Wikimedia Commons

JJ Lehto myy hulppeaa erokotiaan, tältä sisällä näyttää!

Espoon Westendissä sijaitseva lukaali on toiminut formulakunkku Jyrkin ja hänen vaimonsa Satu Järvilehdon perheen tukikohtana vuodesta 2000 lähtien. Talo on nyt myynnissä. Myyminen toisi helpotusta takavuosien F1-kuskin laskeviin tuloihin, jotka romahtivat kesän 2010 veneonnettomuuden jälkeen.

Pariskunnan eron toinen vaihe tuli haettavaksi 26. maaliskuuta. Sitä pari ei ollut vielä tämän lehden mennessä painoon tehnyt. Toista vaihetta on aikaa hakea puolen vuoden ajan, muussa tapauksessa ero raukeaa.

Eroprosessin etenemisestä kertoo kuitenkin, että Järvilehdot ovat laittaneet Espoon Westendin paraatialueella sijaitsevan luksuskotinsa myyntiin. Hulppean funkkis-tyylisen kivilinnan hintalappu on messevät 1 890 000 euroa. Neliöitä paritalossa on 255.

Kolmikerroksisen lukaalin yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, sisäänkäyntikerroksena toimivassa keskikerroksessa on tilava ruokasali ja avara olohuone, josta aukeaa merinäköala. Maisemia voi ihailla myös 170 neliön kokoisella kivetetyllä terassilla.

Voit lukea aiheesta lisää ja katsella kuvia painetusta Hymystä.

Etuovi

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: JJ Lehto, Jyrki Järvilehto, Satu Järvilehto

Kommentit

Oma kommentti