Jasmin Mäntylä tölväisi Lola Odusogaa

Nyt missiskandaaliin, jossa kauneusorganisaatiota on Shirly Karvisen Universum-kisojen jälkeen arvosteltu Lola Odusogan, ex-missimamma Marjo Sjöroosin ja stylisti Riku Campon toimesta, ampuu täyslaidallisen ex-malli Jasmin Mäntylä.

-Olin 13-vuotias ja juuri voittanut jonkun Triumphin järjestämän kauneuskilpailun. Osa palkintoani oli se, että menin Turkuun Marjo Sjöroosin toimistolle tapaamaan häntä sekä tuoretta Miss Suomea, Lolaa. Menin sinne ja ekaa kertaa, kun tapasin Lolan, hän itki mallitoimistolla jonkun verhon takana. Koska ihmiset olivat olleet hänelle niin julmia hänen Miss Suomeksi valintansa jälkeen. Haukkuneet häntä mm. hänen ”paksujen” reisiensä takia, Jasmin kirjoittaa.

Jasmin kertoo oppineensa läksyn.

-Ihailin häntä (Lolaa) tosi paljon ja silloin tajusin sen, että vaikka olisit kuinka upea, jotkut haukkuvat sinua silti. Harmi vain huomata, että se jatkuu yhä tänäkin päivänä (…) Ja selvennyksenä vielä se, että minun ihmettelemäni aihe on se, miten ihmiset, joita on haukuttu, lähtevät mukaan samanlaiseen toimintaan nykyään.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Lola Odusoga, Marjo Sjöroos, Miss Suomi, Riku Campo, Shirly Karvinen

Kommentit

Oma kommentti