Johanna Korhonen ja Hymyn toimittaja – kahden lesbon avoin kohtaaminen

Johanna KorhonenJohanna Korhonen, Lapin Kansan päätoimittajaksi valittu ja sittemmin lähtöpassit saanut journalisti, avautuu nyt Hymyn erikoishaastattelussa.

Johanna Korhonen kertoo, mitä Alma Mediassa todella tapahtui, ja kuinka hän on jaksanut myllytyksen.

Tuossa se lesbo nyt on!

Korhosta haastatteli Hymyn marraskuun numeroon toimittajamme Jatta Ansamaa, joka myös on rekisteröinyt parisuhteensa naisen kanssa.

Syntyi lämmin kohtaaminen, jossa kumpainenkin puhui oman elämänsä asiantuntijana,asioista niiden oikeilla nimillä.

-Se, että ihmiset ovat nähneet kasvoni, tietävät nimeni ja ovat kuulleet minun puhuvan, on merkittävää. Nyt he ajattelevat, että tuossa se lesbo nyt on, eikä näytä tuon pelottavammalta, toteaa Johanna Korhonen Hymyn haastattelussa.Jatta Ansamaa, Johanna Korhonen

Teksti: Hymy
Avainsanat: lesbo, Johanna Korhonen, Lapin Kansa, Jatta Ansamaa, Alma Media

Kommentit

numero 5

Se että jotakuta ärsyttää kaikenmaailman luonnottomuuksien ylistäminen ja näiden harjoittajien rohkeaksi kehuminen ja palvonta ei todellakaan tarkoita samalla sitä, että nämä itse olisivat samanlaisia eivätkä vain uskaltaisi tulla muka jostain kaapista ulos. Pelkkää homopropagandaa! Minusta tällaisten lesbo ja homotouhujen julkisuuteen tuominen ei todellakaan vaadi mitään rohkeutta enää nykyään. Niin sairaaksi tämä yhteiskunta on mennyt että tällaisilla häpeällisillä luonnottomilla asioilla ylpeillään. Sairasta.

Miksi kaikista epänormaaleissa ja sairaissa seksuaalisissa suhteissa elävistä ihmisistä pyritään leipomaan marttyyreja tai sankareita? Ja kaikki epänormaali pyritään tekemään normaaliksi samalla halveksien perinteisiä terveitä arvoja. Yhteiskunta on todella pahasti rappiolla ja mädännäisyys jatkuu tänä suvaitsevaisuuden aikana jolloin ilmeisesti kaikki kieroutumat ja perversiot pyritään hyväksymään ja nostaman jalustalle.

Ei ole hohtoa tollasessa lesbotouhussa kyllä on nyrjähtäneiden hommaa pahsti menee pakkasen puolelle niinkuin homouskin. Eiks täs maassa oo enää normaalei ihmisii tai muita jutun aiheita ku noist kipeist vinksahtaneista lesbotarinoista. Hyi oksetus.

Johanna esiintyy nyt marttyyrina. Hän ei kerro lainkaan kuinka kävi oman ammattilehden Journalistin toimituksessa. Lehden toimitus kieltäytyi yhteistyöstä ja niin yksi numero jäi ilmestymättä.
Tämänkin episodin olisi Johanna voinut julkisuuteen laukatessaan kertoa, niin olisi hiukan tullut toistakin puolta esille.
Hymynkin kannattaisi kertoa Journalistin tapaus perinpohjin, jolloin saataisiin taustaa Johannan persoonalle.
Hyvää jatkoa Johannalle ja muille julkisuudenkipeille Johannoille ja kaltaisilleen.

Ihmettelen kuinka näitä Johannoja aina ilmaantuu ja ne saavat valtavasti palstatilaa. Me tavalliset työssämme ahkeroivat ja normaalia mies ja nainen sekä lapset perhettä eteenpäinvievät on jätetty syrjään. Ei tarvitse olla kummoinenkaan missitypykkä kun sivut on täynnä lapsenkasvoista tyttöä. Mutta missäs näette työssään ansioituneiden naisten ja miesten kuvia, ette missään.
Humpuuki myy ja tuottaa kustantajille rahaa. Raakaa rahastusta kaikki.

Normaali parihan on nainen ja mies, mutta nykyisinhän suurinta huomiota saa osakseen jos ilmoittautuu lesboksi tai on vaihtamassa sukupuoltaan.
Kieroontunut maailma on tuhoamassa itseään ja vaikka näitä epänormaalien suhteiden ihailijoita onkin on kysymys vain promillista. Lehdille Johanna Korhonen on tuonut miljoonia ja pitänyt myyntikäyrät jossakin kunnossa. Toinen Johanna ei kestänyt paineita, katsotaan miten toisen kanssa edistytään.

On se Johanna rohkee!
Uskalsi tulla kaapista, kun parisuhde LIPSAHTI julkisuuteen….
sehän se vasta vaatii rohkeutta… ensin pidetään suhdetta piilossa ja sitten ollaan niin rohkeeta…niin rohkeeta…

Numero 5
Älä katkeroidu, vaikka et ole – sinä – uskaltanutkaan kaapista ulos. Anna Johannan uskaltaa.

Numero 4.
Johanna Korhosen syrjintä on mennyt narsismin puolelle ja rajusti.

Upeesti pitää toimittaja Korhonen säälittävää juttuaan esillä. Oulusta ollaan ja lesbona leuhotellaan…

Numero 3. Tarkistuta pääsi. Sä et tajua syrjinnästä mitään. Älä sekoita sitä hyvä ihminen huomionkipeyteen.

Voi näitä julkisuuden kipeitä narttuja !

Phyi, millaisia narttuja.
Ei mitään hohtoa.
Eihän lesbous ole enää IN

Oma kommentti