Jo toinen ravintoloitsija tekemässä Tuksusta rikosilmoitusta!

Johanna TukiainenHymy kertoi muutamia päiviä sitten Johanna Tukiaisen ravintolalaskusotkusta Kanarialla. Tukiaisen seurue oli jättänyt laskun maksamatta ja joutunut antamaan Johannan merkkihupparin kaniin. Sittemmin Tuksu levitteli ravintoloitsijasta väitteitä, joista tämä on tehnyt rikosilmoituksen. Nyt myös toinen suomalaisravintoloitsija, Jorma Kalevi, harkitsee rikosilmoitusta.

Jorma Kalevi on monelle Inglesin-kävijälle tuttu omistamistaan ravintoloista. Hänen Tiffany-ravintolansa on ollut pystyssä palmujen alla jo yli 30 vuotta.

Myös iskelmälaulajana tunnettu mies pestasi Tukiaisen aurinkokohteeseen esiintymään.

-Olin maksanut Tukiaiselle kahden viikon matkan hotelleineen ja ylöspitoineen. Hänen sisarensa Julian piti tulla yhdeksi viikoksi, mutta päivää ennen Tuksu halusi muuttaa sisarensa kampaajaansa. Kun sain liput todella kovalla vaivalla vaihdetuksi täältä käsin, Tukiainen ilmoittikin, että siirretään liput taas Julian nimiin, Jorma Kalevi pähkäilee.

Miten itse keikka sujui?

-Hän tuli todella myöhässä ja itse asiassa baarissa työskentelevä henkilö joutui hakemaan diivan Tiffanyyn. Baarimikkomme oli reissussa kolme tuntia. Tuli todella huonoa palautetta, kun drinkkiammattilaisemme oli kateissa. Tulihan siinä taloudellista menetystäkin.

Sujuiko kaikki muuten ok?

-Ensimmäisen illan jälkeen Tukiainen alkoi vaatia rahaa, että saapuisi seuraavan illan esitykseen ravintolaani Amigoon. Todellisuudessa oli sovittu, että Tuksu saa matkat, hotellit, kuljetuksia, ruokaa ja juomista esiintymistä vastaan. Henkilökuntani oli kumminkin maksanut hänelle myös selvää rahaa.

-Olin myös sopinut, ettei hän näyttäytyisi paikoissa, missä pyörii suomalaisia. Hän ei kuitenkaan uskonut sitä. Eihän kukaan tule iltapaikkoihin maksamaan sisäänpääsymaksua, jos hän on jo näyttäytynyt kaikkialla – ja nauttineena vieläpä.

Kuulin että hän missasi yhden keikan?

-Torstain 15.11. esiintymiseen suuri stara ei saapunut Tiffanyyn, vaikka olimme kovasti mainostaneet. Sen jälkeen katsoin, ettei minulla ole mitään sanomista hänelle. Hän asui vielä 17.11. asti maksamassani hotellissa. Tuona aamuna henkilökuntani oli hakenut häntä tarkoituksenaan viedä kentälle. Neiti Tukiainen oli kuitenkin lähtenyt hotellin kertoman mukaan ottamaan rastalettejä. Lauantaina neiti seisoi aika nöyrän näköisenä Tiffanyn portin pielessä ja olisi halunnut jutella. En katsonut häneen päinkään ja sanoin että ei ole puhumista.

-Kun tiedän satavarmasti että hän on Suomessa, teen hänestä rikosilmoituksen, Jorma Kalevi tuhahtaa.
Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Jorma Kalevi, Kanaria

Kommentit

Minusta,53 vuotiaasta taviksesta,ei ole vielä koskaan tehty rikosilmoitusta.Eikä minulla ole myöskään yhtään älliä! Voi NYYH!

Paljastavin kohta tässä haastattelussa oli se, että Paronitar Tukiainen heitti keikkoja pelkällä majoitus-, ruoka- ja juomapalkalla. Miten ihmeessä ne pärjäs siellä sen viimeisen viikon? Tämä liittyy kai jotenkin siihen hupparipanttiin…

Oma kommentti