Jethro Rostedtista Turun uusi ravintolamoguli

Jethro Rostedt ”emännöi” eilen ja tänään Turun uutta Studio-nimistä yökerhoa, joka avaa Sedulta vapautuvaan ravintolatilaan.

Kyseessä on kuulemma 600 henkeä vetävä keskiviikkoisin ja viikonloppuisin ovensa avaava lähinnä parikymppisestä ylöspäin olevalle bilekansalle suunniteltu ravintola.

Mies omistaa ravintolan yksin.

-Konsepti on nimensä mukaisesti studioelämää, Jeti avaa.

-Isoja näyttöjä ja sellaista, huippumeininkiä, hän kehuu. Idean hän sai Onnenpyörä-studiosta, jossa on myös isoja näyttöjä.

Studio syntyi omasta tarpeesta. Mies kertoo istuneensa Turun torilla viime kesänä ja olleensa halukas lähtemään jatkamaan yöelämään. Kunnon paikkaa ei kuulemma löytynyt. Niinpä se piti perustaa itse.

Jetin yökerhoa ei ole juuri markkinoitu, vaan mies luottaa siihen että asiakkaat löytävät paikan. Jeti ei ilmeisesti ole panostanut myöskään toimittajien kutsumiseen paikalle.

Tänään nähtiin jo muutamia kommentteja miehen Facebook-seinällä, kun huipputoimittajat kyselivät, missä heidän kutsunsa viipyy.

Jeti ei kutsunut myöskään tätä kirjoittavaa Hymyn toimittajaa, joskin tästä hyvästä hänet heitetään Aurajokeen, kun jäät ovat lähteneet. Jutun voi lukea myöhemmin Hymystä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jehtro Rostedt

Kommentit

Oma kommentti