Jasmin Mäntylä avautui työpaikkakiusaamisesta: ”Jos olet vaikka nätempi tai nuorempi”

Jasmin Mäntylä kirjoittaa työpaikkakiusaamisesta, ja kiusaamisesta yleensäkin, uusimmassa blogipostauksessaan. Hän korostaa, ettei häntä itseään ole työpaikkakiusattu. Nettihaukkuja tosin satelee, mutta se on julkisessa työssä välttämätön paha.

Hän sanoo törmänneensä tuttaviensa kautta aikuismaailman kiusaamiseen viime aikoina.

-Hämmästyttävintä on ollut kuitenkin huomata ja kuulla, että ihan yhtä lailla myös aikuiset harjoittavat tuota toimintaa, esimerkiksi joillain työpaikoilla. Aikuisten kohdalla varsinkin uskon sen monesti pohjaavan siihen, että toinen on sinua nätimpi, nuorempi tai omaa joitain sellaisia piirteitä, joista olet kateellinen. Myös se, että muut tykkäävät sinusta ja tulevat kanssasi loistavasti juttuun, on punainen vaate joillekin, ja sitä ihmettelen, Jasmin kirjoittaa.

Hän miettii, että eikö kiusaajan silloin kannattaisi käyttäytyä mukavammin muita kohtaan, niin silloin hänestäkin tykättäisiin enemmän.

-Kaikki viime aikoina kuulemani kertomukset ovat tulleet naispuolisilta henkilöiltä… Tapahtuuko kiusaamista siis oikeasti enemmän tyttöjen/naisten keskuudessa, vai eivätkö pojat ja miehet vain kerro vastaavista asioista? Jasmin kysyy.

Lue postaus tästä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, kiusaaminen

Kommentit

Oma kommentti