Johan pomppasi – ostoskeskuksen vartija juoksi Antti Kurhisen kiinni!

Antti KurhinenAntti Kurhinen vieraili viime viikolla entisessä kotikaupungissaan Petroskoissa ensimmäistä kertaa Dom2-tosi-tv-ohjelman jälkeen. Antista on tullut melkoisen tuttu tyyppi Venäjällä suosikkiohjelman saadessa lähes 50 miljoonaa katsojaa.

-Tiesin, että varmasti herättäisin huomiota, joten pidin hattua päässä ulkoillessani, Antti bloggaa.

Naamioituminen ei kuitenkaan onnistunut, vaan ostoskeskuksessa asioidessaan kaupan vartija juoksi hänet yllättäen kiinni. Antin ihmetellessä mistä on kysymys selvisi, että vartija halusi ottaa Antista muistokuvan itselleen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

No johan on fiksuja kommentteja. Ei nyt ainakaan näiden kommenttejen jälkeen luulis kenenkään ÄO:n nousevan, lähtis Antti vai ei.

HAISTA VITTU!Juoksi totaalianaali-Antin kiinni koska Antti varasti hatun,ryssä,phyi.

HAISTA VITTU!Juoksi totaalianaali-Antin kiinni koska Antti varasti hatun,ryssä,phyi.

Vie Kalinaiselle leuka. Sinä itse oletkin idiootti.

Olisikos uutinen suosittu siksi, että otsikko on osittain harhaanjohtava, tai ainakin mielikuvissa otsikosta itse kullekin tulee esiin ihan toisenlaiset asiat…

Kummasti tää on tällä hetkellä kuitenkin netin suosituin uutinen

Olethan jo ottanut Jeesuksen Kristuksen rakkauden vastaan? Isänmaamme Suomi on yksi maailman parhaista maista elää Jeesuksen kristuksen rakkaudessa, heti Israelin luvatun maan jälkeen. Jeesuksen Kristuksen upea rakkaus pelastaa meidät kaikki aikanaan Helvetin hirveistä kauhuista, kunhan on ymmärtänyt ottaa tuon upean armon ja rakkauden vastaan.

Pysy siellä ryssissä, nostaa kummankin maan älykkyysosamäärää kummasti

jää sinne mahdollisuuksien venäjälle on yks turha pöljä vähemmän suomessa.

Oma kommentti