Selfie

Jättirinnoilla varustettu suomalainen Amanda saa huutia – todella erikoiselta taholta!

Suomalainen Amanda Ahola, 21, astui julkisuuteen esittelemään 30GG-koon rintojaan ja barbie-lookiaan. Hänen tarinansa on hyvin erikoinen, sillä hän oli kuolla leikkaukseen, mutta hän haluaa niitä silti lisää. Hänen leikkauksensa maksaa sugardaddy eli vanhempi taloudellinen tukijamies.

Itsekin useissa leikkauksissa käynyt malli Elena Vikström tylyttää nyt Aholaa, mutta varsin erikoisesta syystä. Ei siitä, että tämä otti jättisilikonit, vaan eräänlaisesta barbie-pyrkyryydestä.

-Mun mielestä nykypäivänä näitä ihmisbarbieita tulee esiin liikaa – ja nykypäivänä ulkomailla he usein ovatkin henkeä salpaavia useiden operaatioiden jälkeen – mutta mua ärsyttää kun Suomessa kaikki on aina ”köyhän miehen versioita”. Esimerkiksi ulkomaiden vastaavat tv-ohjelmat on meillä tehty ”Suomi-budjetilla” ja ne ovat täyttä kuraa. Itseään ei (myöskään) voi tituleerata ihmisbarbieksi nenä- ja rintaleikkauksen jälkeen, Vikström pauhaa.

-Mielestäni asioihin pitää olla oikea intohimo ja tehdä ne täysillä. Kun ja jos haluaa olla ihmisbarbie, niin sitten oikeasti tekee sellaisen itsestään eikä vain ole wannabe-barbie.

Elena kertoo suhtautuvansa plastiikkakirurgiaan intohimona, samoin itsensä muokkaamiseen. Paraikaa hän on Thaimaassa hiotuttamassa kalloaan, jotta toissa vuonna madallettu nenänvarsi ”istuu” kokonaisuuteen paremmin ja silmät tulevat kauniimmin esille.

30GG-rinnoillaan julkisuuteen tulleen Amanda kohutarina ja -video löytyy TÄÄLTÄ

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: plastiikkakirurgia, Elena Vikström, rinnat, Amanda Ahola

Kommentit

Oma kommentti