Jasmin Mäntylä muuttaa Suomesta – salainen rakas?

Jasmin Mäntylä 220Takavuosien kohukaunotar, mutta sittemmin uskottavasti kuntapoliitiikassa toiminut Jasmin Mäntylä muuttaa huomenna Kreikkaan. Nainen harkitsee kuitenkin paluuta syksyllä, kuntavaalien aikaan, sillä hän aikonee asettautua ehdokkaaksi.

-On valtavan ihana mennä, mutta samaan aikaan minulle tulee ihan hirveä ikävä äitiäni, parhaita likkakavereitani sekä ”erästä ihanuutta”, Jasmin kirjoittaa.

-Heidän luokseen on kyllä mukavaa palatakin sitten syksyllä – ruskettuneena ja treenanneena.

Kaikesta päätellen Jasminin elämään kuuluu siis Suomessa joku erityinen henkilö.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

Taitaa Kreikassa asua enemmän mustalaisia kuin Suomessa.

Ainakin raha juoksee Kreikkaan Suomen kautta.

Nauti lämmöstä ja hyvä kun palaat syksyllä takaisin! Olet hyvä positiivinen esimerkki kaikkien julkkupellejen keskellä – aitolehdet yms kalpenee sun rinnalla. Sinä olet hymyilevä ja iloinen ihminen.

Joo ja suomen kaunein nainen, aito ja luonnonkaunis. Suosikkini Jasmin.

Öhöm, oudosti kirjoitettu juttu kun Jasmin kirjottaa ihan suoraan tuossa blogissa että palaa suomeen syksyllä joten miksi tässä jutussa toitotetaan asiaa tyyliin että Jasmin harkitsee sitä?? Outoa kun tuolla nainen itse kertoo että on siellä syksyyn ja sit muuttaa takaisin Ouluun. Olihan tää Mäntylä viime kesänkin Kreikassa töissä ja tuommoinen oliskin mukava vaihtoehto itsellekin jos ei olisi jo tätä perhettä. Kivaa kesää Jasmiinille ja hyvä kun oot aikuistunut kohuajoista ja muuttunut oikeesti hyvään suuntaan! Kauniit voi näemmä olla myös fiksuja, hienoa.

OLISIMPA MINÄ TUO SALAINEN RAKAS TAI VAIKS JULKINEN KUN VAIN SAISIN OLLA TUON MÄNTYLÄN KANSSA, ON MEINAAN SEN VERRAN KUUMA JA UPEA MIMMI! HOT!

Kreikassa saarilla lomakausi on vain kesällä joten ei tuolla rodoksella olekkaan turismia talviaikaan. ja kyllä meidän kunnassakin kesät on kuntapolitiikasta vapaata joten mitäs pahaa tuossa on. jasmin tuolla blokissaan kirjottaakin että on aina muuten mukana kokoomuksen touhuissa paitsi kesäsin, toimittaja vois lukee vähän tarkemmin noit kirjotuksia………..
Kreikka on kaunis maa ja Jasmin kaunis nainen!

Muuttaa kreikkaan, kun tulee vaalit tulee tänne kerään ääniä ja vaalien jälkeen lähtee takaisin kreikkaan, Tämäkö on sitä kok.laista yhteiskunnan asioiden ajamista?

Oma kommentti