Joensuulaisnaisen ovikello soi, outo viesti haudan takaa: ”Istuu tässä vieressä niskavillat pystyssä”

Joensuulaisnainen jakoi ystäväpiirilleen kuvapäivityksen, jonka kertoi karmaisseen selkäpiitä.

Tiettävästi Halloween-pilaksi tarkoitettu tempaus siis toimi hänen kohdallaan.

Oven taakse oli tuotu folioon pakattu lanttukukko. Lappu vieressä kertoi pahoitellen, että valitettavasti lahjan kohde saa kukon vasta nyt.

”On ollut tässä vähän muuta”, lappu jatkoi. Se oli signeerattu nimellä ”Rauha”.

Selkäpiitä lappunen ja portaille tuotu lähetys aiheuttaa siksi, että henkilö tuntee vain kaksi Rauha-nimistä, ja molemmat heistä ovat jo kuolleet.

-Ovikello soi ja kun menin avaamaan, niin siinä rapuilla oven edessä oli tämä. Ja se että en tunne kuin kaksi Rauhaa ja he molemmat ovat taivaassa, Senja-niminen joensuulaisnainen kirjoitti kaveripiirilleen.

Tilanteen tekee erikoiseksi sekin, että hän ei ollut tänä pyhäinpäivänä päässyt haudoille ja kävi juuri sytyttämässä kynttilän portaille. Ex-mieheltään hän kuuli, että käsiala vaikuttaa anopin käsialalta. Anoppi on ollut haudassa vuosia. Nainen kertoo myös, että kukkoon liittyy tarina vuosien takaa, mutta sitä hän ei karmaisevan yllätyksen ohessa paljasta.

Ystäväpiiri arvailee, että kyse olisi naisen lähipiiriin kuuluvan henkilön tekemästä kepposesta. Hänen keppostelunsa on tullut vuosien mennen tutuksi.

-Nyt ei oo, tässä vieressä istuu niskavillat pystyssä, oudon lähetyksen saanut paljastaa.

Ehkä mystinen Halloween-tapaus selviää, ehkä ei.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Joensuu, Halloween, lanttukukko, Rauha

Kommentit

Oma kommentti