa Sillanpään keikkamyyjään liittyvissä asioissa yhteydenotot tapahtuvat hänen kauttaan.

Hymy on ilmoittanut asianajajalle, ettemme asioi ulkopuolisten osapuolten kanssa.

 

Teksti: Mika Lahtonen
Avainsanat: Jari Sillanpää, asianajaja, Marko Riihelä, Max Tuominen

Kommentit

Onko tämä Sillanpää sen Nobel-kirjailija Frans Emilin etäinen sukulainen, tä?

Oma kommentti