Kuvituskuva

Järkyttävä pahoinpitely Vantaalla – poika hakkasi 12v tyttöä niin että kuulo lähti, nyt puhuu äiti!

Vantaalainen nainen kertoi tänään sosiaalisessa mediassa 12-vuotiaan tyttärensä tulleen pahoinpidellyksi koulussa. Hymy tavoitti äidin.

-Tytärtäni on muuan poika kiusannut suusanallisesti aiemminkin. Tänään tapahtui sitten pahin, eli että tämä kiusaaja löi häntä useita kertoja nyrkillä päähän. Lääkärissä tyttärelläni todettiin lievä aivotärähdys, hammas on lohjennut, nenästä on vuotanut verta, silmälasit ovat rikki ja kuulon alenemaakin todettiin, äiti kertoo Hymylle.

Äiti syyttää vantaalaiskoulua erikoisesta asenteesta asian hoitamisessa. Hänen näkemyksensä on se, että opettajilla ei tunnu olevan aikaa selvittää asiaa, lapsen kokemuksia ei uskota ja painopiste asian käsittelyssä on erikoinen. Tapaus sattui tänään.

-Äitinä ihmetyttää koulun tapa hoitaa asiaa. Tyttöäni moititaan huonosta käytöksestä tunnilla ja samalla sivuutetaan täysin se asia, että hänet on rajusti pahoinpidelty. Kukaan ei kysy edes kuinka hän voi. Kuulemma parin viikon päähän voidaan sopia jokin palaveri. Kuinka tämmöinen on mahdollista? Kyseinen poika on kiusannut tyttöäni alusta alkaen ja mitä tekee koulu? Syyttää tyttöäni huonosta käytöksestä tunnilla. Uskomatonta, tytön äiti päivittelee Hymylle.

Äiti kertoo Hymylle, että tyttärelle on jo pyydetty siirtoa pois koulusta, koska häntä pelottaa mennä opinahjoonsa.

-Opettajat vain eivät tunnu uskovan häntä ollenkaan, vaikka on mustaa valkoisella. Meitä puolestaan on uhattu lastensuojeluilmoituksella, joka on pöyristyttänyt meidät täysin.

Pahoinpitelystä tehdään rikosilmoitus.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: kiusaaminen, pahoinpitely, koulu

Kommentit

Oma kommentti