Jethro Rostedt pisti lapun luukulle: Korona vaikuttaa 70 ihmisen leipään – ”Yhtään tartuntaa ei ole raportoitu”

Kiinteistövälittäjäbusineksen lisäksi myös ravintolayrittäjänä hääräävä Jethro ”Jeti” Rostedt on arvostellut rajusti valtiovallan koronatoimenpiteitä ja -rajoituksia julkisuudessa.

Hänen mielestään uutisissa on paisuteltu uhkia, ja vaikka Jetinkin ravintolasta uutisoitiin mahdollisen altistuksen yhteydessä, Jetin mielestä yhtään tartuntaa ei ole heidän tiedossaan.

Maanantaina Jeti pisti lapun luukulle.

-Viikonloppuna voimaan tulleet uudet rajoitukset toimivat yhdessä pelottelu-arvailu-uutisoinnin kanssa loistavasti! Myyntimme oli noin -70% normaaliin verrattuna, kuten kävijämäärätkin, hän summaa viime viikonloppua somepäivitteessään.

-Lisäksi uutiseen ”mahdollisia joukkoaltistumisia Espoossa ja Ylläksellä sekä Jethro Rostedtin yökerhossa” päivityksenä, että yhtään tartuntaa ei ole raportoitu, eikä kukaan ole ollut meihin yhteydessä sen jälkeen kun ”uutinen” saatiin esille. Yksikään koronavilkku ei ole vilkkunut, eikä henkilökunta ole sairastunut.

-Nämä seikat huomioon ottaen keskeytämme toimintamme tällä päivämäärällä. Tämä johtaa henkilökunnan lomautukseen, ensi vaiheessa 25-30 ihmistä. Lisäksi joudumme perumaan 7 artistia, keskeyttämään teostomaksut, pysäyttämään koko alihankintaketjumme (panimot, siivous, alkoholitoimitukset, keskeyttämään yhteistyön kahden ravintolan kanssa ja pysäyttämään kaiken muun materiaalien tilaamisen). Tämä vaikuttaa yhteensä noin 70 ihmisen toimeentuloon. Etenemme näillä toimin nyt kuukausi kerrallaan, Studio-yökerhoa Turussa pyörittävä Jeti kirjoittaa.

Sittemmin Jeti on jatkanut arviointiaan ja arvosteluaan. Päivitys alla:

Moikka taasen kaikille!Ravintolat ja yökerhot ovat nyt olleet uusin, koventuneiden rajoitusten alla kolme päivää. Toki…

Julkaissut Jethro Rostedt Keskiviikkona 14. lokakuuta 2020

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ravintola, Jethro Rostedt, Studio, korona

Kommentit

Oma kommentti