Järkyttävä onnettomuus – Antti Kurhinen sokissa!

Antti KurhinenVenäläisessä tosi-tv-ohjelmassa Dom-2:ssa jo useita viikkoja vieraillut Antti Kurhinen järkyttyi pari päivää sitten sokkiin saakka. Dom-2:ssa eli suomalaisittain Talo-2:ssa tapahtui ikävä onnettomuus.

-Yksi asukeistamme hyppäsi kännissä toisesta kerroksesta lattialle ja mursi todennäköisesti jalkansa. Huutaen kivusta hänet kuljetettiin ambulanssilla pois, Antti kertoo.

Hän myöntää joutuneensa sokkiin, ja niin kävi Antin mukaan kuulemma monelle muullekin asukkaalle.

Siitä huolimatta osa asukkaista vain pilaili asialla ja nauroi.

-Sairasta! Sairaita ihmisiä tänne otetaan osallistujiksi. Huhhuh. Että tämmöinen päivä täällä. Ei taideta säästyä ilman fyysisiä ja henkisiä vammoja taaskaan, Antti toteaa.

Dom-2 on Venäjän tv-historian pitkäikäisin tuotanto, joka on pyörinyt jo yli seitsemän vuotta. Sillä on kymmeniä miljoonia tv-katsojia itänaapurissamme. Perusideana ohjelmaformaatissa on löytää itselleen rakkaussuhde. Dom-2-taloon muuttavat ihmiset pääsevät – toisin kuin BB:ssä – myös poistumaan rakennuksesta ulkomaailmaan.

Antti itse on tänään lauantaina lentänyt Helsinkiin. Hän suunnistaa maanantaina nenäleikkaukseen jo tiettävästi kolmatta kertaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Dom-2, Talo-2

Kommentit

Voisko Hymy sponssata Antille uudet kengät ja kellon!Ne aina päällä ja playboy korviksestakin se voi jo luopua, on niin nähty jo.Mutta supersigge ei suosi takatukka-muotia, sillä Henna vois rakastuu Antiin uutestaan…

ai tämäkö kiinostaa SUURTA YLEISÖÄ varmaan vitsi, ei Kurhinen ainakaan yrjötys

Täällä jenkkilässä tykätään että meidän lehti menestyy nii tehdään näit

Teidän äiti tekee teidän lapsista kateellisia kiukuttelijoita.

Sorry ei lopeteta. Tämäkin on ollut jumalattoman suosittu uutinen kaikilla mittareilla mitattuna.
Emme tee uutisia sen mukaan, että se vituttaa sinua tai sun kaverias. Me tehdään niitä siksi että ne kiinnostaa suurta yleisöä.

lopettakaa jo nää Kurhis-uutiset, oikeesti!! kukaan jaksa..!!!!!

Oho onko antilla viimeinkin 3 vuoden jälkeen uudet vaatteet? :DDDD olen tottunut näkemään herran lehtikuvissa vain kolmen vai neljän eri asun kanssa mutta tää oli jo ihan uusi ja ihanan värikäs paita antti se yllättää jatkuvasti

Tuo nuija on henkisesti ekaluokkalaisen hikaritytön asteella mutta älyllisesti alle sen.

Anttia varmaan lohduttaa kun kaikki paska mitä tuo hintti selittää, tulee lehteen. samaa elämäntapaa kun jatkaa, niin todennäköisesti saadaan lukea ”haulit hatussa” tekstejä kokonaisen viikon verran tässä lehdessä.

onko tuksu lomalla vai miks tällästä skeidaa uutisoidaan tosta pellestä?

Todella harmittavaa ettei ollut Antti itse joka hyppäsi ja olisi toivottavasti hypännyt pää edellä

”-Sairasta! Sairaita ihmisiä tänne otetaan osallistujiksi.”

Kyllä, Antti Kurhinen, olet niin oikeassa.

Oma kommentti